За Хората и Пеевски-или малко опресняване на паметта...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: За Хората и Пеевски-или малко опресняване на паметта...

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 26 юни 2015 22:10

meteorit написа:Левскарите като общност имат голяма вина, че не изискаха от тея "Хора" да се покажат и да заявят кои са. Фактите са налице - откакто Тонев е "силният" на Герена, настъпиха най-срамните години в историята на "Левски". След като адвокат Ангелов е толкова близък на Пеевски, че преговаря от негово име, не виждам защо левскарите толкова се дърпат да признаят, че човек на Пеевски вече е в управлението.

Платените фракции сигурно ще си мълчат, но останалите фенове нямат оправдание ако търпят мафията да управлява клуба, който носи името на Апостола.

Айде бе сигурен ли си, че не е изискано? http://gong.bg/bg-football/a-grupa/feno ... ove-334604
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 22:19

Жълто-черен Пловдив написа:И да ви е взел Пеевски. Което е много вероятно. Това по-малко левскар ли те прави?

Не бъркай презрението с изпускане на нерви. Нямам предвид теб. Пеевски не може да ни вземе по ред причини, но си прав, това не би ме направило по-малко левскар. Някои тука за месец излизаха макарите на незнам колко човека, на турския господ се молиха, и какво от това? Пак раздават морал и мнения наляво -надясно. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юни 2015 22:22

Разбирам, че за някои изтерзани съфорумци всяка тема свързана с „Левски” е начин да се опитат да забравят поне за малко суровата действителност, но все пак времето следва неумолимо своя ход и те - щат не щат – ще се сблъскат скоро с нея:
"Въпросите пред ЦСКА все още са повече от отговорите. Един от вариантите е червените да се включат в първенството на Областната група "София Юг". Ако това стане, те ще се изправят в двубой с регионалните футболни грандове. "Гранит" от Владая вече се готви.
В софийското село Владая футболът е на почит от 1948 година, когато е създаден и столичният гранд ЦСКА. Тази пролет футболистите на местния "Гранит" се наредиха трети в областното класиране. А спортната история помни славни времена.
„Тук са падали „Академик София”, „Септември София” и други реномирани отбори. Атомно нападение имаме. От вратаря до 11-ти номер - всичките са звезди”, разказва Иван Илчев, страстен фен на "Гранит Владая".
Стадионът тук е толкова важен за хората, колкото и мегдана. Преди 4 години съоръжението е възстановено с доброволния труд на цялото село.
Теренът е изряден, червените ще могат да ползват нови съблекални. Сгурията около терена е доставена от Община Перник. За да посрещнат червената агитка обаче, трибуните имат нужда от сериозен ремонт.
„Няма пейки, няма ограда. Влизат животни. Борим се ток да вкараме. Вода вече има”, обяснява кметът на село Владая Васко Стоянов.
Ако действително живописният стадион, разположен между 4 планини стане арена на зрелищния двубой с червените, владайци обещават футболен празник.
"Където е рая, там е Владая" - казват местните в очакване на титаничния сблъсък.

http://novanews.novatv.bg/news/view/201 ... %BA%D0%B0/
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 юни 2015 22:24, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 26 юни 2015 22:38

Синьо сърце написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
Синьо сърце написа:
bobo_13 написа:Виж сега БАт Сашо и руснаците всички ги знаят, че киснат на Герена. Не случайно и ВТБ дойде, с Миленчо, че Миленчо сега отиде и във Виваком....

Много хора киснат на Герена. Но не е задължително да киснеш там, за да помагаш. Как мислиш, Пеевски и ДПС ли взеха Левски? :)

Николай Иванов е комшия на Доган до Сараите и комплекс МАгнолия. Преди години Доган го съдеше и гонеше от там, но после клекна и позволи да си построи къща в съседство. После някак си Николай Иванов стана и собственик на СПА Хотел Персинк в Девин.....някои твърдят, че всичко в Девин е на Доган
[/offtopic]
Някои твърдят, че са ги онождали извънземни. Зададох ти конкретен въпрос!

