ralka_levskarka написа:6:0
Казва се "ШЕС НА НУЛА"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
bobo_13 написа:Колеги от Сектор Б, близки до тръста, казват, че мача е уговорен в полза на Левски, за да се избегнат сътресения при 3-4 загуби на старта. Топлата връзка е Джидев, който беше шеф на Ботев, а в същото време и спонсор на БК Левски чрез близката до КТБ Velder Group.
Но ще видим на терена дали е така.
За мен и двата отбора са еднакво слаби и ще спукат топката и ще се оправдават с адската жега в Пловдив. От мен равен мач.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bobo_13 написа:Колеги от Сектор Б, близки до тръста, казват, че мача е уговорен в полза на Левски, за да се избегнат сътресения при 3-4 загуби на старта. Топлата връзка е Джидев, който беше шеф на Ботев, а в същото време и спонсор на БК Левски чрез близката до КТБ Velder Group.
Но ще видим на терена дали е така.
За мен и двата отбора са еднакво слаби и ще спукат топката и ще се оправдават с адската жега в Пловдив. От мен равен мач.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта