Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

alchemist
Контакти:

Re: Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Мнениеот alchemist » 22 дек 2014 11:53

Да кажем , че идеята е добра. Да кажем , че мога да отделя 100 лв на месец. Да предположим , че ще се навият още 13 000 левскари, необходими според сметките на автора на темат. ОК, но въпроса е ЗАЩО да го правя ? Оставам настрани факта, че нe ми трябва място на стадиона с моето име или каквито и да са други облаги и намаления. Въпросът е колко пари имаше в клуба преди няколко години при и след участието му в ШЛ и ЛЕ ? Къде отидоха тези пари ? Лошо управление , ще кажете. ОК, а с какво е различно сега? Кое е различното в ръководството на клуба тогава и сега ? Имам още много подобни въпроси.

Аз моите пари си ги управлявам добре. Защо да инвестирам в доказало се калпаво ръководство ? Не обичам да губя, още по малко обичам да храня агенти и празноглавци. Ако някой някога ме убеди , че това не са пари хвърлени на улицата то тогава ще участвам. До тогава предпочитам да помагам на хора в нужда, а не на празноглавци....
Последна промяна от alchemist на 22 дек 2014 11:56, променено общо 1 път.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 22 дек 2014 11:55

Tatone написа:Опитвам се да покажа, че освен да даваш може да си ангажиран с клуба. Ти, твоите деца и т.н.

Не само да дадеш някакви пари.

Даваш колкото си определил че можеш да дадеш
1. веднъж годишно
2. два пъти годишно, преди старта на първият и втория сезон
3. всеки месец

В зависимост от това колко даваш от клуба ти дават:
1. място на стадиона - точно определено ( както е с абонаментните карти )
2. правото да избираш президент на всеки да речем 5 години
3. покани за среши с футболистите през годината
4. отстъпка в магазина на клуба
5. разни други малки неща ( картичка за нова година, Коледа и Великден от отбора )

Така освен че даваш ще си ангажиран и със самият клуб.

Има и други неща но нека започнем от простите работи.

Да не забравяме и парите за глоби, с които се разделя отбора. А те не са малко за тази година...
И едно допълнение. Сигурен съм, че има доста успели левскари (бизнесмени), които могат да станат спонсори. Да речем 10 000, 100 000 на година. Не е кой знае какво, но както се казва от тук от там и нещата се получават. Както каза и г-н Мустак Левски не може вече да разчита на него.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 дек 2014 11:58

Хубаво звучи, но не мисля, че подобно нещо би се реализирало успешно. Та те повечето от тия левскари на мач не искат да дойдат, та ще отделят пари просто ей така за каузата. Ами ако на Герена на всеки мач имаше поне по 10 000 човека, всичко това за което се говори в тази тема щеше де е безсмислено, защото тези пари щяха да идват от приходите от билети.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 дек 2014 12:03

Проблемът е, че много хора са загубили доверие в ръководството и не биха дали 20, 10, 5 или 2 лв. Както съм казвал, големите организации на привържениците като НКП и тръстът трябва да насочат усилията си към осигуряване на няколко малки или средни спонсори. Те са представители на една многобройна общност и имат инструментите за влияние, за да осъществят такова нещо.
Отделно, една малко по-качествена селекция автоматично ще предизвика значително увеличаване на приходите от билети и абонаментни карти, вследствие на добри игри.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 12:10

plamenst7 написа:Хубаво звучи, но не мисля, че подобно нещо би се реализирало успешно. Та те повечето от тия левскари на мач не искат да дойдат, та ще отделят пари просто ей така за каузата. Ами ако на Герена на всеки мач имаше поне по 10 000 човека, всичко това за което се говори в тази тема щеше де е безсмислено, защото тези пари щяха да идват от приходите от билети.

Така е. Прав си. На мачове хората, левскарите спряха или спират да ходят. Няма мотивация. Един дебел, прост адвокат изнасилва отбора с малоумното си присъствие. Един изключително слаб и доста умствено ограничен треньор прави безумни селекции и тренира отбор за Б група. Едни не изживели детството си деца на по 30-40 годни ( повече ги познавам а и те мен ) повличат децата с тях да правят глупост след глупост а после се крият зад името на апостола. Защо ми е да ходя на това. Аз искам да ходя на мачове на моят Левски. Онзи от преди Батков да се появи. Помниш ли Левски при Шпайдела или при Гочето. Това е моят Левски. Левски под управлението на Грашнов. Време е според мен да си го оправим. Да си ходим на мачовете на Герана. Само трябва малко да се промени сегашното статукво. Не съм изпуснал мач на Левски ( говоря плътно всчико вкъщи ) от 1992 до 2008. За последната година съм ходил само на един мач. За последните две на не повече от 5 мача.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 12:13

Tommi написа:Проблемът е, че много хора са загубили доверие в ръководството и не биха дали 20, 10, 5 или 2 лв. Както съм казвал, големите организации на привържениците като НКП и тръстът трябва да насочат усилията си към осигуряване на няколко малки или средни спонсори. Те са представители на една многобройна общност и имат инструментите за влияние, за да осъществят такова нещо.
Отделно, една малко по-качествена селекция автоматично ще предизвика значително увеличаване на приходите от билети и абонаментни карти, вследствие на добри игри.

Точно така. На тези видимо и доказано некомпетентни в управлението на футболен отбор хора никой няма да даде и лев. Никой.
Миналите месеци наглият узурпатор дори ни плашеше, че без него ще сме като Локо Пл. Смешник. Най-добре е да проверим дали ще е така, като той си замине. Но първо да го проверят, как е дал 45 милиона за Левски и по-точно да си докаже доходите това адвокатче и ако не може да заминава да чука камъни за магистралите които ни обещаха.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 дек 2014 12:16

Батков каза:
Tatone написа:2. правото да избираш президент на всеки да речем 5 години

;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 дек 2014 12:19

Tommi написа:Проблемът е, че много хора са загубили доверие в ръководството и не биха дали 20, 10, 5 или 2 лв. Както съм казвал, големите организации на привържениците като НКП и тръстът трябва да насочат усилията си към осигуряване на няколко малки или средни спонсори. Те са представители на една многобройна общност и имат инструментите за влияние, за да осъществят такова нещо.

Кой идиот ще се хване на акъла на НКП при положение, че същите тия типове докарват по минимум 2 бона глоби на мач?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 дек 2014 12:27

bilyaletdinov написа:

Кой идиот ще се хване на акъла на НКП при положение, че същите тия типове докарват по минимум 2 бона глоби на мач?

Изобщо не е идиотско. Като кажеш "Аз помагам на Левски в труден момент" веднага си осигуряваш публичност и определени предимства за бизнеса си. И не говоря за някакви спонсорства за няколко милиона, а за големи и средно големи фирми, които дават колкото могат. А ролята на НКП е да влязат в контакт с такива фирми, като официални представители на синята общност.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 дек 2014 12:34

alchemist написа:...Аз моите пари си ги управлявам добре. Защо да инвестирам в доказало се калпаво ръководство ? Не обичам да губя, още по малко обичам да храня агенти и празноглавци. Ако някой някога ме убеди , че това не са пари хвърлени на улицата то тогава ще участвам. До тогава предпочитам да помагам на хора в нужда, а не на празноглавци....

Ами "Левски" също има нужда от помощ сега. Купи си акции, влез в управлението на клуба като акционер. ;) Тодор Батков е прав за едно, че "който иска акции, трябва да си ги купи". Това важи и за тръста "Синя България", важи и за отделните фенове. В момента Батков е мажоритарен собственик и той поръчва музиката... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”