Аз правя само догадки.
Последна промяна от bobo_13 на 26 юни 2015 22:48, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 22:40

Интересно, колко народ се упражняваха тогава на тема Хората и парите в Левски, а сега не помнят... :) . Но така или инак камъкът в блатото е хвърлен. Бая фенове ще се позамислят. Всичко казано от мен тогава се оказа пълната истина, макар аз да нямам никаква заслуга за това-просто споделях това, което ми казваха... което беше грешка и няма да се повтори. Любопитното е, че истината( или сериозна част от нея) за новите собственици я знае фен на ЦСКА, и то в този форум. Даже директно я каза в една друга тема. Част от нея се оказа и във фен на Локо Пд. Но става въпрос за хора начетени, ерудирани и интересуващи се от нещата в БГ. Не евтини лаладжии и форумни палячувци, станали за присмех. Утре, когато Пеевски отпадне от сцената, палячувците ще почнат новите плюнки и теми, без да си спомнят за тези няколко дена. Виждали сме го вече. Както е казал Онзи:" Който има уши да слуша, нека слуша!".
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2015 22:40

България е едно голямо село, в което всички са омазани като свински черва в корупция и далавери! Като започнеш от т.нар. Хора, минеш през Пеевски, та чак до Борисов. Всички са заедно в кюпа. Целта е ясна- тотален политически и икономически контрол над всички и всичко в тази страна.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 26 юни 2015 22:44

факт е, че Пеевски е /е бил клиент на Ангелов
но ако аз съм собственик на магазин за костюми, и Пеевски си купува редовно от мен, това означава ли, че и аз съм от ДПС и "съм най-голямото зло за България"

фактите са че, Ангелов е член на УС на Левски от 2002-2003 г., а тогава Пеевски е бил 20 годишен дебеланко, момчето на мама ...
мислете малко по-надълбоко, стига с това повърхностно мислене ...
за Бойко Борисов съм съгласен, че стои зад Тонев, ама за Пеевски - не вярвам.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 юни 2015 22:45

RedeviL написа:България е едно голямо село, в което всички са омазани като свински черва в корупция и далавери! Като започнеш от т.нар. Хора, минеш през Пеевски, та чак до Борисов. Всички са заедно в кюпа. Целта е ясна- тотален политически и икономически контрол над всички и всичко в тази страна.

Това е факт, но не е за тази тема! ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 юни 2015 22:52

Синьо сърце написа:
RedeviL написа:България е едно голямо село, в което всички са омазани като свински черва в корупция и далавери! Като започнеш от т.нар. Хора, минеш през Пеевски, та чак до Борисов. Всички са заедно в кюпа. Целта е ясна- тотален политически и икономически контрол над всички и всичко в тази страна.

Това е факт, но не е за тази тема! ;)

По темата: това, че имаш силна групировка зад гърба си невинаги е свързано с добри спортни постижения и успехи (пример: ЧМ и ТИМ). Дано покрай придобиването на цялата власт в Левски и контролът над една точна опредлена група от неговите привърженици, се случат добри неща с отбора и неговата база!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 26 юни 2015 23:10

yasen написа:факт е, че Пеевски е /е бил клиент на Ангелов
но ако аз съм собственик на магазин за костюми, и Пеевски си купува редовно от мен, това означава ли, че и аз съм от ДПС и "съм най-голямото зло за България"

фактите са че, Ангелов е член на УС на Левски от 2002-2003 г., а тогава Пеевски е бил 20 годишен дебеланко, момчето на мама ...
мислете малко по-надълбоко, стига с това повърхностно мислене ...
за Бойко Борисов съм съгласен, че стои зад Тонев, ама за Пеевски - не вярвам.

А ми щом искаш - не вярвай. Само си навържи причинно-следствената връзка: Лафка-та проби най-напред в гербаджийските общини - София, Пловдив, Бургас, Варна, Ст. Загора и т.н. При това мощно. И Боко - в опозиция. Всичкия ресурс на общинските администрации беше впретнат в това начинание. Ферщейн?!

Върни се в “Левски”