Благодарим ти Тодор Батков!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Благодарим ти Тодор Батков!

Мнениеот HEATSEEKER » 24 юни 2015 21:27

Не спирам да плача :cry: :cry: :cry:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 юни 2015 21:29

".......Затова ти благодаря господин Батков, ти ме изненада с това, че прехвърляш собствеността си, така безвъзмезно. За съжаление едва накрая разбрах, че ти си бил истински Левскар. Благодаря ти!!!"

Фразата ми хареса, защото наистина е хубаво да можеш да кажеш една или няколко добри думи, на изпроводяк!
Човек греши, а от любов се греши най-много!
Наистина е възможно да е бъркал, защото е обичал Левски!
Виждам, че има и мнителни, които му нямат доверие....... а ако не са прави, а ако нещата не стоят така?
Кой от вас е Господ и ЗНАЕ, че всичко е точно толкова гнусно, черно и лошо?
Хайде сега проявете малко великодушие и доброта и кажете по една добра дума, А НЕКА ГОСПОД ДА СЪДИ, НЕГОВА Е И БЕЗ ТОВА ТАЗИ РОЛЯ ДА БЪДЕ ПОСЛЕДЕН СЪДНИК!
Господ да помага на Левски и САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 юни 2015 21:34

Мисля, че цялата левскарска общност трябва да благодари на Батков - никой не е съвършен. Но всеки разбира, че е трудно да се издържа днес един клуб като Левски и като ЦСКА. Дали той го е издържал или не, важното е, че го остави в А група, докато тези, които издържаха другия голям - ЦСКА, го докараха до В група. Да не говорим за Локото - ние със седмо място, а те с бронзови медали и сега - няма ги никакви ...Така че фен-клубът трябва достойно да изпрати Батков. Мисля, че му го дължим. Дали е театрално или не - ами нека така театрално да застанат пред камерите и онези, които съблякоха Петев, които докараха 200 000 глоби, които от Тампере ни докараха до Иртиш и тогава да изпратим достойно Батков.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 юни 2015 21:45

Който не е бъркал, пръв да хвърли камъка!
Каквото и да е било, Батков даде много за Левски и ще остане в историята. Да забравим лошото, да му пожелаем успех в личните дела, и винаги добре дошъл на Герена-като един от нас!
Мъжките сълзи са тежки за гледане...никой не плаче за нещо, за което не му пука.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 22:09

Благодаря за хубавите моменти, които ще останат в съзнанието на всеки левскар!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 24 юни 2015 22:21

Батков направи много и заслужава дума на благодарност. Сигурен съм, че истински милее за клуба и че всичко, което се е случвало, му е минавало през душата не от болни амбиции, а като привърженик. В този смисъл е несравним с всичките "големи" президенти - Гигов, Венци, Гришата, Томов, Божков, Домуса, нито един от тях не е болен фен на своя отбор, а повечето са болни фенове на себе си (защото в отбора виждат свое отражение, свой проект, своето аз).

За съжаление, се оказа отчайващо слаб управленец и кадровик, което доведе до нечувани, срамни провали. А за интервютата му просто няма думи - как не си наложи някаква автоцензура толкова години - не знам.

Сега отборът просто трябва да оцелее. Да си върне дълговете. Да не се превръща в средняк. И да се опази колкото може чист от мръсните пари. Пеевски спонсор - ок, но Пеевски собственик в сянка е абсолютно нетърпимо.

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 24 юни 2015 22:22

Допада ми това което е изложил ЗААШ,откривайки темата!Преди доста време попаднах на нещо относно Батков,което също ми допадна и ще ви го копирам!
" Re: Батков обяви война на половината А група
от honda на 24 Фев 2014 15:24
Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности."Аз лично нямам какво повече да добавя!Бъди здрав Батков и всички обичащи ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 24 юни 2015 22:59

Имаше си и хубави моменти до едно време. За тях няма как да не сме му благодарни. :)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 24 юни 2015 23:50

Yoda написа:Стига идиотщини, бееееееееееееее ! :) :) :) Левски не е име на човек, а прозвище, псевдоним. Името на бълг. национален герой е Васил Иванов Кунчев, а левски е псевдоним, чиято етимология е лъв, лъвски, ..... лев, левски, произнесено на старобългарски език !!! Нека цска-арите да обяснят какво означава името им, защото от 20 години е изпразнено от смисъл, предвид това, че вече не са никакъв клуб, даже провинциален клуб, към армията :) :) :)

+100

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 25 юни 2015 00:33

HEATSEEKER написа::cry: :cry: :cry: Разчуствах се......

И аз! :roll:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Левски”