"А" Група: "Ботев" - "Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: "А" Група: "Ботев" - "Левски"

Мнениеот blue magic » 26 апр 2014 10:16

Изходът от този мач не е ясен - победихме ги вече както за купата, така и за първенство. В тази наша слаба форма от началото на сезона ЛЕВСКИ има 53 точки, а Ботев със звездна селекция и пълна финансова обезпеченост - 57.
Нека всеки сам си направи извод дали може да се говори кой е фаворит и кой не е в този мач.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 26 апр 2014 10:46

blue magic написа:Изходът от този мач не е ясен - победихме ги вече както за купата, така и за първенство. В тази наша слаба форма от началото на сезона ЛЕВСКИ има 53 точки, а Ботев със звездна селекция и пълна финансова обезпеченост - 57.
Нека всеки сам си направи извод дали може да се говори кой е фаворит и кой не е в този мач.

статистиката кво общо има в случая когато къщата ви гори бе синичкия.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 26 апр 2014 10:46

Ако не беше Мъри треньор на Ботев резултат 6:0 но с този продажник 2:1, а може и равен! ;)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 апр 2014 11:03

Обичам Батков написа:Ако не беше Мъри треньор на Ботев резултат 6:0 но с този продажник 2:1, а може и равен! ;)

Ако Батков не беше собственик на "Левски" последните (най-малко 7) години, резултат 3:0 за шампиона от миналото първенство и лидер в момента "Левски", но с този цскар-президент - 2:0 за "Ботев" над затъналия вице-шампион.

П.П. Не знам дали действително Тара е привърженик на ЦСКА, но ми се струва, че само "вечен враг" може да измисли и осъществи сценарий за развитието на "синия" столичен клуб, подобен на това, което виждаме през последните години.
Последна промяна от gzagorov на 26 апр 2014 11:10, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 26 апр 2014 11:28

Интерестно ми е дали Мъри пак ще остави титулярите си извън състава, както предишния път. Сега има оправдание, заради Купата и съм почти обеден, че ще даде мача. Все пак погледа му е към Герена. Ясно е, че в Пловдив не го искат и днес той може още повече да се отдалечи от Канарчетата. Надявам се Ботев да се хвърли пред собствената си публика и да не се излага, като на Герена. Жълтите играят силно, като домакини, а Левски е разбита команда отвсякъде. Пари няма, чужденците избягаха и Топчо ще трябва да разчита на юноши. Ботев взе футболисти за милион евро точно за такива мачове. Сега е момента Мъри и прехвалените му чужденци да оправдаят огромните си заплати. Не съм силен по-пробнозите, но ако мача се играе честно победата ще е за Ботев. Всичко друго ще е изненада с привкус на лягане.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 апр 2014 12:19

2:0 oсвен ако г-н Каунъ не пусне пак резерви, ветерани и т.н. :lol:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 апр 2014 12:44

Левски винаги е фаворит в всеки мач 1:2 Левски ;)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 апр 2014 12:51

gzagorov написа:
Обичам Батков написа:Ако не беше Мъри треньор на Ботев резултат 6:0 но с този продажник 2:1, а може и равен! ;)

Ако Батков не беше собственик на "Левски" последните (най-малко 7) години, резултат 3:0 за шампиона от миналото първенство и лидер в момента "Левски", но с този цскар-президент - 2:0 за "Ботев" над затъналия вице-шампион.

П.П. Не знам дали действително Тара е привърженик на ЦСКА, но ми се струва, че само "вечен враг" може да измисли и осъществи сценарий за развитието на "синия" столичен клуб, подобен на това, което виждаме през последните години.

Аха,морални шампиони.Ти нормален ли си?Тара ли си вкара автогола със Славия?
3:1 за Ботев.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 26 апр 2014 13:01

angelco77 написа:
gzagorov написа:

Аха,морални шампиони.Ти нормален ли си?Тара ли си вкара автогола със Славия?
3:1 за Ботев.

Кой е писал за "морални шампиони" в тази тема, че нещо не се сещам?
Не Тара си вкара автогол, но Тара назначава и/или одобрява за n-та поред година специалисти, които в треньорско и управленско поприще са все още бебета, да водят отбора и да се учат на гърба на "Левски". Така хем специалистите, много от които легенди на "сините", се компрометират, хем клубът се засилва в посоката, която виждаме. И да беше само това...
Наистина ли е необходимо да изброявам глупостите, които този човек направи? Ще ми се счупи клавиатурата от писане.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”