Жоао Силва (фен тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Жоао Силва (фен тема)

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 юли 2012 16:02

Успех на пича! ;) Нямам нищо против след 3 години да им го върнем на Евертън срещу 8-цифрена сума :) :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 юли 2012 16:02

Дали ще дават Спиртал мача за да го видим това момче.Разбрах,че ще игра сега в 17.30
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 10 юли 2012 16:03

Отличен трансфер, най-вече за Илиян, нали му е бил първи избор. Сега му трябва игрова практика на момчето и после се надявам да почне да вкарва редовно.

И сме по-красиви и сме по-добри... :) :)
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 юли 2012 16:05

blue_dobrich написа:Нека си вкарваме напред пък защитата няма да му мислим толкова.Да не би докато беше Гара Дембеле при нас да сме имали кой знае каква защита.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Амииии, какво спечелихме с Дембеле и без защита :?:

И хайде стига с тоя Дембеле!!! Отдавна го няма вече, а ние не спираме да ревем за него :cry:

1.Никой не реве.
2.Представи си ако не беше той как щеше да изглеждаме
3.Какво ще кажеш за предходните две.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 10 юли 2012 16:06

Мисля, че направихме прилична селекция! Според мен куцаме доста в центъра на защитата, и на лявото крило! За другите постове имаме по няколко варианта и дано още в началото да оцелим правилната схема и точните играчи!
Успех на всички нови и стари!!! САМО ЛЕВСКИ!!! :idea:

way
Контакти:

Мнениеот way » 10 юли 2012 16:07

blue_dobrich написа:Мисля, че направихме прилична селекция! Според мен куцаме доста в центъра на защитата, и на лявото крило! За другите постове имаме по няколко варианта и дано още в началото да оцелим правилната схема и точните играчи!
Успех на всички нови и стари!!! САМО ЛЕВСКИ!!! :idea:

Няма как да не куцаме на лявото крило като там е централен нападател :)

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 10 юли 2012 16:09

1.Никой не реве.
2.Представи си ако не беше той как щеше да изглеждаме
3.Какво ще кажеш за предходните две.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Виж!!! Съгласен съм с теб!
Но за мен е важно да сме първи и да имаме купа! А това, че някой е вкарал 100гола и ни е докарал до 2 или 3 място хич не ме топли ;)

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 10 юли 2012 16:12

Ами той и Вия го преквалифицираха от централен нападател в крило и не му пречи да е един от най-добрите. А на Опоку му трябва време за тази позиция. По скоро ме притеснява от видяното в контролите, че Райков издиша там :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 юли 2012 16:15

Дано се разиграе момчето. Успех със синята фланелка.

Фил Невил: Жоао Силва е тих и опасен
Защитникът на Евъртън похвали новото попълнение на Левски

Защитникът на Евертън Фил Невил се изказа доста положително по адрес на новото попълнение на Левски Жоао Силва. Бившият играч на Манчестър Юнайтед заяви, че португалецът е тих, опасен и впечатляващ.

"Жоао е много тих човек. На тренировките показва голям потенциал и висока класа, каквато трябва да притежава всеки централен нападател. Впечатляващ е при играта с глава. За съжаление срещна трудности при адаптацията при скоростта на играта в Англия", заяви Невил.
Последна промяна от ralka_levskarka на 10 юли 2012 16:16, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”