от няколко дни пиша нещо подобно.дано стане това.дано.и Тити го заслужава и спорта ,а и самите баскетболисти на Левски,а и цялата ни нация.не че е точно Левски.не че е Тити.но все пак това е носителя на 3 купи за последния сезон.това е шампиона на България.
вярно е че заради изцепките на няколко фена се доведохме до там,но ние не сме няколко фена ние сме милиони.а тези няколко фена -ами те не са точно фена ,те са малко лумпени.писах още след скандалния мач ,че мен ме е срам от тези.а сега дори ще се скрият ,а могат вместо по 10лв.да дадът примерно по 20.
трябва да покажем че можем да спасим отбора.а в края на краищата,дори ТРЪСТА може да задели някаква сума ,дори половината от необходимата.та нали заради Тити те изобщо съществуват,той ги създаде той организира това прекрасно събитие лятото,след което ТЕ бяха създадени.
ТИТИ ,МОЛЯ ТЕ ОРГАНИЗИРАИ ЕДНО ТАКОВА ПРАЗНЕНСТВО ,ЗА НАС ЗА ТЯХ,ЗА ТЕБ И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЛЕВСКИ.ТИ МОЖЕШ,ТИ ЗНАЕШ КАК.
Идея: Левскари, ето как можем да спасим баскетболния Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идея: Левскари, ето как можем да спасим баскетболния Левски!
това добре, но нещо сметките са грешни. 120 хил.лв. са необходими до края на годината да се заплатят дължимите РЗ за последните месеци САМО НА МЪЖКИЯ ОТБОР. ако искат да съществуват ще трабва поне още толкова само за РЗ, но те нямат и за пътуване да речем. и излиза, че билетчето трябва да е поне за 30-50 лв. за да има нещо набрано и за втория сезон, а при такива параметри ми си струва вече нереално, но ако стане значи нещо е започнало да се променя в тази държава?!? 

- Captain Stottlemeyer
Мисля, че може да се направи нещо по-просто и по-ефикасно (според мен): дарителска кампания с SMS-и. Цена на един SMS: примерно 2 (два) лева, които отиват директно по сметка на клуба (като се приспадне сумата за оператора). Това трябва да се обяви официално по медиите, за да няма никой никакви притеснения за това, къде ще отидат парите му. Смятам, че два лева няма да са голям проблем за един истински левскар, а всеки който желае, може да изпрати и повече SMS-и. Нека да покажем, че наистина сме много и сме силни! 
П.П. Моля, нека красноармейците да не коментират по темата, освен ако не искат да кажат нещо наистина умно и съществено, което се съмнявам че ще могат да направят.
Благодаря предварително... 

П.П. Моля, нека красноармейците да не коментират по темата, освен ако не искат да кажат нещо наистина умно и съществено, което се съмнявам че ще могат да направят.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 22 дек 2014 11:45, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
W84me написа:Срамно е цяла София да не може да направи един баскетболен отбор...
Един що-годе стабилен бизнесмен може да издържа отбора

Леевски, оле

- Red thunderstorm
Captain Stottlemeyer написа:П.П. Моля, нека красноармейците да не коментират по темата, освен ако не искат да кажат нещо наистина умно и съществено, което се съмнявам че ще могат да направят.Благодаря предварително...
Така както го правите и вие в темите за красноармейците ли? Че имате и очи да го искате, не ви е срам!

Няма спасение за туй, що не може да бъде спасено!
- Селянинотградскитип
- Контакти:
W84me написа:Срамно е цяла София да не може да направи един баскетболен отбор...
Кой в София се интересува от баскетбол?!?? На мачовете от баскетболното първенство ходят средно по 36 човека публика... Ако не са платените фенове, които Тити води да викат на финали за титлата например, залите са абсолютно празни...
Селянинотградскитип написа:W84me написа:Срамно е цяла София да не може да направи един баскетболен отбор...
Кой в София се интересува от баскетбол?!?? На мачовете от баскетболното първенство ходят средно по 36 човека публика... Ако не са платените фенове, които Тити води да викат на финали за титлата например, залите са абсолютно празни...
Toчно това казвам и аз - срамно е!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Що да се спасява, за да храним "бедни" сърби и янки ли 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
W84me написа:Селянинотградскитип написа:W84me написа:Срамно е цяла София да не може да направи един баскетболен отбор...
Toчно това казвам и аз - срамно е!
Е кое му е срамното? Просто няма достатъчно баскет фенове.
Само, че не трябва да се допуска НКП в залата, защото ще я счупят и накрая пак на минус.