plamen_ol написа:Red Warrior написа:Върнете титлата![]()
Вие вашите кога ще ги върнете? Или за подарените не важи?
Дай доказателства. Както виждаш Градев говори с ФАКТИ.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
plamen_ol написа:Red Warrior написа:Върнете титлата![]()
Вие вашите кога ще ги върнете? Или за подарените не важи?
bilyaletdinov написа:Тоя Градев не водеше ли женско предаване по БНТ и не го ли бяха били някъде заради някакви к...и ? Този "специалист" ли защитава "червената кауза" и казва , че Левски е станал неправомерно шампион ?![]()
![]()
![]()
LaRgO на 06 Апр 2012 13:40
Защо тогава не ревахте, ами сега ? Защо от ЦСКА са мълчали ?
Red Warrior написа:bilyaletdinov написа:Тоя Градев не водеше ли женско предаване по БНТ и не го ли бяха били някъде заради някакви к...и ? Този "специалист" ли защитава "червената кауза" и казва , че Левски е станал неправомерно шампион ?![]()
![]()
![]()
Доколкото знам Градев в юноша на Левски, така че не може да бъде обвинявам в пристрастност към ЦСКА. Просто казва фактите човека.
damageplan написа:специалистът по международно спортно право Георги Градев![]()
![]()
![]()
Кога най-сетне ще спечели първото си дело ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
bilyaletdinov написа:Red Warrior написа:bilyaletdinov написа:Тоя Градев не водеше ли женско предаване по БНТ и не го ли бяха били някъде заради някакви к...и ? Този "специалист" ли защитава "червената кауза" и казва , че Левски е станал неправомерно шампион ?![]()
![]()
![]()
Доколкото знам Градев в юноша на Левски, така че не може да бъде обвинявам в пристрастност към ЦСКА. Просто казва фактите човека.
Е , сега вече ми стана ясно откъде идва омразата му към Левски . Непрокопсал наш юноша ни плюе , нищо необичайно . Като се сетя , че този защитаваше Христолов и интересите му , ви се чудя как му се връзвате на простотиите . Ти сериозно ли мислиш , че ако имаше подобно нещо вашият юридически отдел нямаше да го "хване" ?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 64 госта