Успех и до следващия сезон да сте с нов стадион и гостуванията ни на Герена да са по-яки

Благородно ви завиждам

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kokic1986 написа:Само да не стане "българска работа" и да се наложи да ходим да гледаме Левски на , полу-срутен стадион. Надявм се да го направят като хората - отивам на Герена - паркирам си вектрата на някой от етажите на паркинга - отиваме с компанията на някое от кафененцата и за финал най-важното - качваме се в Б дивеем на воля под козирката и си тръгваш горд защото любимия ти клуб разполага с такова съоръжение. Лошото е , че ми се струва прекалено хубаво за да е истина
t0bl3ro_bg написа:"Георги Аспарухов-Газпром Арена" за 10 години като име на стадионa, САМО ако го построят изцяло с парите на Газпром. Иначе не съм съгласен да се сменя име на стадион или трибуна за пари. В името на някой велик играч на Левски - да,но не и за парите..
Lakokara4a написа:Само да не стане да има стадион и да играят Милиев и Йовов на него...Вярно че базите не стават и за Ангола и са строени навсякъде (с дребни изключения) по времето социализма, ама и без футболисти не става. Пусни бездарниците дето не могат да си вържат обувките на него и ела гледай пародия.
Иначе дано стане стадиона, макар че аз съм скептик. Изпраха сума пари за "Васил Левски" без реално да са правили по него кой знае какво. Абе... дано!
zlobul написа:Ако ще да направят стадион като "Сантяго Бернабеу" тия куци коне ,по-добри НЯМА ДА СТАНАТ . Друг е въпроса , че за да правиш нов стадион , трябва да има тенденция - на мачовете ти да идват доста хора , а не като сега 400-500 човека , а отборът ти да отпада в предварителните кръгове .
Според мен "някой" ще се нагуши доста от цялата тази работа .
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 65 госта