Слаби, слаби и пак слаби- това е истината! Плюс изолацията в която се намира Левски. Вече станаха прекалено много отборите, които клонят към ЦСКА (става дума за силни отбори). Самите ЦСКА, Литекс, Лудогорец... Само тия три отбора да са, които ще се хвърлят на 100% срещу нас пак няма да видим титла скоро. Да не споменавам как играем срещу Миньор, срещу Морето, срещу Славия и т.н. Девиза " Сами срещу всички" води и до съответните резултати... Няма начин просто, а в група с 12 отбора, или там колкото са шансовете се свиват още повече.
Когато към всичко това добавим и дебелоглавието на Батков, когато добавим и липсата на публика... става страшно. Под липса на публика имам в предвид това, че отбора няма кой да го напсува! Тия платените на Гугутката още не е свършил мача, още не е преминал срама и унижението което са ни поднесли лекетата и вече излизат с декларация че ги подкрепят... Това е ставало доста пъти, да не давам примери. Е да, ама има моменти когато просто не са за подкрепа най-меко казано.
Всичко това доведе до положението в което е отбора. Присмеха на който сме подложени, унижението което търпим са краен резултат от всичко това. Но запомнете и още нещо- отдолу не идва нищо! Това за юношите го забравете, нито има нито стават! Ами това е-срама остава за нас. "Майсторите" сега не им дреме освен за премиите дето изпуснаха! Срамно е един чужденец (Карвальо) да се ядосва най-много. Жалко наистина.
Кога най-накрая ще видим истински Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Lakokara4a
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !
Горе главата Левскари- пред нас е примерът на великия Байерн! Миналия сезон баварците прибраха три калъфки-загубиха злощастно финала на ШЛ от ЧЕЛСИ и то на собствения си стадион в Мюнхен, загубиха финал за купата на Германия от Дортмунд, и останаха на второ място в Будеслигата след Дортмунд.Тогава ги скъсаха от подогравки-в Германия феновете на всички останали отбори мразят Байерн и не пропуснаха да се изгаврят с тях.Всичко това обаче само раздразни ранения звяр, и този сезон Баварската машина помете всичко по пътя си, и завоюва златен требъл.Сигурен съм че така ще стане и с ЛЕВСКИ- догодина по това време ще сме шампиони и носители на Купата, това може да го запомните, казвам ви го тук и сега- 26.05.2013 година, запишете си го ако искате!.САМО ЛЕВСКИ! 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
- Контакти:
Lakokara4a написа:Слаби, слаби и пак слаби- това е истината! Плюс изолацията в която се намира Левски. Вече станаха прекалено много отборите, които клонят към ЦСКА (става дума за силни отбори). Самите ЦСКА, Литекс, Лудогорец... Само тия три отбора да са, които ще се хвърлят на 100% срещу нас пак няма да видим титла скоро. Да не споменавам как играем срещу Миньор, срещу Морето, срещу Славия и т.н. Девиза " Сами срещу всички" води и до съответните резултати... Няма начин просто, а в група с 12 отбора, или там колкото са шансовете се свиват още повече.
Когато към всичко това добавим и дебелоглавието на Батков, когато добавим и липсата на публика... става страшно. Под липса на публика имам в предвид това, че отбора няма кой да го напсува! Тия платените на Гугутката още не е свършил мача, още не е преминал срама и унижението което са ни поднесли лекетата и вече излизат с декларация че ги подкрепят... Това е ставало доста пъти, да не давам примери. Е да, ама има моменти когато просто не са за подкрепа най-меко казано.
Всичко това доведе до положението в което е отбора. Присмеха на който сме подложени, унижението което търпим са краен резултат от всичко това. Но запомнете и още нещо- отдолу не идва нищо! Това за юношите го забравете, нито има нито стават! Ами това е-срама остава за нас. "Майсторите" сега не им дреме освен за премиите дето изпуснаха! Срамно е един чужденец (Карвальо) да се ядосва най-много. Жалко наистина.
Е толкова по-зле за ЦСКА, щом всички клонят към тях, а те вече 5 сезона са без титла

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- Lakokara4a
- Контакти:
ЦСКА не ме интересува. Ако си разбрал какво казвам добре, ако не си пак добре. Аз никога не мога да проста на тия сине мърши в момента. А на тоя Гаджев бих му извил главата, ама това е друга тема! Но с такива фенове като тебе толкова. Така и не разбрахте да говорите за Левски и да не гледате в канчето на другите. Аз се срамувам от тоя Левски, това не е моя отбор!
Сравнението на Левски с немски отбори е меко казано смешно, не го прави!
Сравнението на Левски с немски отбори е меко казано смешно, не го прави!
Нямате шампионски отбор. Това е. Не следя българското първенство, но снощи изгледах мача със Славия. Наистина имаше футболисти в бели фланелки, които имаха странни отигравания. Не казвам, че са били пробити, но някой от тях са си левскари от деца. Например един Галин Иванов, който написа в профила си "Само Левски".
Един от Славия обаче игра на 100% - вратарят Гошо Петков. И той беше достатъчен Левски да изпусне титлата на собствения си стадион пред препълнени трибуни и изстудяващо се шампанско. А купата чакаше в тунела на ст."Георги Аспарухов" ...
Никой не ви е виновен. Просто нямате отбор ! През годините съм гледал далеч по-силни и шампионски отбори на Левски. Този не е такъв.
Догодина правите 100 години и ще спечелите титлата.

