''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
Не знам, кой български отбор в момента би могъл да играе с успех в Европа. Дори Лудогорец не са същия тим от преди месец. Левски направи три победи и литнаха в облаците. Доста грешат ако смятат, че са станали по-силен отбор.
По принцип съм съгласен с Гонзо. Наскоро баче излезе една люботиптна статистика, че Левски е един от четири отбора в Европа, който не е пропускал участие в ЕКТ от 23 години. Ще бъде жалко ако точно на 100 годишнината си прекъсне участието си в тази статистика.
-
- Контакти:
Категорично съм съгласен с Гонзо, че за Левски е по-добре да не играе тази година в Евротурнирите (мисля, че няма и да се класираме по принцип). Така ще може да се съсредоточи в изграждането на един нов отбор. Но аз лично съм скептичен, че Гонзо е точният човек за директор. Трябва да намери добър треньор и най-важното да не му се меси в определянето на състава и т.н.
Последна промяна от raikonen22 на 08 апр 2014 11:16, променено общо 1 път.
Напълно реалистично изказване и стига го плюхте още не е дошъл 

dromihait на 08 Апр 2014 07:31
Виждам, че си се регистрирал току- що. Явно с едничката цел да пуснеш тази тема. Защо ли?
Много левскари споделят изразеното от Гонзо мнение. Да, аз също мисля, че е по- добре да не играем в евротурнирите, когато нямаме отбор, можещ да се представи достойно. Освен това забравяш факта, че в момента не от Г. Иванов зависи класирането ни за Лига Европа; уверявам те, че ако това стане, в качеството си на изпълнителен директор през новия сезон той ще направи всичко по силите си "Левски" да играе максимален брой мачове там.
+1
Защото е провокаторче....
Гонзо е прав на 100%. На Левски Европа НЕ му трябва! Категорично! Нямаме отбор за там, никой нормален левскар не иска пак да отпаднем от първия анонимник. Ти си цскар, ясно е.
Феновете на Левски трябва да се научат да гледат реално на нещата и да не поставят цели, за които не сме готови.
Феновете на Левски трябва да се научат да гледат реално на нещата и да не поставят цели, за които не сме готови.
Напълно съм съгласен с Гонзо. На Левски спешно му трябва стабилизиране на всички равнища: на първо място - финансово, на второ място: организационно и управленско: изгонване на всички хрантутници, довели отбора до това положение, привличане на качествен треньор и изграждане на дългосрочна стратегия и едва след това идва трансферната политика, преследване на високите цели и всичко останало.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Абе как може да има толкова много мазохисти ? Евала на автора на темата , малко останаха мислещите левскари!
Гонзо беше велик футболист , но за какво се прави на млад меринджей само той и шматков си знаят... Жалко ,че мн сини фенове подкрепят тея ликвидатори , ама то колко да са много? На последния мач се видя , от 2 млн. София, само 1000 души на герена !
Гонзо беше велик футболист , но за какво се прави на млад меринджей само той и шматков си знаят... Жалко ,че мн сини фенове подкрепят тея ликвидатори , ама то колко да са много? На последния мач се видя , от 2 млн. София, само 1000 души на герена !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Георги Иванов приятно ме изненада с реалистичната си оценка за състоянието на Левски. На мен също не ми се гледат отново мъки в Европа.
Гонзо е прав ! На всеки е ясно,че Левски в момента не може да направи нищо в Европа в това си състояние.Отбора трябва да бъде изграден,да придобие стил и класа и чак тогава да мислим за Европа.Няма смисъл да берем срам от анонимници всяка година.