Левски - Левски (U21) 18:00ч.| - 5:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски - Левски (U21) 18:00ч.
Какво правим бе по 10 минути се мъчим да изнесем топката .И след това до центъра и обратно пас на вратаря.Нямам нерви .спирам да гледам.Явно тази година пак ще си гледам само Манчестър Юнайтед.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Мики Орачев ми прави много добро впечатление.Доста добри пробиви прави а и центрирането му е на ниво.
Срещу дубъла и моето центриране ще е на ниво![]()
Не смятам, че от този мач, можем да направим някакъв анализ за представянето на футболистите..
Е то няма значение срещу кой играеш за да видиш на к'во ниво ти е центрирането.Пусни Йорданов да видим колко центрирания точни ще направи.

- Stahlgewitter
- Контакти:
Ей,един да излезе с позитивно мнение и веднага някой ще го опровергае
Дайте малко по оптимистично.

- ralka_levskarka
- Контакти:
Ivanov_95 написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Мики Орачев ми прави много добро впечатление.Доста добри пробиви прави а и центрирането му е на ниво.
Не смятам, че от този мач, можем да направим някакъв анализ за представянето на футболистите..
Е то няма значение срещу кой играеш за да видиш на к'во ниво ти е центрирането.Пусни Йорданов да видим колко центрирания точни ще направи.
По тая логика аз мога да ти кажа да върнеш мачовете, в които Орачев игра, нямаше нито едно вярно центриране

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Stahlgewitter написа:Ей,един да излезе с позитивно мнение и веднага някой ще го опровергаеДайте малко по оптимистично.
Шампиони, оле, Мега добрите сме.
ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:Мики Орачев ми прави много добро впечатление.Доста добри пробиви прави а и центрирането му е на ниво.
По тая логика аз мога да ти кажа да върнеш мачовете, в които Орачев игра, нямаше нито едно вярно центриране
Е млад е,има още к'во да учи.Все пак се вижда нещо позитивно

може ли едно мнение по обширно за полувремето че нямам възможност да гледам мача.
LEVSKI_FOREVER
- Stahlgewitter
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Stahlgewitter написа:Ей,един да излезе с позитивно мнение и веднага някой ще го опровергаеДайте малко по оптимистично.
Шампиони, оле, Мега добрите сме.
То е така и няма как да е иначе.

- ralka_levskarka
- Контакти:
Вратаря не е лош, прави впечатление.
- Kris_men2000
Защитниците си правят по 15 паса а халфовете стоят и гледат тъпо като кретени.Така ли един не се сети да отиде да иска топката за да я изнесат бързо.Младите ни правят преса старите блеят и даже няма и наченка на контра атака.Пълна аматьорщина нищо общо с истинския футбол.Тоя треньор ще ги научи на футбол колкото аз се науча на оперно пеене.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.