Един незабравим спомен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Един незабравим спомен

Мнениеот modor » 23 сеп 2015 13:17

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 сеп 2015 13:31

Голям отбор имахме през този сезон. Освен този резултат, седмица по-рано 6:1 срещу Ботев, няколко месеца след това 8:0 срещу Локо (Сф).

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 23 сеп 2015 13:46

Определено стадиона не беше пълен. Започнах мача от В сектор в близост до Б. След 15 минути ми се дояде и отидох да си взема сандвич изпуснах гола на Михтарски но вече под таблото започнах да броя. Няма такова велико чувство. Когато стана 5 на 1 в средата на второто всички започнахме да се бутаме и да си представяме какво ли ще стане ако мушнем поне още два гола. Дузпата беше към Г. Оставаха 10 минути и Роги я вкара за 6 на 1. Няма да ви казвам, че бях сигурен аз и всички на стадиона, че нашите ще изорат терена за 7-мият и накрая стана. После вестниците загоряха... а чорбарите на полувремето започнаха да си тръгват. На дузпата имаше 10 човека в сектора им. Като се прибрах в квартала ги гледам, червените, навели глави и реват. Питам ги какво реват а те мъчат. После ми разказваха, че са заревали истински още на стадиона. Голяма синя победа. Най-голямата!!! Този сезон размазахме Локо Сф с 8:0. Те бяха претенденти за титлата тогава. Също така и брокерите, онези жълтите от Пловдив с 6:1. Имахме отбор който игра равен с равен на Вердер и късмет не ни стигна да влезем в онази, лимитираната ШЛ, в която играеха само Шампионите.

Да ви е честит празника. Левскари!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 сеп 2015 13:47

CSKA_1948_ написа:Интересното е че на същата дата, но в друга година ние ви бием с 5:0 :)

Наистина интересно колега, както виждаш на този свят всичко се връща тъпкано :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 сеп 2015 13:50

damyanov1963 написа:
CSKA_1948_ написа:Интересното е че на същата дата, но в друга година ние ви бием с 5:0 :)

Наистина интересно колега, както виждаш на този свят всичко се връща тъпкано :idea:

Лошото е, че сини и червени си живеем само със спомените за големите отбори, които сме имали и на които сме се радвали.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 сеп 2015 13:52

Карамел Му написа:
veni__85 написа:Голям отбор имахме през този сезон. Освен този резултат, седмица по-рано 6:1 срещу Ботев, няколко месеца след това 8:0 срещу Локо (Сф).

Мдда,сега за да се случат подобни резултати трябва да колите по един футболист преди мач. :| И пак не е сигурно!
А иначе всяка победа над най-титулувания отбор ,убиеца на действащи клубни шампиони трябва да е повод за празник :!:

Не всяка, защото ако ги празнуваме всичките, ще трябва да празнуваме през ден. Ако си забелязал, отбелязваме само 7:2 и 7:1. Като се има предвид, че вие победата с 3:1 над Левски на Герена я бяхте сложили на календар(виждал съм го в една баничарница, която после фалира :lol: ), а един ваш фен я ползва за аватар забележката ти е меко казано смешна :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 23 сеп 2015 13:58

Сега си спомних мачовете този сезон. Не съм пропуснал мач. На мача с Локото ни гониха ушави. Онези милиционерите. Бяха много смешни. С фуражка, палка, пистолет ... Обичаха да влизат и да се катерят по седалките ама без особен ефект. Тук таме някой пияница приклещваха и по двама трима го налагаха. Точно на този мач един чичко на кило и половина ракия остана под димката и не се качи нагоре. Ушавите като видяха, че не могат да ни хванат щото ги мързеше да ходят най-догоре на сектора първо го подминаха а после трима се върнаха и започнаха да го маризят с палките. А този чичкото си стана, нещо им каза и си тръгна... той си върви а трите мицки го бухат а ние отгоре ги плюем... впрочем тогава имахме респект към милицията и не сме ги замеряли с много седалки, само малко от тези бакелитените, на който като подскочиш два пъти с кубинките и ги правиш на сол.

Почти на всеки мач тогава ако имаше димки и миниум брозки мицките влизаха да ни гонят. Беше част от играта. Сега гледам, вече няма ред. Полицията повече се страхува да не набие някой прост наркоман отколкото да си върши работата. Голямата демокрация дойде.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 23 сеп 2015 14:06

Лошото е, че сини и червени си живеем само със спомените за големите отбори, които сме имали и на които сме се радвали.[/quote]

Така е ама нашите спомени са от преди 10-20 години а вашите ... 30+

Ние сме ставали шампиони през 2009 а сме играли 1/4 финал за УЕФА през 2006. Бяхме и в групите на ШЛ през 2007.... и като прибавим и тези славни победи от средата на 90-те който направихме с/у вас, визирам два обрата от 0-2 до 3-2 и 4-2 като вторият беше на Армията и беше след изпусната дузпа за вас при 0-2. Също така този резултат от днешният ден и онзи финал за купата който взехме с 5:0. Имаше и още едно 4:1 ... и серия от 9 поредни победи. Вие 6 ли имате досега, далече сте а и не знам кога пак ще играете сериозен футбол.

