Левски - Лудогорец 39 кръг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Лудогорец 39 кръг
Svetlio написа:Най-достойното нещо, което можем да направим за 100-годишнината си, ще е шпалир, като аз определено ще се радвам да видя такъв.
+1
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
1:0 за Левски
До terata
Ти да не си доволен от това, което играе Левски?
Или подкрепяш отбора щото сега е трудно и си истински левскар, а ние останалите дето ходим на мач само когато отбора е в Европа или поне е достатъчно силен, не сме!
Или пък няма значение какво играе отбора важното е да сме там па ако има и с кой да се сбием няма значение как е свършил мача...
Мога още много да ти пиша в този дух, но си мисля, че ти и сам се досещаш накъде бия.
Само ще ти дам един пример: Домусчиев спомена след срещата с президента на Лацио за сложния проблем с феновете на големите отбори. Същия проблем който имат и нашите големи отбори и същия проблем заради, който разумни бизнесмени като Домусчиев няма да акустират на Герена... Същата причина заради която много левскари които не са стъпвали скоро на Герена отидоха на Васил Левски срещу Лацио и Валенсия...
Те не са по-малко левскари от теб, но ги е срам от този Левски, както ги е срам от левскарите които подкрепиха Лацио... и от тези дето позорно изгониха Ивайло Петев, независимо от причината!
Това не бива и не може да се асоциира Васил Левски!
Аз подкрепям отбора не само защото като съм бил малък и роднини са били левскари, а най- вече защото искам футболен клуб Левски да прославя Апостола по Европа пък макар и чрез спорта, а не за 20 години да ме е срам, че се кръстил така и един единствен път, преди горделивото но трагично участие в ШЛ, ме е накарал да съм щастлив, че отбора носи това свято име!
За мен преди всичко е името на Апостола, не отбора!!! , а предполагам и за много други, като си говоря с други левскари!
Така че ти си ходи на Герена и се гордей, че си част от тази агония!!!
Или подкрепяш отбора щото сега е трудно и си истински левскар, а ние останалите дето ходим на мач само когато отбора е в Европа или поне е достатъчно силен, не сме!
Или пък няма значение какво играе отбора важното е да сме там па ако има и с кой да се сбием няма значение как е свършил мача...
Мога още много да ти пиша в този дух, но си мисля, че ти и сам се досещаш накъде бия.
Само ще ти дам един пример: Домусчиев спомена след срещата с президента на Лацио за сложния проблем с феновете на големите отбори. Същия проблем който имат и нашите големи отбори и същия проблем заради, който разумни бизнесмени като Домусчиев няма да акустират на Герена... Същата причина заради която много левскари които не са стъпвали скоро на Герена отидоха на Васил Левски срещу Лацио и Валенсия...
Те не са по-малко левскари от теб, но ги е срам от този Левски, както ги е срам от левскарите които подкрепиха Лацио... и от тези дето позорно изгониха Ивайло Петев, независимо от причината!
Това не бива и не може да се асоциира Васил Левски!
Аз подкрепям отбора не само защото като съм бил малък и роднини са били левскари, а най- вече защото искам футболен клуб Левски да прославя Апостола по Европа пък макар и чрез спорта, а не за 20 години да ме е срам, че се кръстил така и един единствен път, преди горделивото но трагично участие в ШЛ, ме е накарал да съм щастлив, че отбора носи това свято име!
За мен преди всичко е името на Апостола, не отбора!!! , а предполагам и за много други, като си говоря с други левскари!
Така че ти си ходи на Герена и се гордей, че си част от тази агония!!!
Zaash написа:До terata
Без коментар!!!
Левски бие. Лудогорец няма за какво да играе. Шампионска издънка е най-нормалното нещо на света. Твърдо 1.
-
- Контакти:
Мач за престиж и нищо повече. Лудогорец ги чака финал във Бургас и ще запазят по-голяма част от титулярите си. Левски пък се гърчи в желанието си да отсее, кой да остане и кой да се маха. Самия им треньор е пътник може да си пусни, който иска. Изобщо двубой за статистиката и сините, като нищо магат да го вземат. Въпроса е, за какво им е такава победа след цялото осиране този сезен.
-
- Контакти:
1:0.Мислите на Лудогорец са насочени към финала.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.