mikata написа:Физкултурници,ама Янев два пъти го спря :oops:
Е и, аз поне не знам треньор, който да има само победи и никой да не го е спирал.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

gdlk написа:Тея мрънкалниците ако могат да посочат треньор само с победи в кариерата си! Да го видим този магьосник кой е.
metodito написа:honda написа:metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.
Методи, приятно или не над 70% от бизнеса на Домусчиеви е ситуиран извън България. Това ги прави в голяма степен независими от хунтата. Отделно имат много силни партньори/покровители отвън. Но и имат реален бизнес . Корабите им си съществуват и си плават , заводите им работят. Приказките за участието им за производство и трафик на забранени субстанции и аз съм ги чувал ,но са по-скоро кьорфишеци ,отколкото да почиват на някакви реални доказателства.
Всички знаем че членове на техен кораб , бяха заловени при трафик на дрога. За мен това е соло изпълнение на въпросните членове на екипажа, без знанието на Домусчиеви . Никой не е луд да тръгне да превозва дрога за 4-5 милиона долара в собствен кораб, който струва 50 милиона. Отделно кораба е бил чартиран в онзи момент и реално Домусчиеви нямат никакъв контрол върху него. Кораба се управлява от чартьора и той решава какъв товар на кое пристанище да бъде натоварен и на кое пристанище да бъде разтоварен.
Както и никой не е луд да произвежда забранени субстанции в собствения си фармацевтичен завод.
Когато Домусчиеви се появиха като звезди от първа величина на бизнес хоризонта на България те бяха много ама много по-близо до конкурентни на ГЕРБ политически сили.(БСП ,специално Първанов) .
Разбира се бизнеса не е чист като сълза на младенец :lol: , примерно приватизацията на ПБМФ, заводите за унищожаване или рециклиране на отпадъци и т.н. . В много от сделнките са не особено чисти, но стоят настрани от политиката и си играят много успешно картите .
Това не са "корабите им". Както това не е "техния" флот. Щях да напиша, че с подарени пари, всеки може, но се сетих за Шиши. Който всеки бизнес, който го е заграбил го е съсипал. И тези общо взето са го съсипали. Колко са кьорфишеци... Следвай парите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта