ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ
Само да попитам, че ми стана интересно, имаше ли хора в Пловдив, за мача с жълтите ? Нали се говореше, че сте изпокупили 500 билети "небойкотиращите" ?

-
- Контакти:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!
Хайде да не се обиждаме, най-малко това искам.
Всеки има право на мнение и всеки е свободен да прави каквото си поиска.
Изказвам си мнението и си мисля че съм много прав.
Имам си и мнение за бойкотите но тук не е мястото.
Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
hienizator написа:ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!
А не мислиш ли,че един отбор би се раздал ако е подкрепян до край както пише пред "Б" сектор? И защо си мислиш че само ти си бил на мачове от последните 4 години? На стадиона има хора които 50 години мач на Левски не са изпуснали,това известно ли ти е? На мен ми е чудно как не би подкрепил хора като Топузаков да речем,който водеше отбора в Пловдив,а иначе го харесваш предполагам и като играч и човек и като Левскар!
Според мен сме събрали прекалено много чужденци,а те са гаранция за липса на колектив .. това е проблема в момента и наличието на някои играчи,които просто не могат,но това ще се промени до седмици ... уверен съм!
Много добре разбираш за какво говоря, просто го разбираш както ти изнася.
- bastuna2003
- Контакти:
Vincenzo написа:Само да попитам, че ми стана интересно, имаше ли хора в Пловдив, за мача с жълтите ? Нали се говореше, че сте изпокупили 500 билети "небойкотиращите" ?
Имаше един от Чирпан, който се кълнеше че са група 25 човека

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
- hienizator
- Контакти:
Топузаков водил отбора в Пловдив...
Добре - ще кажа на Сираков и Йоканович, които си измиха ръцете от загубата с името на посочения от тях за "водач".[/quote]
Не съм чул или прочел някой да е обвинил него за загубата в Пловдив! От "шок" и "уикенд" ти е цъфнала и вързала фантазията ... както и да е!
Не смятам да давам напътствия на който и да е,да прави каквото и да е за разлика от някои други фенове! Всеки си има право на мнение и свобода да си го изразява по какъвто начин иска ... аз съм на стадиона да си подкрепям отбора,който е там за нещо друго,си е за негова сметка.

Не съм чул или прочел някой да е обвинил него за загубата в Пловдив! От "шок" и "уикенд" ти е цъфнала и вързала фантазията ... както и да е!
Не смятам да давам напътствия на който и да е,да прави каквото и да е за разлика от някои други фенове! Всеки си има право на мнение и свобода да си го изразява по какъвто начин иска ... аз съм на стадиона да си подкрепям отбора,който е там за нещо друго,си е за негова сметка.
jimi00 написа:Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!
Класирането след втори кръг очертава съвсем друго, ама карай.

-
- Контакти:
Кировец написа:jimi00 написа:Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!
временно неразположение - за всяка болест си има лек
наесен с песен както се казваше.
hienizator написа:Топузаков водил отбора в Пловдив...Добре - ще кажа на Сираков и Йоканович, които си измиха ръцете от загубата с името на посочения от тях за "водач".
Не смятам да давам напътствия на който и да е,да прави каквото и да е за разлика от някои други фенове! Всеки си има право на мнение и свобода да си го изразява по какъвто начин иска ... аз съм на стадиона да си подкрепям отбора,който е там за нещо друго,си е за негова сметка.[/quote]
Въпроса е, че ти хвалиш някого, който няма абсолютно никакви заслуги и е недоказан в треньорската професия, само защото в определен период отбора е водил в резултата и този човек е бил "треньора" в този период от мача.
-
- Контакти:
Кировец написа:jimi00 написа:Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!
А вие кво? Кръгче точка