Този, "нашият" плакат беше на няколко метра от мен на стадиона, тогава не видях, но сега разбирам какво е било написано и какво е породило това.
Хора сме все пак, преди всичко хора!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Levskar_90 написа:ros написа:AnalBreaker написа:Молоумниците, които направиха и вдигнаха транспаранта за Младич, донесоха тази психо война и опетниха името на апостола. Така ли, защитавате името на Левски ?
Заради такива боклуци като вас в сектор Б, беше опозорен най-великият българин. Заради вашето "геройство", Апостолът отновео се върти в гроба. Заради един футболен двубой между два мижави отбора от две забравени от Бог страни, беше обесен Левски отново.
Мен ме е срам от вас!
*Не говоря за всички фенове на Левски, а само за ония, които са дали идеята за транспаранта и го развяха в Четвъртък
По-добре не можеше да бъде казано!!! Само да припомня на всички "герои", които продължават да неглижират простотията си, че точно от футболен мач пламна искрата на войната в бивша Югославия!!! Вчера случайно направих аналогия в разговор с приятел как бих се чувствал ако някой се изгаври с паметта на жертвите от Батак по начина, по който малоумниците се изгавриха с жертвите в Сребреница. Бих се чувствал омерзен. Ето, че босненци са намерили още по-брутален начин да си го върнат!!!
Васил Левски е светиня и заради фенската простотия на псевдо българи бе пороган.
За онези "герои" от агитката на сините ще извадя цитат от българската литература - "А вий - ВИЙ СТЕ ИДИОТИ"
Не слагай всички левскари под общ знаменател заради 5 човека. Пак ще се повторя, че няма как да ме засегне един мюсюлманин, нормално е да мрази Левски и Господ, вече ако беше казано от християнин щеше да е друга бира. Аз също съм обиждал Аллах, но все пак сме християни не вярваме в Аллах следователно не съществува
venger написа:Има една книга, която май се казваше "Железният светилник".Само три думи от тази книга изразяват извора на човешката злоба, предразсъдъци и културно разделение - "грехът ражда грях".
Този, "нашият" плакат беше на няколко метра от мен на стадиона, тогава не видях, но сега разбирам какво е било написано и какво е породило това.
Голям Звяр написа:Очевидно полудели и озверели от плакатите с имената Младич и Аркан в Сектор "Б" в четвъртък, безмозъчни олигофрени от "Horde Zla" решиха да "ударят" по "сините", но и вече по абсолютно всички българи, разпространявайки в Интернет снимки от обесването на Апостола на свободата.
727150 написа:venger написа:Има една книга, която май се казваше "Железният светилник".Само три думи от тази книга изразяват извора на човешката злоба, предразсъдъци и културно разделение - "грехът ражда грях".
Крайно време е Гугутката да отлети , някой трябва да поеме отговорност , в случая отговорен за действията на феновете е Владимир Владимиров .Незаменими хора няма .
percival написа:Ето заради такива случаи ,трябва със закон да се забрани ,спортни отбори да носят името на национални герои !
Заради вас,или по точно група от вас сега се подиграват с цяла България .Срам,голям срам !
Levskar_90 написа:Голяма работа че някви турци обидили Васил Левски, това е нормално за тях, друго щеше да е ако бяха християни
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 27 госта