Незнам кой е правил тази емблема и колко пари е получил, но тази емблема е невероятно грозна. Нито един детайл не се връзва с някой от другите. Не се сещам какъв е бил критерия за оценка, но явно е бил посредствен. Това не може да е юбелейната емблема на единия от двата български гранда.
В Пловдив има една дама ,която прави такива лога на фирми и много и работи фантазията особенно за такива юбелейни продукти. Ако някой е решил да не се излага като футболния клуб от Подуене,да ми пише на лично съобщение.
Юбилейната емблема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Юбилейната емблема
Много грозна емблема опитваща се да копира тази на ЦСКА. Егати специалистите, които са я правили, дето нямат елементарно чувство за симетрия. Кръгче гони квадратче - това ви е емблемата. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- modor
- Контакти:

На мен лично доста ми допада

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
Според мен трябваше да бъде с малко по-деликатен контур. Може би също би било добре, ако Л се беше вплело във венеца. Казвам го като аматьор т.к. не съм на ти с графичния дизайн и модните тенденции 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- DrAvalanche
- Контакти:
radewski написа:Добре и стоят рогата![]()
![]()
DarkPsy написа:Отвратителна.
MAXIMUS написа:Незнам кой е правил тази емблема и колко пари е получил, но тази емблема е невероятно грозна. Нито един детайл не се връзва с някой от другите. Не се сещам какъв е бил критерия за оценка, но явно е бил посредствен. Това не може да е юбелейната емблема на единия от двата български гранда.
В Пловдив има една дама ,която прави такива лога на фирми и много и работи фантазията особенно за такива юбелейни продукти. Ако някой е решил да не се излага като футболния клуб от Подуене,да ми пише на лично съобщение.
Както е казал народа, любов, кашлица и простотията не можеш скри. При цитираните не е любов или кашлица.boabbb написа:Няма ли звезда - не ми я хвали
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

modor написа:
На мен лично доста ми допада
Тъмно синия фон трябваше да е бял според мен. Така изцвъкано седи... абеее то се очакваше , че така ще стане. Венец около квадратче. Класика. Венци слагат на сичко. На всеки клуб със 100 годишнина слагат венец.
Ето някои от мен събрани и векторизирани през годините. Ако конкурсът не беше от "ЗАТВОРЕН ТИП" с "най-големите фирми" в бранша... можеше и по-добре да е.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Лавровият венец е задължителен за юбилейните емблеми, но май тук някой по-краен фен е имал думата, че да сложат венец точно в този цвят и дизайн. Естетика наистина няма, но това идва от тъмно-синичкото поле, което се закръгля отдолу - никаква логика там. Иначе емблемата във венчето е много добра.
По този начин много прилича на емблемата на ДПС .Да не са ползвали един дизайнер.Като музикалните теми в Гладиатор,Карибски пирати и други на Ханс Цимер
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Да ви е честита новата емблема, макар че за дизайна можеше още да се потрудят, но нищо каквато сте си я направили такава ще си я носите. Успех!!!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик: