Срещата на Батков с феновете

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

neutralen
Контакти:

Re: Срещата на Батков с феновете

Мнениеот neutralen » 10 мар 2010 22:46

основният проблем на батков в аритметиката!!когато продаваш нещо не му тарсиш това ,което си давал за него през годините[а междувременно си и прибирал]а това ,което струва в момента.в момента тази цена ще е реална ако дава бонус и малко курортно селище!! :geek:

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 11 мар 2010 14:04

Не ми трябва да ходя на среща с Батков. На всички е ясно какъв лъжец е. Лошото е че фирмата Левски е негова собственост и няма лесно да се откачим. А на Батков така са му изтъняли ушите, че не 15 млн. а 5 млн. да му предложи някой, веднага може да стане сделка...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 мар 2010 14:05

gembala написа:Не ми трябва да ходя на среща с Батков. На всички е ясно какъв лъжец е. Лошото е че фирмата Левски е негова собственост и няма лесно да се откачим. А на Батков така са му изтъняли ушите, че не 15 млн. а 5 млн. да му предложи някой, веднага може да стане сделка...

И аз си мисля, че за 10-15млн ЛЕВА ще се навие да продаде... Като гледам как на безценица разпродава футболистите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 13 мар 2010 02:54

L_Messi написа:Доколкото аз знам, парите от евротурнирите се превеждат след края на сезона, тоест през 2010г. Парите по трансферите, които направихме тази зима също ще се отразят за 2010г. Предишните 2 сезона, в които не се класирахме в групите на някой от турнирите се отразиха доста зле, а пари влязоха само от продажбата на Домо. В общи линии, политиката на Батков и като цяло на клуба от 2003г. насам е ясна. Взимат се евтини треньори и играчи, селекцията е ограничена до минимум, без да има ясна перспектива за развитието на клуба в бъдеще. Все пак, за Батков не е малко, че в този период имаме 3 класирания в груповите фази на турнирите, от които изпаднаха доста парички, така че няма от какво да се оплаква.

Дори и през 2010 не се знае дали ще са на печалба.Доколкото разбрах адвоката ще тегли заем за трансфери ако хипотетично Левски стане шампион.Той сам си е признал на тази среща,че пари за клуба няма.И ако все пак някоя банка се навие да му върже заем дори и Левски да стане шампион отиде ви печалбата за погасяването му.А ако това не стане и Левски участва в предварителните кръгове на Лига Европа и не влезе в групите-пак загуби,следователно пак няма да са на печалба.Трети възможен вариант е Левски въобще да не може да участва в ЕКТ,оставайки извън 4-ката,което е реално ако загубят срещу Литекс,Локо Сф. и ЦСКА.Тогава ще са не на загуба,а на много голяма загуба.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 15 мар 2010 12:49

ilsengard написа:Искаме пак среща с батков в синьото кафе да ни обясни за преспите в софия и за американските агенти по нивите

Съмнявам се да има такава скоро,наймного някое пространно инервю от чужбина,с неговите бесери как всички са срещу него ,а той нещастния е такава "майка Тереза" но никой него разбира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 14:04

plamen etov написа:
ilsengard написа:Искаме пак среща с батков в синьото кафе да ни обясни за преспите в софия и за американските агенти по нивите

Съмнявам се да има такава скоро,наймного някое пространно инервю от чужбина,с неговите бесери как всички са срещу него ,а той нещастния е такава "майка Тереза" но никой него разбира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: Да.Ще обвини Гриша Ганчев във всички грехове на Земята,ще каже че искал Рууни и Меси,ама Баждека се опънал,ще добави,че щял да прави Герена 5-звезден стадион,ама Лупи и Алексей Петров,са го спряли... :lol: Че модерния сега октопод,му вързал ръцете и не е успял да вземе Мауриньо,че Бойко Борисов му е ограничил,разходите по тима и не е успял да направи от Левски,Ман.Юнайтед на Балканите и такива.Накрая ще каже,че всичко е разработка на военните и те са виновни,за ставащото в Левски. :lol:
Само Черно море.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 15 мар 2010 14:34

anti78 написа:
bono написа:Единстсвеният шанс да бъде изхвърлен е като НЕ УЧАСТВАМЕ в ЕКТ. Приходи няма, разходи обаче - да, а така Тара не е свикнал и ... много бързо ще се активизира и ще намери купувач ... на ТОЧНАТА цена.

Абсолютно съгласен съм с теб.

засега сте на абсолютно прав път :))
Изображение

Върни се в “Левски”