Черно море - Левски София | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски София (6 Декември | Събота | 12:30)
Сложен мач... Винаги е трудно на Тича. Морето е труден съперник срещу ЛЕВСКИ, но се надявам този път да имаме повече късмет и да победим. Сега е момента да минем Беройци на третото място.
Часа май е съобразен с факта, че пътуваме с рейса за мача
Часа май е съобразен с факта, че пътуваме с рейса за мача
Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
IvailoRz написа:Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
По-добре питай във форума на Черно Море, че тука ще те изядат барабар с костите.
-
HEATSEEKER
- Контакти:
diplomat написа:IvailoRz написа:Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
По-добре питай във форума на Черно Море, че тука ще те изядат барабар с костите.
5 лева
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
diplomat написа:IvailoRz написа:Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
А бе аз ходих и като играха с Ботев Пд .. ама забравих колко беше
Ама така и така съм във Варна , защо да не посетя още един мач от родната А група
- Sofia_1914
- Контакти:
Пътуваме за Варна. На нивата на Тича винаги сме имали тегави мачове. Все пка победа за Левски с 0:1!
IvailoRz написа:diplomat написа:IvailoRz написа:Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
А бе аз ходих и като играха с Ботев Пд .. ама забравих колко беше![]()
Ама така и така съм във Варна , защо да не посетя още един мач от родната А група
Иди да видиш какво значи фенове и публика
blueboss написа:IvailoRz написа:diplomat написа:IvailoRz написа:Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
Ама така и така съм във Варна , защо да не посетя още един мач от родната А група:):)
Както казах ,чвече съм ходил на 3 мача на ЧМ .. подкрепят си отбора хората .. нормални хора , по - сдържани . А бе не е лоша атмосферата , само стадиона не е мн добре
IvailoRz написа:blueboss написа:IvailoRz написа:diplomat написа:IvailoRz написа:Mисля да го посетя .. колко парички ще са билетите ?
Ама така и така съм във Варна , защо да не посетя още един мач от родната А група:):)
Както казах ,чвече съм ходил на 3 мача на ЧМ .. подкрепят си отбора хората .. нормални хора , по - сдържани . А бе не е лоша атмосферата , само стадиона не е мн добре![]()
Е аз за стадиона не говоря