Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот darkblue67 » 16 ное 2025 13:21

mikata написа:Физкултурници,ама Янев два пъти го спря :oops:

Е и, аз поне не знам треньор, който да има само победи и никой да не го е спирал.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 ное 2025 14:25

Да, г.з да разкара Веласкес и да вземе Янев

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2025 16:41

Нали не гледаш, кво значение има?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 ное 2025 01:35

Когато падаш от физкултурници това какво говори за теб?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 ное 2025 07:31

Предлагам от Левски да назначат Янев или Косич, когато приключи периодът им в ЦСКА-София и Локомотив.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 ное 2025 08:14

Даже и двамата едновременно. Единият ще е треньор за домакинствата, другият за гостуванията.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 17 ное 2025 11:06

Тея мрънкалниците ако могат да посочат треньор само с победи в кариерата си! Да го видим този магьосник кой е.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 ное 2025 18:02

gdlk написа:Тея мрънкалниците ако могат да посочат треньор само с победи в кариерата си! Да го видим този магьосник кой е.

И по джоба ни!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 ное 2025 20:46

metodito написа:
honda написа:
metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Методи, приятно или не над 70% от бизнеса на Домусчиеви е ситуиран извън България. Това ги прави в голяма степен независими от хунтата. Отделно имат много силни партньори/покровители отвън. Но и имат реален бизнес . Корабите им си съществуват и си плават , заводите им работят. Приказките за участието им за производство и трафик на забранени субстанции и аз съм ги чувал ,но са по-скоро кьорфишеци ,отколкото да почиват на някакви реални доказателства.
Всички знаем че членове на техен кораб , бяха заловени при трафик на дрога. За мен това е соло изпълнение на въпросните членове на екипажа, без знанието на Домусчиеви . Никой не е луд да тръгне да превозва дрога за 4-5 милиона долара в собствен кораб, който струва 50 милиона. Отделно кораба е бил чартиран в онзи момент и реално Домусчиеви нямат никакъв контрол върху него. Кораба се управлява от чартьора и той решава какъв товар на кое пристанище да бъде натоварен и на кое пристанище да бъде разтоварен.
Както и никой не е луд да произвежда забранени субстанции в собствения си фармацевтичен завод.
Когато Домусчиеви се появиха като звезди от първа величина на бизнес хоризонта на България те бяха много ама много по-близо до конкурентни на ГЕРБ политически сили.(БСП ,специално Първанов) .
Разбира се бизнеса не е чист като сълза на младенец :lol: , примерно приватизацията на ПБМФ, заводите за унищожаване или рециклиране на отпадъци и т.н. . В много от сделнките са не особено чисти, но стоят настрани от политиката и си играят много успешно картите .

Това не са "корабите им". Както това не е "техния" флот. Щях да напиша, че с подарени пари, всеки може, но се сетих за Шиши. Който всеки бизнес, който го е заграбил го е съсипал. И тези общо взето са го съсипали. Колко са кьорфишеци... Следвай парите.

Това че Домусчиеви взеха ПБМФ на цена около 3 пъти по-ниска от пазарната е факт . Също така е факт ,че в момента пазарната цена на ПБМФ е много над тази в момента на приватизирането и относително модерен ( за класа кораби флот) . Също така е факт ,че Домусчиеви по ред причини са работодателите ,които плащат едни от най-високите заплати в България. Факт е ,че заплатите ,които плащат на своите служители , са много по-високи от заплатите преди да вземат съответните компании.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 ное 2025 09:01

Те не са го "вземали", а им е даден. Това не е отворен пазар, не е нормален капитализъм. И това приключва темата

Върни се в “Левски”