Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Nikona » 17 дек 2014 17:01

Ако иска колкото и добро да ми е мнението като треньор за него толкова ми писна от капризите му.
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 17 дек 2014 17:01

balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 дек 2014 17:02

alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?

A дано :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 дек 2014 17:02

Не му прави чест. Същия като нашия Едо. Ако има пари ще дойде, ако няма първи бега. Не ги проумявам тия...

Ако обичаш един отбор ще си с него и в трудните времена. Аз така ги виждам нещата.
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 дек 2014 17:03

Големия левскар и велик треньор и чакан като месия на Герена, Херо отказа да поеме отбора. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 дек 2014 17:03

Херо е голям левскар ..10000000 пъти им отказа 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 17 дек 2014 17:05

Интересни ще са мотивите на Херо, ама не тея, които ще излязат по медиите, а истинските. Щото той беше в Черноморец доста време за никакви пари, а тук в ситуация 8 милиона на година и пак отказва... Дали в отказа му няма замесени и други нещица - като Хората или Кой или някой друг с позивна, за които сравнително силен Левски, но с БаткоFF не е вариант? Иначе ако новият треньор е Стойчо Стоев, също не е лошо, той поне се доказа, за разлика от досегашните некадърници. Проблемът е, доколко Гонзо-БаткоFF ще се месят в работата му. Все пак със сигурност се знае, че тандемът БаткоFF-Гонзо заедно с качулките са огромното бреме и проклятие за Левски.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 дек 2014 17:05

Rivaldo10 написа:
alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?

Дано!

И колко месеца, или седмици мислите, че ще издържи Стоев, с тая селекция, която ще му наложат Батков и Гонзо?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 17 дек 2014 17:06

Само пари ги интересува !!! Пари пари и пак пари.Че то с пари всеки може."Страхливец" и "Печелбар" това е моето мнение.Разбрах го още когато замина за Пловдив

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 17 дек 2014 17:06

Свършиха парите в Ботев - избяга. Няма пари при вас - бяга. Хм...

Не го мислете отбора толкова - държавата е зле, а покрай нея и футбола. Ако се насочи енергията в правилната насока, ще има и добър футбол, че и добър живот.

Върни се в “Левски”