Къде е ръководството на отбора
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Къде е ръководството на отбора
Действително - трябва да се подкрепя отбора и когато падат , аз също от както съм се родил съм ЛЕВСКАР - и винаги съм подкрепял отбора - дори когато пада. Вярно вчера ми развалиха цялата вечер - бях в къщи като буреносен облак, често последният сезон ме докарват до прединфарктно състояние, но ще бъда на мача с Пирин. И немога да разбера тези фенове които псуват Батков /да и аз не го харесвам/ ,но кой ще дава парите. Поставете се на негово място постоянно да те псуват ще ви се иска ли да давате пари за това.

Пак се изпокри...Е,да,ама не може всеки път треньори и играчи да имат вина...Един път и хората от УС да поемат отговорност 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
ehh написа:shesh, трябва да си голям тъпак да спамиш и да рекламираш този сайт по такъв тъп начин.
Няма ли модератори тук? Иначе много лесно трият мнения.
Единственото, което ще коментирам е, че модератори има. Другото не ти го разбрах

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
Daniel Levski написа:Действително - трябва да се подкрепя отбора и когато падат , аз също от както съм се родил съм ЛЕВСКАР - и винаги съм подкрепял отбора - дори когато пада. Вярно вчера ми развалиха цялата вечер - бях в къщи като буреносен облак, често последният сезон ме докарват до прединфарктно състояние, но ще бъда на мача с Пирин. И немога да разбера тези фенове които псуват Батков /да и аз не го харесвам/ ,но кой ще дава парите. Поставете се на негово място постоянно да те псуват ще ви се иска ли да давате пари за това.![]()
Съгласен съм с тебе истинските фенове подкрепят отбора си независимо от положението и така за Батков
Ако аз бях Батков щях да се махна по най-бързия начин от ЛЕВСКИ след като 90% от феновете ме мразят .... След като ме мразят феновете за къде съм ??
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
Daniel Levski написа:Действително - трябва да се подкрепя отбора и когато падат , аз също от както съм се родил съм ЛЕВСКАР - и винаги съм подкрепял отбора - дори когато пада. Вярно вчера ми развалиха цялата вечер - бях в къщи като буреносен облак, често последният сезон ме докарват до прединфарктно състояние, но ще бъда на мача с Пирин. И немога да разбера тези фенове които псуват Батков /да и аз не го харесвам/ ,но кой ще дава парите. Поставете се на негово място постоянно да те псуват ще ви се иска ли да давате пари за това.![]()
Без да съм много добре запознат с финансите в Левски имам чувството, че Ганьо откакто пое Левски от Чорни не е извадил 1 лев за отбора. Издържаме се от парите, които получаваме от спонсори, парите от европейските турнири и парите от някой друг трансфер. Ако не се класираме за Европа, което става все по-вероятно предвиждам догодина да се борим за златната среда в първенството ако все пак не се намери някой да даде 10-тина мильона на Ганьо за отбора.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...