Левски громи Локо Мз с 12:1, при дублиращите отбори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Делибаш
- Контакти:
Re: Левски громи Локо Мз с 12:1, при дублиращите отбори
Браво, "велики" са?!... Най-вече Гонзо Унищожителят!... 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Поне постигаме някъде победи 

Напълно нормално,като се има в предвит,че дублиращият отбор е изграден основно от юноши "старша възраст"...Тия юноши станаха на по 20-24год. и сигурно като прехвърлят 35 ще заиграят в А отбора-поне такава е тенденцията до момента да градим отбор основно с играчи на тази възраст.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Истината е че ако Гонзо мислеше малко щеше да пуска Еньо,Цачев,Иса,Блатанов,Балдджийски,Шмедин,Ники Димитров,Жоазиньо-това е бъдещето на Левски и точно в този сезон трябваше да почне да ги налага след като се видя че няма как да станем шампиони.Мен ми е много болно да гледам как тези мочета бият наред всички с по много,а дъртите се мъчат и не могат да вържат два паса.Гонзо не става за треньор,не става и за изпълнителен директор.Трябва ни човек които да разбира поне малко играта.
Постоянно реват че нямали пари а плащат космически заплати на Кривия,Гърбавия,Топчо и Мечо.Аиде да ни осовбодите от пирсъствието си .
Постоянно реват че нямали пари а плащат космически заплати на Кривия,Гърбавия,Топчо и Мечо.Аиде да ни осовбодите от пирсъствието си .
bai ganio написа:Истината е че ако Гонзо мислеше малко щеше да пуска Еньо,Цачев,Иса,Блатанов,Балдджийски,Шмедин,Ники Димитров,Жоазиньо-това е бъдещето на Левски и точно в този сезон трябваше да почне да ги налага след като се видя че няма как да станем шампиони.Мен ми е много болно да гледам как тези мочета бият наред всички с по много,а дъртите се мъчат и не могат да вържат два паса.Гонзо не става за треньор,не става и за изпълнителен директор.Трябва ни човек които да разбира поне малко играта.
Г-н . Баждеков , моля отворете ни очите за космическата заплата на Гърбавия

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

bai ganio написа:Истината е че ако Гонзо мислеше малко щеше да пуска Еньо,Цачев,Иса,Блатанов,Балдджийски,Шмедин,Ники Димитров,Жоазиньо-това е бъдещето на Левски и точно в този сезон трябваше да почне да ги налага след като се видя че няма как да станем шампиони.Мен ми е много болно да гледам как тези мочета бият наред всички с по много,а дъртите се мъчат и не могат да вържат два паса.Гонзо не става за треньор,не става и за изпълнителен директор.Трябва ни човек които да разбира поне малко играта.
Голямо +1