Zaash написа:Искам да заявя и дано повече цесекари го прочетат, че днешният мач е много повече срам за ЦСКА отколкото 7-мото място на Левски. Това показва некадърност безсилие и злоба. Ако Левски беше в позицията на ЦСКА днес, щях да стискам палци ( и съм сигурен, че отбора щеше да победи само с желание за историята, както винаги го е правил)да бием и да се срещнем още няколко пъти. Може кой каквото иска да си твърди, но ще видите в исторически план, че днес се случи нещо много по-лошо с ЦСКА отколкото с Левски. Да, не са ни виновни, че сме слаби, но те имаха невероятен шанс да решат наша съдба за втори път... и я решиха като цесекари, тоест комплексари.
Е днес се видя колко струват. Да им е честита титлата по злоба!и некадърност... щото само такава заслужават за всичките си 31, повече титли може и да не видят...
Един приятел фен на Локо сф ми сподели, че те просто са си слаби в момента. Честно казано подозирам, че си е вярно.
Е този мач беше мач на честта обаче. Днес ЦСКА загуби всякаква чест!!
Откъде си сигурен, че сте седми вие ще сте 8 ми този сезон , защото ние или Черно море ще сме 7 ми. Ще бъде готино във втората 6 ца. Само да не почнете като нас да идвате по 100 или 200 човека на мача а на гостуване по 30 човека.