Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 06 окт 2025 16:22

Когато левскарите си ги избират, получаваме това „Грешка 404“. А после имаме наглостта да мрънкаме, че не стават. Еми, другият път пак за Гонзо, несретници!
Do Something Different!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2025 16:44

...Как и под каква форма се очаква армейската общност да приеме (да се чете: "да го поеме на")човек, работил толкова дълго време против нашите ценности, идеали и разбирания? ....

Как ли? Ами хей така, много просто. Както приехте ловешките против х'армейските им ценности, идеали и разбирания. :lol:
Резилът при припоците е като е*ането при педалите - боляло само първия път. После се свиквало. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 06 окт 2025 16:52

TristaNNN написа:
...Как и под каква форма се очаква армейската общност да приеме (да се чете: "да го поеме на")човек, работил толкова дълго време против нашите ценности, идеали и разбирания? ....

Как ли? Ами хей така, много просто. Както приехте ловешките против х'армейските им ценности, идеали и разбирания. :lol:
Резилът при припоците е като е*ането при педалите - боляло само първия път. После се свиквало. :mrgreen:

Не стига, че пак ще ви правим Щампиони, ами и мрънкаш, несретник такъв!
Do Something Different!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 окт 2025 17:50

Dust написа:
W84me написа:Гребенчарски беше 4-ти и видимо беше много притеснен от този Х...

Да, грешката е моя. Тренчев е бил ВАР

Явно колегата W84me не хвана закачката снощи. Станимир Тренчев се явява нещо като щатен ВАР на Левски или в мачове, на които изхода пряко касае синия отбор ;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 06 окт 2025 19:21

Мнението на Найденов за обединението на ЦСКА

"Ще коментирам когато му дойде времето", написа Найденов в социалните мрежи на въпрос на друг потребител. След това босът на ЦСКА 1948 отново се подигра със събитията около ЦСКА от 2016г.:

"Литекс, изкупен от Чавдар Етрополе... е равно на Истинският ЦСКА, това е Първият закон на ФИФА, ФАФА и ФУФА!
Когато Чавдар Етрополе изкупи Литекс Ловеч и става ЦСКА, така ли? Сори, баце ... аз такива сливания и изкупувания на провинциални отбори не ги приемам ...", пише Найденов за клуба от "Армията".

Цеката не ги жали. Право в десетката! Точен, както винаги!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2025 19:31

Е, то е ясно, че припоците ще клекнат И пред ципа на Цеката, когато му дойде времето. Нека преди това обаче да ги гаври, доколкото може, сетне ние ще им припомняме гаврите барабар с лихвите. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 окт 2025 19:32

TristaNNN написа:

Абсолютен факт!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 06 окт 2025 20:21

Ръководството на ЦСКА категорично изразява възмущението си от твърденията в публичното пространство, че клубът ни възнамерява да участва в бъдещи проекти под каквато и да е форма („сливания“, „обединения“ и т.н.) с други футболни клубове или юридически лица.

Сектор гъ да претендира за авторските права, това си е изплагиатствано от Декларацията за Честта и Достойнството, когато гъ не се продадоха на алчния бизнесмен.
Лайнарщината са я пропуснали
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2025 20:28

Само ще припомня, че при последното припознаване Янев пак беше треньор на погълнатия отбор. СлучаЕност или подготовка на процедурата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2025 21:37

NOMER14 написа:Само ще припомня, че при последното припознаване Янев пак беше треньор на погълнатия отбор. СлучаЕност или подготовка на процедурата.

Тоя съм го запомнил с едно единствено нещо като треньор: беше изтривалка по заместване на Тирето за няколко безсмислени мача в края на един сезон, и един от тях беше с Разград, които вече бяха спечелили титлата. На стадиона рехаво и с траурна атмосфера - типично по припошки, когато не мирише на тенеке.
Джуджето явно се беше взел насериозно и раздаваше инструкции покрай тъча, ама на оранжевите маймуни им беше през... х'армейската чест и гордост да защитават цветовете на "този велик клуб". :mrgreen:
Накрая тоя не издържа и ревна гороломно - Абе, слуша ли ме някой бе д*ба майка му д*еба! :lol:
Трябва да има откъс из клиповете на Господари на ефира.
[offtopic]

Върни се в “Левски”