Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Не знам колко може да се вярва на "Блиц", ама Огнянов...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Някой от братска Ангола и революционна Никарагуа няма ли да вземем?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
futbolqga написа:Това перуанче хич не ми вдъхва доверие. В цялата си кариера има 6 гола и 6 асистенции. Гледам, че един от колегите е коментирал да се молим да продадем Краев, ама даже и Краев има 5 гола и 4 асистенции, само този сезон.
И в кое първенство ги има и срещу кой ги има.
Нещо от " Фарабундо Марти", " Сендеро Луминосо"...нещо свежо и прогресивно. Венсеремос!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Не впечатлява с нищо. Бедоя изглежда по-добър от този.
- hristo1306
- Контакти:
Не се оплаквайте, имате си вече и Деса - поетеса ! Инж. Гонзо разбира не само от футбол, но вече и от поезия !!!

Ясно е че се чакат 5 нови попълнения... вчера треньора си го каза:
Новият наставник на Левски Люпко Петрович вече е наясно с лятната селекция на "сините". Сръбският специалист заяви по време на представянето си като старши треньор, че вече има планове за нови играчи. Наставникът каза, че в тима най-вероятно ще бъдат привлечени двама чужденци, както и трима футболисти от бълграското първенство.
"Ще привлечем двама чужденци, но и от България има добри футболисти. Можем да привлечем трима от "А" група. Мисля, че можем да успеем. Ще бъде необходимо да положим много труд", каза Петрович.
По всички изглежда поне двама трима вече са уредени.
Новият наставник на Левски Люпко Петрович вече е наясно с лятната селекция на "сините". Сръбският специалист заяви по време на представянето си като старши треньор, че вече има планове за нови играчи. Наставникът каза, че в тима най-вероятно ще бъдат привлечени двама чужденци, както и трима футболисти от бълграското първенство.
"Ще привлечем двама чужденци, но и от България има добри футболисти. Можем да привлечем трима от "А" група. Мисля, че можем да успеем. Ще бъде необходимо да положим много труд", каза Петрович.
По всички изглежда поне двама трима вече са уредени.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
За перуанеца не мога да говоря, но според мен Огнянов, Зехиров и най - вече прехваления Тасев нямат място на Герена. Тези футболисти не могат да вдигнат класата на отбора. Надявам се това да са само спекулации. Аз да си кажа, на мен много ми допада Стенио от морето. Много тича, умее да играе 1 на 1 и покрива голям периметър. С Костадинов ще са топ деф. халфове на нейно величество " Висшата лига".
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
vladu написа:futbolqga написа:Това перуанче хич не ми вдъхва доверие. В цялата си кариера има 6 гола и 6 асистенции. Гледам, че един от колегите е коментирал да се молим да продадем Краев, ама даже и Краев има 5 гола и 4 асистенции, само този сезон.
И в кое първенство ги има и срещу кой ги има.
Ако беше погледнал визитката на перуанчето, щеше да видиш, че и той общо взето до сега е играл в първенства, сходни или по-слаби от нашето - перуанското и словашкото. Във френското първенство има едни 189 минути. Това му е. А като му погледнем и клипчето, нещата стават тъжни. На такова клипче Владо Гаджев може да изглежда като Иниеста, а това момче демонстрира качества, които и ние в квартала притежавахме.
modor написа:Огнянов, всеки път се опитват да го пробутат
Дано отново не успеят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага