Къде е ръководството на отбора

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Къде е ръководството на отбора

Мнениеот Daniel Levski » 21 апр 2010 09:03

Действително - трябва да се подкрепя отбора и когато падат , аз също от както съм се родил съм ЛЕВСКАР - и винаги съм подкрепял отбора - дори когато пада. Вярно вчера ми развалиха цялата вечер - бях в къщи като буреносен облак, често последният сезон ме докарват до прединфарктно състояние, но ще бъда на мача с Пирин. И немога да разбера тези фенове които псуват Батков /да и аз не го харесвам/ ,но кой ще дава парите. Поставете се на негово място постоянно да те псуват ще ви се иска ли да давате пари за това. :idea:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 апр 2010 18:24

Пак се изпокри...Е,да,ама не може всеки път треньори и играчи да имат вина...Един път и хората от УС да поемат отговорност 8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 апр 2010 19:56

ehh написа:shesh, трябва да си голям тъпак да спамиш и да рекламираш този сайт по такъв тъп начин.
Няма ли модератори тук? Иначе много лесно трият мнения.

Единственото, което ще коментирам е, че модератори има. Другото не ти го разбрах :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 21 апр 2010 22:35

Daniel Levski написа:Действително - трябва да се подкрепя отбора и когато падат , аз също от както съм се родил съм ЛЕВСКАР - и винаги съм подкрепял отбора - дори когато пада. Вярно вчера ми развалиха цялата вечер - бях в къщи като буреносен облак, често последният сезон ме докарват до прединфарктно състояние, но ще бъда на мача с Пирин. И немога да разбера тези фенове които псуват Батков /да и аз не го харесвам/ ,но кой ще дава парите. Поставете се на негово място постоянно да те псуват ще ви се иска ли да давате пари за това. :idea:

Съгласен съм с тебе истинските фенове подкрепят отбора си независимо от положението и така за Батков

Ако аз бях Батков щях да се махна по най-бързия начин от ЛЕВСКИ след като 90% от феновете ме мразят .... След като ме мразят феновете за къде съм ??
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 21 апр 2010 22:41

Daniel Levski написа:Действително - трябва да се подкрепя отбора и когато падат , аз също от както съм се родил съм ЛЕВСКАР - и винаги съм подкрепял отбора - дори когато пада. Вярно вчера ми развалиха цялата вечер - бях в къщи като буреносен облак, често последният сезон ме докарват до прединфарктно състояние, но ще бъда на мача с Пирин. И немога да разбера тези фенове които псуват Батков /да и аз не го харесвам/ ,но кой ще дава парите. Поставете се на негово място постоянно да те псуват ще ви се иска ли да давате пари за това. :idea:

Без да съм много добре запознат с финансите в Левски имам чувството, че Ганьо откакто пое Левски от Чорни не е извадил 1 лев за отбора. Издържаме се от парите, които получаваме от спонсори, парите от европейските турнири и парите от някой друг трансфер. Ако не се класираме за Европа, което става все по-вероятно предвиждам догодина да се борим за златната среда в първенството ако все пак не се намери някой да даде 10-тина мильона на Ганьо за отбора.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”