Основните проблеми в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Основните проблеми в Левски
Преди време имаше в Левски психолог на име Татяна Янчева, онези футболисти също в началото ги определяха като куци и резерви, а те наистина повечето си бяха резерви, явно е нужен и психолог, не е лесно след мача със Славия, това тотално е убило самочувствието в отбора. Славиша показва ,че е добър треньор, но с психологията няма да се получи. Интересно е защо Сираков до момента не прави НИЩО. Дори да се докарат свободни агенти, те няма да бъдат психиески обременени и ще играят на по добро ниво от сегашните.
Theos написа:Преди време имаше в Левски психолог на име Татяна Янчева, онези футболисти също в началото ги определяха като куци и резерви, а те наистина повечето си бяха резерви, явно е нужен и психолог, не е лесно след мача със Славия, това тотално е убило самочувствието в отбора. Славиша показва ,че е добър треньор, но с психологията няма да се получи. Интересно е защо Сираков до момента не прави НИЩО. Дори да се докарат свободни агенти, те няма да бъдат психиески обременени и ще играят на по добро ниво от сегашните.
Може би имаш право. Сещам се за двама играчи, които при нас нищо не направиха, а в други отбори играят добре: Миро Иванов и Майкъл Тевия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
GOLEADOR написа:Махате сръбското менте и НСПП от Левски и отбора ви тръгва нагоре.НСПП само ви точи парите,а сърбина даже на вързано куче хляб не може да даде.До утре да играете срещу Берое ,пове от точка няма да вземете.Нищо,че те са 10,а вие 11!За това феновете на Левски трябва да им скочат и да разкарат тези хрантутници от Герена.И отбора ви ще се оправи!Още имате шанс за титлата,така че не ги бавете!
виж сега ако ми кажеш точно схемата на точене на пари,шапка ще ти сваля.
Колега ние свободен агент не може да намерим щото пари нема ти за точене ми говориш.
Точеше при времето на Мишата-тогава и косата му стригаха и други работи с жена му правеха,ама сега Левски нема тек стинка.
Ако имаше пари досега да е изгонил половината отбор.
Гледайте реално на нещата.
Колкото до темата
Вчера написах тема-Левски е във финансов колапс и ако до семица две не се появи Газпром-ние споделяме съдбата на червените
Лек ден от мен.
LEVSKI_FOREVER
doktora25 написа:Theos написа:Преди време имаше в Левски психолог на име Татяна Янчева, онези футболисти също в началото ги определяха като куци и резерви, а те наистина повечето си бяха резерви, явно е нужен и психолог, не е лесно след мача със Славия, това тотално е убило самочувствието в отбора. Славиша показва ,че е добър треньор, но с психологията няма да се получи. Интересно е защо Сираков до момента не прави НИЩО. Дори да се докарат свободни агенти, те няма да бъдат психиески обременени и ще играят на по добро ниво от сегашните.
Може би имаш право. Сещам се за двама играчи, които при нас нищо не направиха, а в други отбори играят добре: Миро Иванов и Майкъл Тевия.
Миро Иванов играеше не лошо при нас, даже вкара гол на Херенвеен, а и Мъри често го пускаше в по незначителни мачове и титуляр, Тевия дойде по времето на Гонзо когато Янчева вече не практикуваше.
Но от тия дето бяха резерви при Гочето и след него при Мъри бяха титуляри бяха Ричи, Коприваров, Пелето, Живко Миланов, Минев, Телкийски, Йовов и т.н.
Основните проблеми в Левски са около 15-20 - а именно играчите, пълни боклуци. Тези играчи може би стават за отбор като Локо Сф. или Черно море, но в Левски нямат място. Не знам, това ще бъде поредната нулева година, а ако другото лято не се направи нещо, и останат същите футболисти ще се борим за оцеляване в А група.
ще използвам темата за да напомня едно нещо на нас Левскарите.
Помните ли едно интервю на Сашо Диков с човека Благодетел от град Ловеч.
Никой ли непомни тогава как Гришата го каза в прав текст,че истинските собственици на Левски му писали смс в който му се извиняват че Левски бил подпрян.Как не се намери един истински журналист да попита в прав текст.
Кой строи новия сектор А на Герена след като отбора няма пари дори за свободни агенти да привлече.
Кой ще попита кой докара Сираков във Левски,щото не е Батков.
Кой ще попита Сираков -кои бяха играчите които щеше да гони след мача с Иртиш?
Проблема е грандоманен и скоро всичко ще лъсне.
Кой мислите стои зад писмото до Орешарски-Ганчев-дрън,дрън.Атаката е лична срещу Батков а не срещу клуба,защото ако сега руснаците не дойдат,Батков казва СБОГОМ на Левски.
Та мен тези въпроси ме касаят не играчи,тактика и тренер на вратари
Никой ли непомни тогава как Гришата го каза в прав текст,че истинските собственици на Левски му писали смс в който му се извиняват че Левски бил подпрян.Как не се намери един истински журналист да попита в прав текст.
Кой строи новия сектор А на Герена след като отбора няма пари дори за свободни агенти да привлече.
Кой мислите стои зад писмото до Орешарски-Ганчев-дрън,дрън.Атаката е лична срещу Батков а не срещу клуба,защото ако сега руснаците не дойдат,Батков казва СБОГОМ на Левски.
LEVSKI_FOREVER
проблема е че хората който трябва да правят футбола в левски не разбират от тая материя.
доказателството е мъри стоилов които за 6 месеца направи добър отбор а левски всяка година се чудят какво да правят!
доказателството е мъри стоилов които за 6 месеца направи добър отбор а левски всяка година се чудят какво да правят!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
zlatan написа:ще използвам темата за да напомня едно нещо на нас Левскарите.
Защо мислиш, че в Левски няма? За Бру са платени 250хил. евро, взеха се още двама скъпи играча. Колко отбора в България са палтили трансферни суми през това лято? На всичкото отгоре се строи и нов сектор. По какъв начин да разкарат напр. Силва или Лопес? Имат си договори и не е толкова лесно. Не съм чул на Герена да има извор на пари. То и от небето да падаха, пак трябва да се замислят как ги харчат. Трябва да оставим на спокойствие Сираков и Йоканович, доказа ли са какво могат. За мен основният проблем бе неадвектното управление на клуба, довело до сегашната ситуация.
- superspiro
- Контакти:
Първо са виновни тези които дърпат конците.Не,не са Батков и Тонев.Тонев е очевиден дебил, а един адвокат без бизнес не може да издържа отбор в България-просто тук инвестициите не се връщат(защото се ивестира в некадърници).Сираков пък е там за комисионните.
След тях са виновни некадърните треньори- и не само старши треньорите.
П.П. Говоря за Левски, н това е вярно и за други.
След тях са виновни некадърните треньори- и не само старши треньорите.
П.П. Говоря за Левски, н това е вярно и за други.
When you walk through a storm, hold your head up high...
-
- Контакти:
zlatan написа:ще използвам темата за да напомня едно нещо на нас Левскарите.
Май е трудно да те разберат.Повечето пишат а не четат.