Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юли 2015 13:16

Гонзо е редно да се оттегли от ръководения от него пост .

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 01 юли 2015 13:28

Гонзо няма никаква работа като ръководител в Левски! За толкова време начело на спортно-техническото ръководство на отбора, показа, че не става! На неговата длъжност трябва можещ и знаещ човек и то задължително холандец или немец.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 юли 2015 13:29

Гонзо има много сериозен потенциал,който беше на път да разкрие напълно в Черно море.Но "умници" като тръстове,ръстове и полуръстове му разказаха играта.И не само на него разбира се.Следващият "некадърник" който ще го отнесе е Стойчо.Но темата е за Гонзо.Аз харесвам хора като него които работят със страст и дават всичко от себе си.Няма значение дали е син,червен,или зелено-бял.Глас за Гладиатора,нищо че съм фен на Черно море.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

try.stan
Контакти:

Re: Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот try.stan » 01 юли 2015 13:40

rockman написа:Не съм член на Тръста, но не може да ме ограничава никой да имам мнение и да го изказвам на глас.
Гонзо има място само на трибуната с останалите легенди на Левски.
Твърдо съм против да е в администрацията в каквото и да е качество - Спортен, Административен, Скаут или каквото и да е.
За това ми мнение бях изгонен от друг форум, от едни късогледи модератори.

+1

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юли 2015 14:01

И аз гласувах против Гонзо.Омръзна ми 6 години да гледам един доказал се некадърник да съсипва ЛЕВСКИ със своята прословута тъпота и некадърност.Вън Гонзо от ЛЕВСКИ да идва и то веднага Наско Сираков.Няма ли го Сираков ,няма никога ЛЕВСКИ да тръгне на горе.От всичката сган която е в ЛЕВСКИ в момента единствено Сираков разбира от футбол и развитие на футболен отбор.И ТОЙ ГО ДОКАЗА 2007 ГОДИНА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 01 юли 2015 14:25

тръст ли сте мръст сте, сами си правите анкета, че и си знаете резултата от нея предварително. Естествено, че всички сме разколебани с мнението за Гонзо с оглед резултатите, ама не е той на терена... не той цели чайките край Бургас във финален мач за купата на България. Ще видим без пари кой колко може да постигне за два дена. Какво искате да покажете? Че можете да сме фактор в клуба ли? Оставете отбора на спокойствие, нямате една адекватна стъпка откакто този тръст се създаде.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 01 юли 2015 14:39

Captain Stottlemeyer написа:
chiphead написа:...Колега, помолете Тръста да ви пусне един форум във сайта ви - само за членове (не е особено трудно). Тука, нали ти е ясно, че ще се изредят всички не-тръстови, не-левскари, тролове и т.н., и даже и анкетата няма да е само за членове на Тръста :)
Успех с Анкетата (аз - няма да гласувам)

+1 :) Напълно съм съгласен. Мястото на анкетата определено не е в този форум, а дребният факт, че утре Гонзо има рожден ден я прави за мен меко казано (поне сега) неуместна... 8-)

Подкрепям!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юли 2015 14:50

Кагегорично няма място в ФК Левски ! Видхме го какво може и му се даде прекалено много шанс да се покаже и докаже като старши треньор и като спортен шеф и с двете не се справи !
Редно е след като Т.Батков напусна Левски да го последва и Г.Иванов !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 01 юли 2015 15:01

Не съм член на тръста и няма да гласувам. Но не разбирам някои неща - щом тука има членове на тръста, може би ще ми помогнат.
На каква експертна оценка се основава решението Гонзо да си ходи ( за мене тази анкета е, за да бъде използвана като аргумент)
Тръстът има претенциите да бъде професионален коректив на властта в Левски или да бъде "гласът на масите", каквото и да означава това.
Тръстът не е ли, за да имат привържениците достъп до информацията за ставащото в клуба или е, за да упражнява натиск върху клуба.
Ако тръстът има претенциите да бъде част от управлението, до къде се простират компетенциите му и по-важното - с какво помага на клуба - реално - с пари, с инициативи, които носят пари, с организиране на събития, които славят името на клуба. На мене лично не ми е много ясно с какво тръстът се отличава от някои обединения на агитки. Лично аз мисля, че тръстът трябва да се съсредоточи върху консолидирането на привържениците на клуба, а не върху управленски решения, които така или иначе са прерогатив на реалните собственици.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 юли 2015 15:12

Георги Иванов изгони футболисти които стояха без пари и играха добре!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Левски”