Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот sslevski » 08 окт 2013 21:27

Аз съм твърдо зад феновете.Трябваше някой да тропне по масата.Стига женски полови органи.Стига добро отношение.Стига далавери на гърба на Левски.Ако няма пари хайде Чао.
Не одобрявам унижението на Петев.Трябваше само да го изгонят.Прекалено крайно беше.

ИСТИНСКИЯ ВИНОВНИК ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЛЕВСКИ Е ЕДИН: ТОДОР БАТКОВ.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 08 окт 2013 21:27

Стомаха ми се е свил,отвратен съм.Тия т.нар. левскари трябва да са с доживотна забрана за ходене по мачове!На мач повече няма да стъпя!Позор,малоумни дрогирани БОКЛУЦИ!

pepo50
Контакти:

Мнениеот pepo50 » 08 окт 2013 21:29

Левскар съм от 1958 година...Преживявали сме и върхове и падения...но такава излагация не е била никога! Хора,вие посрамихте ОТБОРА "ЛЕВСКИ" СОФИЯ,не посрамихте Батков,Сираков,Петев...Тях кучета ги яли - дали или не дали много на отбора,но защо сложихте това грозно петно върху любимият ни отбор? Защо? Защо?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 окт 2013 21:30

Garfildbg1929 написа:Раева към кой ли се обръща??? дали не е Иво Тонев???

Платените журналисти да кажат :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 окт 2013 21:31

Поздравления за г-н Тодор Батков, че не се остави на шепа клоуни да му налагат мнение.Дано не се стига до крайности и разделение сред феновете, но мисля че това е неизбежно.
[center]Levski & Lazio[/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 08 окт 2013 21:32

Garfildbg1929 написа:Раева към кой ли се обръща??? дали не е Иво Тонев???

По-скоро е Бойко Борисов. И от това, което тя пише, и тя не е читава. Тя каква е, че да съди! И тя идва от същия ад като другите.

Левскар съм от 1958 година...Преживявали сме и върхове и падения...но такава излагация не е била никога! Хора,вие посрамихте ОТБОРА "ЛЕВСКИ" СОФИЯ,не посрамихте Батков,Сираков,Петев...Тях кучета ги яли - дали или не дали много на отбора,но защо сложихте това грозно петно върху любимият ни отбор? Защо? Защо?

За пари и власт. И защото са такива. Обречени да губят.

paci_picha
Контакти:

Мнениеот paci_picha » 08 окт 2013 21:32

И мен ме е срам...направо ме е гнус...Как може такава адска тъпотия...Дано човека остане, колкото и да му е трудно, иначе пак някакви легионери или български пенсионери. Пфу!

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 08 окт 2013 21:33

АААААААААААА
Богат съм,
Пия Джони Блу,Джак,Бароло,Дом Периньон,Дос ХХ,Модело,
ям лобстъри и филе миньон,
пуша Кохиба,карам скъпарски Виъкълс,
имам класни любовнички-руси едрогърдести шведки,
обикалям красива Испания- днес Бенидорм, утре Сантандер, живот!

А вие защо не можете така бе отрепки бедни? :mrgreen:

blueknight
Контакти:

Мнениеот blueknight » 08 окт 2013 21:33

Рядко изказвам мнения,но автора на темата е изключително афектиран явно за да се изказва по този начин.ще се опитам да обясня възможно най-кратко без да съм запознат с конкретната ситуация,бях на работа и преди малко въобще чух за случката,но изгледах видеото и има един мой познат там,който е Левскар и във кръвта и не е наркоман,а просто страшно много обича Левски също като мен,започнахме преди 15 г заедно да ходим по мачове,аз не съм стъпвал на Герена от мача с Лил,но той явно не е спрял да ходи.Не подкрепям точно този вид подход,но и аз съм от хората които смятат че Ивайло Петев няма никакво място в Левски,и може би не е това най-правилния протест,но вчера когато чух новината направо ми завря кръвта как е възможна такава подигравка с отбора и то на 100 годишнината,и уважаеми стари левскари,от днес разбрах че любовта се дели на стара и млада,съгласяването със всяко решение на сегашното ръководство е не по-малко срамно от поведението на горепосочените момчета.В Левски е време да се променят нещата,ще видим как ще стане,но ако това боксуване ви е приятно на вас,на мен лично не ми е.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 08 окт 2013 21:34

balef написа:Илияна изригна: Безсрамници! Кой ви прати, кой ви плаща? Доволен ли си?

08 октомври 2013 20:14

Фотограф: Десислава Комарова

Съпругата на Наско Сираков избухна с коментар във Фейсбук за скандала на „Герена“

Съпругата на Наско Сираков- Илиана Раева написа гневен коментар в социалната мрежа Фейсбук относно скандалът, който избухна на Герена.
Тя бе видимо бясна, след като група хулигани нахлуха на пресконференцията на „сините“ и съблякоха и прогониха новият треньор Ивайло Петев, а след това поискаха обяснение от Сираков за последните промени в клуба.

Коментарът:
„Безсрамници!!!!! Кой ви прати!!! Кой ви плаща!!!! Чий е ПФК Левски!!! Къде живеете!!!! В какво превърнахте този отбор!!!! Срам!!!! Позор!!!!!!!! Платена журналистика!!! Подготвени статии!!! Подготвени "фенове"-клакьори!!!!!

ЖАЛКИ КАРИКАТУРИ!!! ДАНО РАЗСЪБЛИЧАНЕТО НА ТРЕНЬОРА ОТ ОБЕЗУМЕЛИ ФЕНОВЕ ОБИКОЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ!!! ДАНО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕС ВИДЯТ В КАКВО Е ПРЕВЪРНАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОЛЕГИ!!!! ДАНО НЯКОЙ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ КРАЙ НА СВЕТА!!!!

ДОВОЛЕН ЛИ СИ????? ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ "ВЕЛИЧИЕТО СИ"????? НАИСТИНА ЛИ РЕШИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА МОДЕЛИРАШ ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА?????? НАИСТИНА ЛИ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНЯШ БОЖИИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!!! ЛЕВСКАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???

В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ОТБОРА ВИ??? БЪЛГАРИ!!!!! КЪДЕ СТЕ???? В КАКВО СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ И В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НИ???????? СТРАХЛИВЦИ!!!!! ПРОДАЖНИЦИ!!!!! ВСИЧКИ НИЕ ТУК, СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЖИВОТА И СЪДБАТА!!!!! И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА СМЕЛОСТТА МИ!!!

НЕ СЪМ СМЕЛА!!! НАПЪЛНО ОБЕЗОРАЖЕНА И ОБЕЗВЕРЕНА СЪМ!!!! ЧУВСТВАМ СЕ НАПЪЛНО СЪСИПАНА И БЕЗСИЛНА!!!!!....НАПЪЛНО...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА....ТОВА НЕ Е НАРОД!!!! НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА!! НИКОЙ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА!!!”

Един боклук, който до скоро харесвах ( за мой срам и позор ), тръгна да прави нова "чиста" партия, но с чия помощ? С помощта на един от най-големите български олигарси - Гриша Ганчев! Егати чистотата, която лъха от тая пача! Левскари, не обръщайте внимание на разни провокатори! Не обичам отбора ви, но уважавам феновете, борещи се за доброто на отбора си!
Последна промяна от зеления на 08 окт 2013 21:38, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Левски”