Левски - Мишки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски - Мишки

Мнениеот ehh » 24 мар 2010 20:11

USF написа:В събота ще е страшно дерби! Като ви гледам вас и като гледам наще ще се получи едно зрелищно 0-0 с половен голово положение!!! :mrgreen:
Тая година ще се борим момчета не за титла, а кой от нас ще играе в ЕКТ! Жалко, жалко!!!

Успя да ме разсмееш :)
Но наистина от днешна изходна позиция изглежда, че това дерби се очертава да бъде едно от най-слабите в историята. Но, кой знае. И двата отбора може да се хвърлят да се доказват и да направят един интересен мач.
А тази година, явно ще има смяна на полюсите в нашия шампионат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 мар 2010 20:15

Причината Левски да е в това положение е най-вече липсата на пари.Някой с пари не могат да направят нищо, ние без пари искаме. Няма и да има в близко бъдеще, защото футбола в България не е печеливш бизнес. А идиоти които ще вложат милиони в отбора без да могат да ги възвърнат по някакъв начин-няма.Приходи от продадени билети и абонаментни карти няма-едва ли покриват и разходите по дадения мач.Приходи от ТВ права-малки-няма интерес за излъчване към българското първенство никъде по света. Приходи от реклама и продажба на фенски артикули-минимални.Това са неща от които един клуб може да се самоиздържа, но ако е в нормална държава.В нашата държава трябва някой мулти-милиардер който само да налива докато не му писне.

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 24 мар 2010 20:26

Aбе то и ЦСКА не са в добро състояние, така че не се ядосвайте :)
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 мар 2010 21:04

plamenst7 написа:Причината Левски да е в това положение е най-вече липсата на пари.Някой с пари не могат да направят нищо, ние без пари искаме. Няма и да има в близко бъдеще, защото футбола в България не е печеливш бизнес. А идиоти които ще вложат милиони в отбора без да могат да ги възвърнат по някакъв начин-няма.Приходи от продадени билети и абонаментни карти няма-едва ли покриват и разходите по дадения мач.Приходи от ТВ права-малки-няма интерес за излъчване към българското първенство никъде по света. Приходи от реклама и продажба на фенски артикули-минимални.Това са неща от които един клуб може да се самоиздържа, но ако е в нормална държава.В нашата държава трябва някой мулти-милиардер който само да налива докато не му писне.

Е,не всичко е пари. Да,парите са много важни. Но скоро ще ни задминат и Литва и Латвия..А там пари за футбол не се дават. Кипър отдавна са по-силни от нас..а ние имаме нещо,което те никога няма да имат - традиции. Както и да е..Важното е да има стратегия за развитието..Ето това ни липсва на нас
110 години любов!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 мар 2010 21:17

Абе грък ти от къхде на къде си левскар бе :?:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 24 мар 2010 21:54

rsk написа:Абе грък ти от къхде на къде си левскар бе :?:

Що бе?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 мар 2010 22:06

stefan_ atanasov написа:Спокойно момци,и ние от ЦСКА сме мишки ще стане голямо дерби пълен смях два ужасно слаби отбора.

Сини и червени мишки ще разкопаят терена на Националния стадион... Ето до какво води ГМО ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 24 мар 2010 22:32

Даже думата мишки е меко казана. Айде да не казвам наистина какви са, че може да изям бан-а.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 25 мар 2010 00:02

явно си е вярно че това всички Българи разбираме от политика и футбол колко паса като хората получи антонов че сте тръгнали да го критикувате разбирачи яд ме е че всеки се прави на лаик във футбола а някой и топка не са пипали :(

Върни се в “Левски”