Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015|0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

drvasko98
Контакти:

Re: Левски (София) - Пирин(Благоевград) |30.08.2015| 20:00

Мнениеот drvasko98 » 24 авг 2015 13:40

Pichichi написа:Левски ще спечели, ако и Пирин като домакини не могат да пият с 2/3 гола разлика значи
селекцийкта на Гонзо я чакат много тежки времена.

Селекциийките на Ловеч и Берое какви времена ги чакат като ги биха с по 1-0, а в единия мач Пирин пропусна и дузпа.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 авг 2015 13:44

drvasko98 написа:
Pichichi написа:Левски ще спечели, ако и Пирин като домакини не могат да пият с 2/3 гола разлика значи

Селекциийките на Ловеч и Берое какви времена ги чакат като ги биха с по 1-0, а в единия мач Пирин пропусна и дузпа.

Колега това е Левски и то на Герена не Берое или Литекс!
:mrgreen:
А иначе си прав де 3 т. се дават и за 1 : 0.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 24 авг 2015 13:47

Дерби на дънните риби. Очаквам голов сблъсък - 2:1

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 13:49

Мисля,че домакините ще се доберат до точката 0:0!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 авг 2015 13:52

Pichichi написа:
drvasko98 написа:

Колега това е Левски и то на Герена не Берое или Литекс!
:mrgreen:
А иначе си прав де 3 т. се дават и за 1 : 0.

Не знам, аз тази година доста мачове изгледах и затова мога по-категорично да давам заключения за "качествата на отборите". Няма никаква логика Левски да разгроми Пирин, още по-абсурдно е, че едва ли не това трябва да е задължително. Разликата между двата отбора не е толкова голяма, ако не се гледат резултатите, а играта. Единствено при Лудогорец може би ще се забележи някакъв сериозен възход и то само защото имат вече наистина много сериозен за нашите стандарти централен нападател. Между останалите отбори няма значителна разлика в класите, независимо какво мач през мач бълнуват моряци, левскари, канари или други като постигнат 1-2 по-добри резултата.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 авг 2015 14:17

3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 24 авг 2015 14:43

Жалко, че на всеки мач имат такава силна фенска подкрепа, но като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
Имам чувство, че и с 8 отбора да стане А група, Левски пак ще се бори за 5-6 място.
Аз съм неутрален и слава Богу, обективен човек, без пристрастия за нито един Бг отбор.
Неприятно ми е само, че след всеки мач се реве срещу съдията, за неотсъдени дузпи, при положение, че за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.
Дузпата помага, но не е сериозно във всеки мач да се реве за такава.
Ти си направи атаките, вкарай си 1-2 гола, пък и повече, и нека тогава съдията не ти даде мечтаната дузпа, да видим колко ще повлияе на резултата.
Освен това, да питам, кой заклет Левскар би се радвал на победи с дузпа всеки мач, кого заблуждават подобни успехи?
Мен лично би ме било срам, ако моят любим отбор бие с 1:0 или 2:1 и всеки път с дузпа или изгонен от съперника играч.
Как пък никой никога не казва" Некадърни сме, толкова си можем", а все "Теренът беше лош, съдията повлия, не ни дадоха дузпа, не свириха червен картон" и т.н.
Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...
Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
Гонзо и Тонев - и те хора без никакъв срам, без отговорност, без мъжкарство, без морал!
И само дарения събират...тарикати на дребно!
:(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 24 авг 2015 15:14

Pragmatichen написа:Жалко, че на всеки мач имат такава силна фенска подкрепа, но като са хора без душа, без умения, без хъс и спортна злоба, ето това е резултата.
Имам чувство, че и с 8 отбора да стане А група, Левски пак ще се бори за 5-6 място.
Аз съм неутрален и слава Богу, обективен човек, без пристрастия за нито един Бг отбор.
Неприятно ми е само, че след всеки мач се реве срещу съдията, за неотсъдени дузпи, при положение, че за 95 минути нямат ЕДНА ЧИТАВА АТАКА, С УМ, С БЪРЗИНА, С ТЕХНИКА, С ДОБЪР ЗАВЪРШВАЩ УДАР!!
Отбор, който чака само на дузпи, но никога не критикува некадърността на играчите си, не го чака нищо добро.
Дузпата помага, но не е сериозно във всеки мач да се реве за такава.
Ти си направи атаките, вкарай си 1-2 гола, пък и повече, и нека тогава съдията не ти даде мечтаната дузпа, да видим колко ще повлияе на резултата.
Освен това, да питам, кой заклет Левскар би се радвал на победи с дузпа всеки мач, кого заблуждават подобни успехи?
Мен лично би ме било срам, ако моят любим отбор бие с 1:0 или 2:1 и всеки път с дузпа или изгонен от съперника играч.
Как пък никой никога не казва" Некадърни сме, толкова си можем", а все "Теренът беше лош, съдията повлия, не ни дадоха дузпа, не свириха червен картон" и т.н.
Стойчо Стоев снощи губи мач от 46-та минута и седи като пуяк до тъча, бръкнал си в джобовете, увесил нос, никакъв хъс, никаква емоция, е как да надъхаш играчите с такова пораженческо излъчване на тъча, само дето не се беше разревал...
Жалко, жалко за хилядите хора, пътували до Пд, в тези трудни времена, да отделят пари от бюджета си, да ходят до Лазур, до Лаута и т.н., а накрая ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!
Гонзо и Тонев - и те хора без никакъв срам, без отговорност, без мъжкарство, без морал!
И само дарения събират...тарикати на дребно!
:(

Страхотно безпристрастие а пропуска на Курдов не беше 100%?

Върни се в “Левски”