Батковистите от НКП

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Батковистите от НКП

Мнениеот Синият Болярин » 21 апр 2014 21:31

джони написа:съгласен съм,но нищо не казвате за журналистите и бфс-то,първите изцяло ви обслужват и при няколко победи ви качват на небето ,всички помним коментарите за митов,после за сухия и сега за бебетата на топчо и т.н глупости,а бфс-то не винаги ви бута чрез съдиите,те направи ви носят на ръце,ами за дългогодишната подкрепа на държавна сигурност към вас,дори и в момента в борда на директорите ви е ченге,милиционер,ченге,милиционер-доносник,

така че не са виновни само качулките

доста дълъг катарзис трябва да претърпите ,за да станете пак нормален клуб

Какви съдии, какви пет лева :) Дай конкретни примери какво визираш, а не с недомлъвки. Ако е тоя сезон, изгубените ни точки заради съдийски грешки са определено повече от спечелените.

Сините журналисти, макар и това да е дискусионно, натрапват доста по-малко пристрастията си от техни колеги. Справка: сравнение между Гонг и Спортал.

А това, че Левски е отбор на държавна сигурност е една лъжа, лансирана последните няколко години от журналистическата фен гилдия на главния армейски отбор. Левски е бил отбор на МВР, но не по собствено желание, а след принудително обединение. При това за период от около 2 десетилетия, а не през целия режим. Вие например сте били под опеката на комунистическата про-съветска армия. Защо не го коментираш? Показателно е, че ние скандираме "Левски оле, нищо общо с МВР", а други дори горделиво наричат отбора си с ведомственото име.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 21 апр 2014 21:34

Кво му отговаряте на тоя комплексиран папагал дето се е продал за пепси и 2 кебапчета на караибрахима!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 21:36

rocknrolla написа:Първите съблечени още утре трябва да са Тонев ,Батков и подлогите им от НКП начело с Гугутката.

За сметка на владко аз не си падам по голи мъже, предпочитам да събличам жени

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 21 апр 2014 21:37

milen.hristov написа:
rocknrolla написа:Първите съблечени още утре трябва да са Тонев ,Батков и подлогите им от НКП начело с Гугутката.

За сметка на владко аз не си падам по голи мъже, предпочитам да събличам жени

likе :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 21:44

zlatan написа:Когато преди два три месеца писах в една тема че Байлов,Майлов,Гугутки,Темерутки заслужават един голям гол к.р,половината форум ми се нахвърли.
Ти знаеш ли колко шала сме откраднали заедно с него,ти знаеш ли колко чорбари сме пребили заедно с него.
Сега същите тези Левскари дума не обелват,не обелват щото и те са на заплатка.
Тоя отбор ако не си намери нов собственик ще затъне ,че ще са ни нужни години докато изплува.
За това всички протежета на Батков ВЪН.
А ако това келеменце Тити Папазов го дзакна някъде ще го потруша повярвайте ми.
Днес не знам дали го слушахте като каза ами с какво Батков пречел на отбора и с какво бил виновен.

Незабавно трябва да се намери нов собственик, надеждата ми е тук е тръста. Той е съставен от обществени личности и от уважавани левскари, тези хора имат своите познанства и могат да намерят човек склонен да издържа Левски и да го управлява правилно без съветници и вмешателства на фенове, дори да не е много богат. Няма сериозен човек който да седне на една маса с това ръководството на нкп. След намирането на такъв човек, трябва да се накара и Тодор да продава.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 21:45

Stahlgewitter написа:
джони написа:съгласен съм,но нищо не казвате за журналистите и бфс-то,първите изцяло ви обслужват и при няколко победи ви качват на небето ,всички помним коментарите за митов,после за сухия и сега за бебетата на топчо и т.н глупости,а бфс-то не винаги ви бута чрез съдиите,те направи ви носят на ръце,ами за дългогодишната подкрепа на държавна сигурност към вас,дори и в момента в борда на директорите ви е ченге,милиционер,ченге,милиционер-доносник,

така че не са виновни само качулките

доста дълъг катарзис трябва да претърпите ,за да станете пак нормален клуб

Вие кои бяхте,че даваш акъл тука?
По темата,пак ли са ви виновни качулки,байловци и т.н.Кажи ми ако ги нямаше какво щеше да е различно?Левски щеше да мачка и стадиона да е пълен?Отговори ми на тези въпроси и после плюй.Много е лесно да обвиниш някой,а нямаш грам алтернатива.Ама да се трупат мнения,може и да станеш популярен някой ден.

Ивайло Петев?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 21 апр 2014 21:45

Поне тоя път са вложили парите в хорео, а не в "брашно"....Обаче, тук продължава да има хора, които ги защитават и хора, които от две намирисващи победи бързо забравят главния проблем-нкп!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 апр 2014 21:50

Милене,до къде стигнаха нещата с Тръста аз следя редовно новини за тях ,но кога ще почнат истинските неща с него.
Аз засега направих регистрацията си и това е.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 21:50

валидол за теб написа:Поне тоя път са вложили парите в хорео, а не в "брашно"....Обаче, тук продължава да има хора, които ги защитават и хора, които от две намирисващи победи бързо забравят главния проблем-нкп!

Само няма да се съглася, че главният проблем е нкп. Те са следствие от проблема бай Тодор, той чрез кантората си защитаваше ''нашите деца'' след поредната им издънка, той си ги създаде.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 21:52

zlatan написа:Милене,до къде стигнаха нещата с Тръста аз следя редовно новини за тях ,но кога ще почнат истинските неща с него.
Аз засега направих регистрацията си и това е.

Редовно се пускаше информация в групата във фейса, сега обаче наистина нещата и там зациклиха, явно хубавите неща стават трудно.
https://www.facebook.com/groups/trustle ... 299777437/
Прочети последната публикация на Васил Колев от 17.4, би трябвало да ти бъде много интересна

Върни се в “Левски”