Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Новия старши треньор на Левски е Пепе Мурсия
Поредните капацитети плюещи по първенството по инерция(много ме дразни),нито е слабо,нито е джунгла ако има отбори с проблеми си е техен проблем,като заговорихме за това,проблема е на нудистите
от Б сектор че не можете да намерите свестен треньор.

Предпочитах левскар да ни е треньор , но и този вариант не е лош . Успех и само Левски напред да върви .
Успех на Мурсия.Дано успее да се справи с обстановката и най-вече с играчите,което е най-важно.
Добър избор според мен, надявам се да не му се подлива вода........, а всички в Левски да работят заедно.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Честно да ви кажа помислих че новият треньор ще бъде подобен на Лоурънс Дейвис - човекът в ЦСКА доведен от Лупи от театралната група показана във филма ''Мисия Лондон'' която достави на наивниците английската кралица.За радост това не е така.Пожелавам на новия треньор успех.Силно ме тревожи обаче факта че е поел Селта след Христо Стоичков и не е постигнал по-големи успехи с клуба от него.Това не би трябвало да е така по обясними причини.Дано само проф.д-р.к.ф.н.инж.Иванов не е търсил точно такъв човек който да е по-малко ерудиран от него.Може би затова търсенето продължи толкова дълго защото да се намери такъв съвсем не е лесно.
Да не съм лош пророк,ама това е поредния Кратко Останич.
- batmanlevski
- Контакти:
пожелавам успех на него и на всички в клуба,само Левски !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- alexveselinov
- Контакти:
Доволен съм, че имаме нов наставник. Пожелавам му много успехи с отбора на Левски.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
-
- Контакти:
Пожелах преди малко ''добре дошъл'' на новия треньор, а сега гледам ми няма мнението!Що така момчета?