Левски - Милсами /контрола/ 28.01.2015г./ 0-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Милсами /контрола/ 28.01.2015г./
Надявам се да се затвърдят добрите ми впечатления от срещата с Карабах и отборът да играе по-бързо с топката, с много пасове по земя и без характерните от есента панически центрирания. Хубаво е също така да се затвърдят основните заходи на атаката, която на първо четене май ще е основно по крилата. Дано да няма контузени, че тия молдовани малко ме тревожат, играчите от този край на света никак не се славят като футболни галанти.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

2:1
Интересно дали ще играе Домо, от това май ще стане ясно дали остава или заминава.
Интересно и кои ще са бековете, там мисля че сме най- зле, няма заместници, а единия от титулярите е олеле мале.
Интересно дали ще играе Домо, от това май ще стане ясно дали остава или заминава.
Интересно и кои ще са бековете, там мисля че сме най- зле, няма заместници, а единия от титулярите е олеле мале.

Някои казват дано играем добре,а резултата няма значение,а аз мисля,че и резултата е важен,защото това показва доколко е готов отбора да бележи,а не да пропуска на поразия.
-
- Контакти:
Домо нa дaли ще зaпочне мaчa. Все пaк новия трябвa дa го видят що зa стокa е, но той нa дaли ще може дa игрaе цял мaч.
Мен не ми се искa дa продaвaт Вaлери. С някви 200 хил. левa кво? Ще остaнем сaмо с един чист нaпaдaтел.
Предполaгaм Нину и Белaид ще игрaят в зaщитa, Прохaзкa в дясно, a Сaшку в ляво, освен aко не пусне Орaчев.
Aко 4-1-4-1 Сърмов ще е опорен a рaзигрaвaщи Гaджев и Бедоя.
Според мен имaме идеaлен състaв зa 4-2-3-1.
Вътрешни ще сa Гaджев/Бедоя и Прохaзкa/Сърмов, a зaд нaпaдaтеля Aниете. Aмaри, Крaев, Педро и евентуaлно друг нов ще се въртят нa крилaтa.
Отделно може и Бедоя дa игрaе зaд нaпaдaтеля, aко трябвa, имa достa вaриaнти зa хaлфовете.
С товa 4-1-4-1 стaвa, aко отборa е обигрaн. Примерно Бедоя/Aниете дa се включвaт в нaпред, когaто отборa aтaкувa, a този между зaщитaтa и хaлфовете дa понривa мястото. Aмa трябвa голямо рaзбирaтелство.
Мен не ми се искa дa продaвaт Вaлери. С някви 200 хил. левa кво? Ще остaнем сaмо с един чист нaпaдaтел.
Предполaгaм Нину и Белaид ще игрaят в зaщитa, Прохaзкa в дясно, a Сaшку в ляво, освен aко не пусне Орaчев.
Aко 4-1-4-1 Сърмов ще е опорен a рaзигрaвaщи Гaджев и Бедоя.
Според мен имaме идеaлен състaв зa 4-2-3-1.
Вътрешни ще сa Гaджев/Бедоя и Прохaзкa/Сърмов, a зaд нaпaдaтеля Aниете. Aмaри, Крaев, Педро и евентуaлно друг нов ще се въртят нa крилaтa.
Отделно може и Бедоя дa игрaе зaд нaпaдaтеля, aко трябвa, имa достa вaриaнти зa хaлфовете.
С товa 4-1-4-1 стaвa, aко отборa е обигрaн. Примерно Бедоя/Aниете дa се включвaт в нaпред, когaто отборa aтaкувa, a този между зaщитaтa и хaлфовете дa понривa мястото. Aмa трябвa голямо рaзбирaтелство.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Сръбският вратар Боян Йоргачевич и Антонио Аниете няма да започнат контролата на Левски срещу Милсами, която е днес от 17.30 часа в Анталия. Двамата имат леки травми, които им пречат да се изявяват пълноценно, а и треньорското ръководство не иска да рискува с тяхното пускане в спаринга.
Очаква се на терена след известно отсъствие да се завърнат капитанът Владимир Гаджев и Георти Сърмов, които не са играли от началото на зимната подготовка, тъй като завършиха 2014 година с контузии.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
"Наставникът на Левски Стойчо Стоев обяви стартовите 11 за контролата с молдовския Милсами от 17,30 часа. Специалистът прави три промени за разлика от срещата с азербайджанския Карабах (3:0). Аймен Белаид, Наджиб Амари и каращият проби Осман Джалоу са титуляри вместо Сашо Александров, Антонио Аниете и Валери Домовчийски. Пламен Илиев ще пази пълни 90 минути срещу втория във временото класиране на Молдова, а Джалоу има на разположение само тази срещата, за да впечатли "сините". Владимир Гаджев и Георги Сърмов ще запишат първи минути за 2015 г. през втората част, а първа среща на турска земя със столичани ще изиграе и Аймен Беалид, който ще бъде ляв защитник. Аут за мача са контузените Боян Йоргачевич, Веселин Минев, Антонио Аниете, Мики Орачев и Владислав Мисяк.
Левски: Пламен Илиев, Роман Прохазка, Борислав Стойчев, Емил Нину, Аймен Белаид, Стефан Велев, Мигел Бедоя, Божидар Краев, Луис Педро, Наджиб Амари, Осман Джалоу".
http://www.sportal.bg/news.php?news=529745
Честно казано - не ми се вярва Белаида да го пусне бек, по-скоро Нину ще е такъв, но да видиме.
Левски: Пламен Илиев, Роман Прохазка, Борислав Стойчев, Емил Нину, Аймен Белаид, Стефан Велев, Мигел Бедоя, Божидар Краев, Луис Педро, Наджиб Амари, Осман Джалоу".
Честно казано - не ми се вярва Белаида да го пусне бек, по-скоро Нину ще е такъв, но да видиме.
-
- Контакти:
Re: Левски - Милсами /контрола/ 28.01.2015г./ 17:30 ч.
Brannik82 написа:"Наставникът на Левски Стойчо Стоев обяви стартовите 11 за контролата с молдовския Милсами от 17,30 часа. Специалистът прави три промени за разлика от срещата с азербайджанския Карабах (3:0). Аймен Белаид, Наджиб Амари и каращият проби Осман Джалоу са титуляри вместо Сашо Александров, Антонио Аниете и Валери Домовчийски. Пламен Илиев ще пази пълни 90 минути срещу втория във временото класиране на Молдова, а Джалоу има на разположение само тази срещата, за да впечатли "сините". Владимир Гаджев и Георги Сърмов ще запишат първи минути за 2015 г. през втората част, а първа среща на турска земя със столичани ще изиграе и Аймен Беалид, който ще бъде ляв защитник. Аут за мача са контузените Боян Йоргачевич, Веселин Минев, Антонио Аниете, Мики Орачев и Владислав Мисяк.
Точно Белаид ще си е ляв бек, какъвто си е по принцип