Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 15:48

effect написа:
BRF написа:
effect написа:Нека да кажем все пак на галениците на Милко Балеф, че ако Пеевски и Боко бяха в Левски, то едва ли щяхме да се чудим как да съберем пари за заплати, а ако искаха да го купят то отдавна щеше да е факт :)

Ами аз лично се надявам това да не е така,защото би било прекалено срамно.Въпросът е,че всичко сочи на там!Ясно е,че в момента се "сваля цената" на клубчето ви!

Кое е това всичко? Някакви доказателства ли имаш, някакви документи, знаеш кой е зад офшорката ли?

Какви доказателства искаш?Кажи!Ще ти ги покажа!

effect

Мнениеот effect » 31 окт 2014 15:52

BRF написа:
effect написа:
BRF написа:
effect написа:Нека да кажем все пак на галениците на Милко Балеф, че ако Пеевски и Боко бяха в Левски, то едва ли щяхме да се чудим как да съберем пари за заплати, а ако искаха да го купят то отдавна щеше да е факт :)

Ами аз лично се надявам това да не е така,защото би било прекалено срамно.Въпросът е,че всичко сочи на там!Ясно е,че в момента се "сваля цената" на клубчето ви!

Кое е това всичко? Някакви доказателства ли имаш, някакви документи, знаеш кой е зад офшорката ли?

Какви доказателства искаш?Кажи!Ще ти ги покажа!

Искам да ми предоставиш доказателства различни от статии в спортал или лайвспорт, че Боко и/или Пеевски са съсобственици на Левски, заедно с мустака.

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 31 окт 2014 15:53

В демократичния свят частната собствениост е НЕПРИКОСНОВЕНА!!! Справка: Фамилията Глеизър и Ман Юнайтед!!!
Успех в борбата с тиранина!!! БАТКОВ - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ ВАС!!!...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 15:56

effect написа:Искам да ми предоставиш доказателства различни от статии в спортал или лайвспорт, че Боко и/или Пеевски са съсобственици на Левски, заедно с мустака.

Заповядай!
[offtopic]https://frognews.bg/news_79055/Peevski-shtial-da-kasa-ushi-v-Levski-iskal-da-e-kato-DPS[/offtopic]

effect

Мнениеот effect » 31 окт 2014 15:57

BRF написа:
effect написа:Искам да ми предоставиш доказателства различни от статии в спортал или лайвспорт, че Боко и/или Пеевски са съсобственици на Левски, заедно с мустака.

Заповядай!
[offtopic]https://frognews.bg/news_79055/Peevski-shtial-da-kasa-ushi-v-Levski-iskal-da-e-kato-DPS[/offtopic]

:lol: :lol: :lol: Ясен си вече :lol: Страшно доказателство е статия в интернет, евала Шерлок.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 15:58

Още малко
[offtopic]http://sporta.bg/?load=Football::Article&championshipId=17275&id=1091239[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 окт 2014 15:59

effect написа:
BRF написа:

Заповядай!

:lol: :lol: :lol: Ясен си вече :lol: Страшно доказателство е статия в интернет, евала Шерлок.

Ми ти какво очакваше?

effect

Мнениеот effect » 31 окт 2014 15:59

Не бе, документ искам, а не статия, защото всеки може да напише, каквото иска. Ако искаш да драсна един пасквил, че собственик ви е Доган, а Лупи му е поставено лице?

effect

Мнениеот effect » 31 окт 2014 16:01

Викаш аз ше убия човек, ше поръчам една статийка в offnews да кажем, че потребителя BFR в гонг го е извършил и това е достатъчно доказателство а?

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 31 окт 2014 16:02

Тоя Тръст са същите слуги на Мустака , ядат и пият на една маса тръгнали срещу бащицата . Смях :mrgreen:
Какви 2 от 3 места искат в УС? Хвърлят прах в очите на хората за да запазят мястото на главока в Левски , като президент . По смешна манипулация не може да бъде измислена , евала на сценариста :evil:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”