Мнениеот Георг » 24 юни 2015 22:22
Допада ми това което е изложил ЗААШ,откривайки темата!Преди доста време попаднах на нещо относно Батков,което също ми допадна и ще ви го копирам!
" Re: Батков обяви война на половината А група
от honda на 24 Фев 2014 15:24
Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности."Аз лично нямам какво повече да добавя!Бъди здрав Батков и всички обичащи ЛЕВСКИ!