Това би трябвало да е поздрава на Гошо Петков към Батков по случай изпуснатата титла.

Един от Славия обаче игра на 100% - вратарят Гошо Петков. И той беше достатъчен Левски да изпусне титлата на собствения си стадион пред препълнени трибуни и изстудяващо се шампанско. А купата чакаше в тунела на ст."Георги Аспарухов" ...
Никой не ви е виновен. Просто нямате отбор ! През годините съм гледал далеч по-силни и шампионски отбори на Левски. Този не е такъв.

Това би трябвало да е поздрава на Гошо Петков към Батков по случай изпуснатата титла.

Последна промяна от viali69 на 26 май 2013 07:19, променено общо 1 път.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Знаете ли каква е разликата между обикновените фенове като мен и фенове като ВУЦОВ СИРАКОВ ПЕТКОВ ГОНЗО МЪРИ и още много да не ги изброявам всичките.АЗ не за 5лв за 5 милиона лева не мога да застана срещу ЛЕВСКИ та камо ли да взема нещо от ЛЕВСКИ което да навреди на отбора защото до края на живота ще ме боли сърцето ще бъде винаги в съзнанието ми и ще умра с тая болка и мисъл.
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- Lakokara4a
- Контакти:
viali69 написа:Нямате шампионски отбор. Това е. Не следя българското първенство, но снощи изгледах мача със Славия. Наистина имаше футболисти в бели фланелки, които имаха странни отигравания. Не казвам, че са били пробити, но някой от тях са си левскари от деца. Например един Галин Иванов, който написа в профила си "Само Левски".
Прав си, нямаме отбор, ама ние и ръководство като хората нямаме, ама ние и публика нямаме... При тия слаби игри и подигравки към публиката тя трябваше не да декларира подкрепа, а да помете всички. Само че парите не миришат, Батков плаща и Гугутката му е през оная работа. Срам!
-
- Контакти:
Браво за всички честни коментари.
fen na Slavia написа:Браво за всички честни коментари.
Не ги разбирам СЛАВИЯ какво значи честна игра и ползата от това .Падаш от БОТЕВ ВРАЦА на собствен терен но взимаш нещо от ЛЕВСКИ на техен стадион .Това означава помияр ако му хвърлиш нещо играе ако не **** съм ти честта на отбора .Затова ще си останат посредствен отбор и на моменти ще изригват според обстоятелствата СИГУРНО НЕ Е ТАКА.Преди 1 месец ВЕНЦИ СТЕФАНОВ нарече същите футболисти ЛАЙНАРИ а сега играели за клуба е не мога да го разбера съжалявам
Последна промяна от mimi29 на 26 май 2013 08:02, променено общо 1 път.
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:До обективен.Ти си истински левскар.Колкото повече фенове като теб,толкова по-добре за българският футбол.И ако има адекватно бфс.Някои ,,двубои'' плачат за разследване от прокуратурата.Лудогорец е найподготвеният отбор който ще ни представлява в Европа.Не знам само как домуса ще се справи със международните съдии.С тези миряни отзад,на които не смеят да свирят нарушение в последните две години.
Обективен е написал много истини, макар и малко емоционално. А Домуса ме интересува точно докато играят в ЕКТ - защото все пак Лудогорец е български отбор, а оттам нататък само от една гледна точка: искам силен Лудогорец, бит от още по-силен Левски. Или силен Ботев, бит от по-силен от него Левски

Няма да лъжа, щях да се зарадвам поне малко на титлата, знам, че Левски беше слаб ама.. нормално човек поне малко да се зарадва на едно отличие на отбора. Но ми се иска отличията да идват с бой над противника.
За Петков имаше други слухове защо по 1 време имаше серия тотално неадекватни отигравания - малко заигравка с "лоши вещества". Само че не знам колко е вярно.
Защо Петков мрази Батков.. също имаше едни слухове, че Мустака го убедил да подпишат, че парите на Петков трябва да бъдат платени от Тодор Батков, а не от ФК Левски (така се избягва възможността отбора да се окаже с неплатени задължения). И после го замотал, та дали не беше и че го черпил с 1 студена вода. Самия Петков каза, че това е редовна практика на Ганя. Е.. каквато и да е истината Георги Петков си му го върна тъпкано: той не се зарадва след мача, че е прецакал Левски, а че е вдигнал кръвното на Ганя.
Е.. каквото и да го бистрим това е: Славия е слаб отбор, на когото повечето играчи не си дадоха зор срещу Левски. А Левски не можа да ги победи...
Жалкото е следното: Борат е способен сега по случай 100 години Левски отново да прибегне до Другите начини, отново да се из**ре на името на отбора. Тоя пуяк има невероятна грандомания, която само понякога е побеждавана от алчността, което пък тук-таме води до Дебрецен и Казанската афера (и двете са донесли добри приходи на Ганя). С други думи по-скоро тоя мустакат кон ще се заеме да забърка нова ПОМИЯ, вместо за 100 години Левски да ни зарадва с един отбор, който ИГРАЕ. Както казах.. ще се зарадвам на титла, ама ако отбора играе чисто и с желание, да ИГРАЕ .. ще преглътна и липсата на трофеи. То и без това Левски последните години нещо не се е скъсал да печели такива.
mimi, това е проблема: Левски НЕ ПОБЕДИ този посредствен отбор в мач, в който всеки трябваше да играе на 200%. А не би трябвало 1 кандидат шампион да губи точки в мача на годината от посредствени отбори.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]