Не бих сравнявал нашите близки спомени с вашите исторически успехи от 60-те, 70-те и 80-те години на миналият век. Всеки под 35 години не е гледал на живо мачовете с Нотингам и Ливърпул а за тези под 30 години Стойчков е само литературен герой. След 30 години няма да са много хората който ще разказват от първо лице за великият ЦСКА.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 сеп 2015 14:09

Tatone написа:Сега си спомних мачовете този сезон. Не съм пропуснал мач. На мача с Локото ни гониха ушави. Онези милиционерите. Бяха много смешни. С фуражка, палка, пистолет ... Обичаха да влизат и да се катерят по седалките ама без особен ефект. Тук таме някой пияница приклещваха и по двама трима го налагаха. Точно на този мач един чичко на кило и половина ракия остана под димката и не се качи нагоре. Ушавите като видяха, че не могат да ни хванат щото ги мързеше да ходят най-догоре на сектора първо го подминаха а после трима се върнаха и започнаха да го маризят с палките. А този чичкото си стана, нещо им каза и си тръгна... той си върви а трите мицки го бухат а ние отгоре ги плюем... впрочем тогава имахме респект към милицията и не сме ги замеряли с много седалки, само малко от тези бакелитените, на който като подскочиш два пъти с кубинките и ги правиш на сол.

Почти на всеки мач тогава ако имаше димки и миниум брозки мицките влизаха да ни гонят. Беше част от играта. Сега гледам, вече няма ред. Полицията повече се страхува да не набие някой прост наркоман отколкото да си върши работата. Голямата демокрация дойде.

Милиционери бяха по мое време. Когато някой хвърлеше бомбичка, гонеха целия ред, понеже не знаеха, кой точно я е хвърлил. Няма да забравя мача Левски - Вележ Мостар 1986-та, за КНК, тогава Герена беше почти препълнена, а на сектор Б един мустакат капитан, с една рота полицаи(явно беше чорбар) не даваше да се вика изобщо, който се опиташе да скандира, пращаше подчинените си да го арестуват. И се оказа, че сектор Б е по мълчалив дори от сектор А. Обаче ние го търпяхме някъде докъм петнайстата минута, след което не ни издържаха нервите и един стана и се провикна - кво му мълчите на тоя бе, я мощно - Левски, оле, оле, оле! И целия сектор изригна, а мустакатия капитан повече не го видяхме :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 сеп 2015 14:16

Карамел Му написа:
damyanov1963 написа:
Карамел Му написа:
veni__85 написа:Голям отбор имахме през този сезон. Освен този резултат, седмица по-рано 6:1 срещу Ботев, няколко месеца след това 8:0 срещу Локо (Сф).

Мдда,сега за да се случат подобни резултати трябва да колите по един футболист преди мач. :| И пак не е сигурно!
А иначе всяка победа над най-титулувания отбор ,убиеца на действащи клубни шампиони трябва да е повод за празник :!:

Не всяка, защото ако ги празнуваме всичките, ще трябва да празнуваме през ден. Ако си забелязал, отбелязваме само 7:2 и 7:1. Като се има предвид, че вие победата с 3:1 над Левски на Герена я бяхте сложили на календар(виждал съм го в една баничарница, която после фалира :lol: ), а един ваш фен я ползва за аватар забележката ти е меко казано смешна :idea:

Дамянов,ако празнувахте всяка, последните две години щяхте да сте само с делници :lol: А забележката ми е уместна,защото аз не съм от тия дето се впечатляват от победите ни над вас.Радостта ми трае два-три дни колкото да дракам колеги и приятели левскари и до там. А погледни твойте хора.Един си спомня какво точно ял като вкарали третия, друг още го държи трепета от петия.... А мен други победи ме топлят,доста по-стойностни!

И кои точно победи над нас трябва да празнуваш? Първо те са по-малко от нашите, второ са все някакви измъчени, вие се радвате над победи над нас с 3:1, представи си какво щеше да е, ако ни бяхте вкарали 7 гола, както ние на вас два пъти. И как няма да си спомняме тези мачове, ми че то само като гледаш как прословутия ви сектор Г се доизпразва, след всеки гол, за остане накрая празен и да покаже колко ви е вярна и голяма публиката, си е голям кеф :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”