Честит рожден ден на Емил Спасов - 60 години
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Честит рожден ден на Емил Спасов - 60 години
Много смътни спомени имам от един мач в последният му сезон на Герена с/у Етър 4-1. Много добър мач направи, вкара и гол, направо ги попиляхме, а те бяха в състава с който станаха шампиони. Честит празник!
Когато Левски направиха требъл през 1984 г. именно той беше водещата фигура.Може би най добрият халф в цялата история на клуба.Не знам защо никога не заигра трайно в национала.Иначе бих го определил като техничен биткаджия /точно така/ който единствено не можеше да бие дузпи.
- damyanov1963
Емо имаше щастието да играе с две от най-силните поколения на Левски. Тези през 70-те и 80-те години. За съжаление точно в апогея му Милко Балев му отряза крилата, като го наказа да не играе, след прословутия финал през 85-та, с което провали и готовия му трансфер в Порто, който след две години стана Еврошампион!
Ч.Р.Д. Бате Емо, беше един от любимците ми!
Ч.Р.Д. Бате Емо, беше един от любимците ми!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Странджата
- Контакти:
Честит рожден ден на един от най-елегантните ни играчи. Беше удоволствие да го гледаш!
Честит юбилей.
Страхотен играч с много филигранна техника ,вкара много и красиви голове и ... направи най-големия си пропуск в Кривойрог.
Дано скоро академията да изкара някой талант , който да гали топката като него.
Страхотен играч с много филигранна техника ,вкара много и красиви голове и ... направи най-големия си пропуск в Кривойрог.
Дано скоро академията да изкара някой талант , който да гали топката като него.
ЧРД!
От последния пост вземам израза "гали топката".
От последния пост вземам израза "гали топката".