ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ

Мнениеот Vincenzo » 30 юли 2013 17:59

Само да попитам, че ми стана интересно, имаше ли хора в Пловдив, за мача с жълтите ? Нали се говореше, че сте изпокупили 500 билети "небойкотиращите" ?
Изображение

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 30 юли 2013 18:00

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!

Хайде да не се обиждаме, най-малко това искам.
Всеки има право на мнение и всеки е свободен да прави каквото си поиска.
Изказвам си мнението и си мисля че съм много прав.
Имам си и мнение за бойкотите но тук не е мястото.

jimi00
Контакти:

Мнениеот jimi00 » 30 юли 2013 18:05

Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 30 юли 2013 18:07

hienizator написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Приберете се малко на сянка и стига глупости! Абсолютна дебилщина е да те бият като тъпан някакви селски отборчета, а ние да подскачаме все едно водим с три гола! Едно е да загубиш със сърце, а съвсем друго да играеш без душа. Подкрепя се отбор който се е борил до последно за победата и въпреки това е загубил, а не такъв на който му е все тая. Тези от нас които бойкотираме, го правим защото бяхме на мачовете през последните четири сезона, защото безословно подкрепяхме отбора и защото всички изпихме до дъно горчивата чаша! А дървените философи които ми обесняват какво е да си фен идват на два мача в годината с ЦСКА!

А не мислиш ли,че един отбор би се раздал ако е подкрепян до край както пише пред "Б" сектор? И защо си мислиш че само ти си бил на мачове от последните 4 години? На стадиона има хора които 50 години мач на Левски не са изпуснали,това известно ли ти е? На мен ми е чудно как не би подкрепил хора като Топузаков да речем,който водеше отбора в Пловдив,а иначе го харесваш предполагам и като играч и човек и като Левскар!
Според мен сме събрали прекалено много чужденци,а те са гаранция за липса на колектив .. това е проблема в момента и наличието на някои играчи,които просто не могат,но това ще се промени до седмици ... уверен съм!

Много добре разбираш за какво говоря, просто го разбираш както ти изнася.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 юли 2013 18:07

Vincenzo написа:Само да попитам, че ми стана интересно, имаше ли хора в Пловдив, за мача с жълтите ? Нали се говореше, че сте изпокупили 500 билети "небойкотиращите" ?

Имаше един от Чирпан, който се кълнеше че са група 25 човека :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 30 юли 2013 18:11

Топузаков водил отбора в Пловдив... :lol: Добре - ще кажа на Сираков и Йоканович, които си измиха ръцете от загубата с името на посочения от тях за "водач".[/quote]

Не съм чул или прочел някой да е обвинил него за загубата в Пловдив! От "шок" и "уикенд" ти е цъфнала и вързала фантазията ... както и да е!
Не смятам да давам напътствия на който и да е,да прави каквото и да е за разлика от някои други фенове! Всеки си има право на мнение и свобода да си го изразява по какъвто начин иска ... аз съм на стадиона да си подкрепям отбора,който е там за нещо друго,си е за негова сметка.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 18:11

jimi00 написа:Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!

Класирането след втори кръг очертава съвсем друго, ама карай. :lol:

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 30 юли 2013 18:13

Кировец написа:
jimi00 написа:Тази година всеки отбор ще изиграе 38 мача за първенство, очертава се Левски да има по 4 мача с ЦСКА, Лудогорец, Ботев, Литекс, Берое и още 1 отбор, който влезе в първата 7-ца. С оглед на това да отписваме Левски след 2-ри кръг е абсолютна лудост. Все си мисля, че новия треньор постепенно ще вкара отбора в ритъм и ще почнем да правим серии от по 5-6 победи последователно. Затова да си подкрепяме отбора - на стадиона или пред ТВ, защото той ни е в сърцата, а пък отделните футболисти - добри или лоши, са преходни и само от тях си зависи дали ще останат в историята като победители или като поредната забравена издънка!
САМО ЛЕВСКИ!

временно неразположение - за всяка болест си има лек
наесен с песен както се казваше.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 юли 2013 18:14

hienizator написа:Топузаков водил отбора в Пловдив... :lol: Добре - ще кажа на Сираков и Йоканович, които си измиха ръцете от загубата с името на посочения от тях за "водач".

Не съм чул или прочел някой да е обвинил него за загубата в Пловдив! От "шок" и "уикенд" ти е цъфнала и вързала фантазията ... както и да е!
Не смятам да давам напътствия на който и да е,да прави каквото и да е за разлика от някои други фенове! Всеки си има право на мнение и свобода да си го изразява по какъвто начин иска ... аз съм на стадиона да си подкрепям отбора,който е там за нещо друго,си е за негова сметка.[/quote]
Въпроса е, че ти хвалиш някого, който няма абсолютно никакви заслуги и е недоказан в треньорската професия, само защото в определен период отбора е водил в резултата и този човек е бил "треньора" в този период от мача.

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 30 юли 2013 18:15

Кировец написа:
САМО ЛЕВСКИ!

А вие кво? Кръгче точка :lol:

Върни се в “Левски”