Херо отказа на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Херо отказа на Левски
Ако иска колкото и добро да ми е мнението като треньор за него толкова ми писна от капризите му.

balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !
Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- modor
- Контакти:
alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?
A дано
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Не му прави чест. Същия като нашия Едо. Ако има пари ще дойде, ако няма първи бега. Не ги проумявам тия...
Ако обичаш един отбор ще си с него и в трудните времена. Аз така ги виждам нещата.
Ако обичаш един отбор ще си с него и в трудните времена. Аз така ги виждам нещата.

Големия левскар и велик треньор и чакан като месия на Герена, Херо отказа да поеме отбора.

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- shotgun blues
- Контакти:
Херо е голям левскар ..10000000 пъти им отказа

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Интересни ще са мотивите на Херо, ама не тея, които ще излязат по медиите, а истинските. Щото той беше в Черноморец доста време за никакви пари, а тук в ситуация 8 милиона на година и пак отказва... Дали в отказа му няма замесени и други нещица - като Хората или Кой или някой друг с позивна, за които сравнително силен Левски, но с БаткоFF не е вариант? Иначе ако новият треньор е Стойчо Стоев, също не е лошо, той поне се доказа, за разлика от досегашните некадърници. Проблемът е, доколко Гонзо-БаткоFF ще се месят в работата му. Все пак със сигурност се знае, че тандемът БаткоFF-Гонзо заедно с качулките са огромното бреме и проклятие за Левски.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- damyanov1963
Rivaldo10 написа:alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?
Дано!
И колко месеца, или седмици мислите, че ще издържи Стоев, с тая селекция, която ще му наложат Батков и Гонзо?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Само пари ги интересува !!! Пари пари и пак пари.Че то с пари всеки може."Страхливец" и "Печелбар" това е моето мнение.Разбрах го още когато замина за Пловдив
-
daydreamer
- Контакти:
Свършиха парите в Ботев - избяга. Няма пари при вас - бяга. Хм...
Не го мислете отбора толкова - държавата е зле, а покрай нея и футбола. Ако се насочи енергията в правилната насока, ще има и добър футбол, че и добър живот.
Не го мислете отбора толкова - държавата е зле, а покрай нея и футбола. Ако се насочи енергията в правилната насока, ще има и добър футбол, че и добър живот.