Bet_Expert написа:damyanov1963 написа:Аз само попитах, защо след като е и мюсулман го посрещат само с погача, а не и с дюнер, и като е толкова българин, защо е Карлос.
Не ти прави чест да пишеш тези глупости!
И си мъж на 62 години.
Майка му е живяла в чужбина, имала е мъж от Ливан(ако не се лъжа), родила е три момчета, и тримата са спортисти.
Като много бедни жени в онези години на 90-те от Северозапада, и тя си е потърсила щастието навън.
Карлос затова е роден в Париж.
Поля е чиста българка, и трите й деца са свестни момчета.
Дядото и бабата на Карлос са уважавани хора в Червен бряг. Майка му също.
И понеже бащата тогава ги е заминал, а той е отгледан от майка си, баба си и дядо си, с двамата си братя, та викаш да го посрещнем с дюнери?
Страшна простотия си написал, Дамянов!
Ако твоята майка се е залюбила с иракчанин или пък с немец, днес теб с вурст и бира ли трябва да те посрещнем?
И защо намесваме баща му, а не гледаме момчето, качествата му и успехите му.
Той какво е виновен, че татко му е от Ливан?
Бащата в момента живее в Саудитска Арабия и Карлос дори му ходи там на гости, вече си затоплиха отношенията.
Дори беше с Поля в Париж да подкрепи сина си на олимпиадата.
Дамянов, знаеш ли какви суми предлагаха на Карлос от Катар, САЩ и Германия, за да играе за тях?
Знаеш ли, че му предлагаха такива условия, че 1 на 1000000 би ги отказал, но момчето избра да играе за България, държавата, която дори заплата не му плаща. В която се лекува навсякъде сам и не са му дали 1 лв от федерацията. А самата федерация беше с дългове и до преди месеци пред фалит. Замисляш ли се при такава "подкрепа" колко изкусителни са на 21 год милионите от Катар и целия лукс, който ти предлагат? И какъв подвиг е ВЪПРЕКИ ТОВА, да избереш България!
Дамянов, заради простотиите, които си написал за дюнери и т.н., дължиш лично извинение на момчето!
Това е истински герой и пример за младите българи по борбеност, труд, упоритост, сила на духа и вяра!
Карлос Насар заслужава уважение от цяла Бг!
Не съм написал нищо лошо за Карлос, даже го защитих, когато левскари се опитаха да омаловажат успеха му.
Ако въпросите ми защо освен с погача не е посрещнат и с дюнер, след като баща му е мюсюлманин и защо се казва Карлос, което не е нито арабско, нито българско име са засегнали някой българин, моля да ме ИЗВИНИ!