А група:Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: А група:Левски (София) - Берое (Стара Загора) /20:00/ Съ
Берое ги бием сега с 4 на 0 , а те ще си отмъстят на цска в сряда с 6 на 0.
Двата държавни отбора ще правят средняшкото дерби на България! За мен мача си е кръгла нула от всякъде, каквито са и отборите! Прогноза 0:0 в полза на Славия!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Голяма мъка ще е тоя мач
И двата тима играят някакъв друг спорт. Ако видя Прохазка на бека няма да си направя труда да гледам мача...

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
TristaNNN написа:Ние ги пляскаме тия с 2-0 в събота, а те пляскат ония с 3-0 следващата седмица, така всички са доволни.
И с отвити крака ли се събуди след това?

- metodito
- Контакти:
Я па казвам твърда единица!
Причините са не една и две. Хубчев е добър треньор, наистина качествен (купата е зелена - 100 про!) но една от причините, поради която не искам да е треньор на "Левски" е, че му липсва фантазия и е леко страхлив. Според мен на Герена той ще излезе с мисъл да не получи бърз гол, а не да вкара такъв. Другото е, че "Левски", изправен до стената, печели - независимо от обстоятелствата. В същото време, не виждам защо е толкова изнервена обстановката. Без ЦСКА, Литекс и Локо Сф - само с хиксове и една победа сме в Европа... (не съм гледал класирането, ма май е така - четвъртото място не ни мърда, за по-нагоре... кво дойде.) И накрая, Хубчев ще мисли за мача с ЦСКА. Откъдето и да го погледнете, той е по-важен. Не виждам как Славия или Ботев ще ги измести от Европа. Купата е въпрос на чест за заралии и за Хубчев. И за това мисля, че ще спечелим - 3-2 или 1-0.
И както се случва в тази прекрасна и гадна игра, ще ги накаже Венци!
Причините са не една и две. Хубчев е добър треньор, наистина качествен (купата е зелена - 100 про!) но една от причините, поради която не искам да е треньор на "Левски" е, че му липсва фантазия и е леко страхлив. Според мен на Герена той ще излезе с мисъл да не получи бърз гол, а не да вкара такъв. Другото е, че "Левски", изправен до стената, печели - независимо от обстоятелствата. В същото време, не виждам защо е толкова изнервена обстановката. Без ЦСКА, Литекс и Локо Сф - само с хиксове и една победа сме в Европа... (не съм гледал класирането, ма май е така - четвъртото място не ни мърда, за по-нагоре... кво дойде.) И накрая, Хубчев ще мисли за мача с ЦСКА. Откъдето и да го погледнете, той е по-важен. Не виждам как Славия или Ботев ще ги измести от Европа. Купата е въпрос на чест за заралии и за Хубчев. И за това мисля, че ще спечелим - 3-2 или 1-0.
И както се случва в тази прекрасна и гадна игра, ще ги накаже Венци!
Daniel Levski написа:Берое ги бием сега с 4 на 0 , а те ще си отмъстят на цска в сряда с 6 на 0.
Берое не са виждали 6 гола на картинка, камо ли срещу ЦСКА
- greenlandia
2:0
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
rebel написа:Daniel Levski написа:Берое ги бием сега с 4 на 0 , а те ще си отмъстят на цска в сряда с 6 на 0.
Фактите са си факти.Два отбора гола вода ще спорят кой е по-малко слаб

Поредната синя мъка и безидейност .
sandi74 написа:rebel написа:Daniel Levski написа:Берое ги бием сега с 4 на 0 , а те ще си отмъстят на цска в сряда с 6 на 0.
Фактите са си факти.Два отбора гола вода ще спорят кой е по-малко слабНека по-малко слабия победи
Кажи си го открито де, Берое нали?
И аз мисля, че ония са по-слаби!

1 - 2