captain_drifuss написа:как реши, че Гаджев е най-добрия!? смешно ми става като почнете с тия глупости! свали сините очила!
Ти кажи един по-добър...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
captain_drifuss написа:как реши, че Гаджев е най-добрия!? смешно ми става като почнете с тия глупости! свали сините очила!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
lokomotiv4o написа:sq kat va pre*bem kvo 6a stva s vas - neznam
ЛЕВСКАРКА написа:Всеки отбор има трудни моменти.
Обаче аз ще го подкрепям и в такъв тежък период.
Истинските фенове са тези, които си подкрепят тима си и когато губи.
А не само когато ни носи радост.
W84me написа:captain_drifuss написа:как реши, че Гаджев е най-добрия!? смешно ми става като почнете с тия глупости! свали сините очила!
Ти кажи един по-добър...
ЕМИЛ написа:rugby_man написа:една съща тема се дъвка вече един месец с различни заглавия запомнете Витоша запада
Витоша запада защото държавата не се грижи за планината си.Срамота е ,на крачка от София да имаш такова богатство като Витоша и да не се възползваш от това.
captain_drifuss написа:W84me написа:captain_drifuss написа:как реши, че Гаджев е най-добрия!? смешно ми става като почнете с тия глупости! свали сините очила!
Ти кажи един по-добър...
Йеленкович, Сандриныо, Тодор Янчев, Даниел Димов, Петър Костадинов, Павле Попара
Всеки отбор има трудни моменти.
Обаче аз ще го подкрепям и в такъв тежък период.
Истинските фенове са тези, които си подкрепят тима си и когато губи.
А не само когато ни носи радост.
captain_drifuss написа:W84me написа:captain_drifuss написа:как реши, че Гаджев е най-добрия!? смешно ми става като почнете с тия глупости! свали сините очила!
Ти кажи един по-добър...
Йеленкович, Сандриныо, Тодор Янчев, Даниел Димов, Петър Костадинов, Павле Попара
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта