Всички бягат от Европа -истина ли е това.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Re: Всички бягат от Европа -истина ли е това.

Мнениеот mishkar » 20 апр 2010 21:35

drakata написа:Защо не вземете да се успокойте малко а?
Почти всички който сте се размрънкали тука не стъпвате на мач.
Според мен сте се притеснили толкова за тези евртурнирите защото много искате да отидете поне на 1-2 мача есента. За това е целия този цирк.
Аман от псевдо фенове.
Гледайте си Ман. Юн. по ТВ и стига мрънкали.

А Арсенал може ли вместо ман юн? :mrgreen:
нямам подпис...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 21 апр 2010 01:42

С Левски или без, българските отбори в Европа тая година ще бъдат много много зле. Ако изобщо някой успее да додрапа до групите, това ще е Литекс, но там в ЛЕ, ще го чака по-голям кошмар от този на Супата.
Левски, моят любим отбор, е на кантар от една година. Омръзна ми всеки следващ мач да е неква отчаяна мъка. Според мен мачът не беше уговорен, въпреки че в сайта на Гриша Ганчев се написа за некви 50 000 лв. стимул за Локо МЗ от шефа на Локо СФ.
Моята версия е, че младите пичове от Левски 2, които играят в Локо МЗ ще намажат най-много от евентуално некласиране на Левски. Що ли?
Щото наесен половината отбор на Левски ще е разпродаден, а на негово място ще е "ядрото" от футболистите преотстъпени на Локо МЗ, плюс Тевия и некой от Брестник. Това е горчивата истина. Без пари - толкова.

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 21 апр 2010 02:22

Без нормални президенти , треньори и футболисти каква Европа? :mrgreen:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 21 апр 2010 03:03

Без пари няма нормални футболисти и треньори, а в Българския футбол за момента пари няма. Българският футбол не е печеливш бизнес.За да стане такъв трябва някой да се престраши да вложи една значителна сума за треньор от европейска класа и селекция като за ШЛ в която да се установи трайно присъствие.Едва тогава някой клуб може да тръгне нагоре. Всички останали обаче ще си останат в блатото.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 21 апр 2010 07:17

Абе, всъщност какво значение има дали ще се класираме трети или пети?
Дори и да вземем квота за ЕКТ, ние НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ПРЕОДОЛЕЕМ ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ КРЪГОВЕ!
Има ли някой, който да смята, че с този отбор, треньор и финансиране ще можем да бием дори азербайджански отбор ? Айде да сме честни. Не сме за Европа.
Ще загубим единствено коефициенти, но като гледам перспективата тия коефициенти НЕ НИ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА.
Така че, майната му. Квото стане. Дано поне не изпаднем много по-надолу в таблицата, че ...срам....

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 21 апр 2010 11:38

[quote="drakata"]Защо не вземете да се успокойте малко а?
Почти всички който сте се размрънкали тука не стъпвате на мач.
Според мен сте се притеснили толкова за тези евртурнирите защото много искате да отидете поне на 1-2 мача есента. За това е целия този цирк.
Аман от псевдо фенове.
Гледайте си Ман. Юн. по ТВ и стига мрънкали.

аз си признавам,че съм ходил само на два мача на левски през макар и краткия си живот(все пак съм едва на 17) и нито един от тези мачове не е от европа.първият беше срещу вихрен като бихме с гол на еньо,а втория като ни подредиха локото сф с 3:0.но от догодина мисля да променя това.като съм пълнолетен и не завися от майка ми и баща ми ще ходя на всеки мач на левски,на който мога да отида.и за това с манчстър юнайтед не съм съгласен с теб.предпочитам ливърпул ;)

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 21 апр 2010 12:42

Дано не стане по втория начин и да участваме в ЛЕ.Аз лично с този отбор,с този треньор и с този собственик не искам да участваме в ЛЕ,защото срамът ще е голям а позора още по-голям.Само ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Левски”