Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 сеп 2025 01:37

tmanolov написа:
DoSomethingDifferent написа:
ReBorn1982 написа:Хайде да уточним, че България никога не изплаща тези пари на Русия и никога не й правен проблем за това. .... не е истина колко са жалки някои хора в нелепите си опити да отрекат очевидния факт, че Русия има огромна заслуга за признаването на независимостта ни от страна на Отоманската империя.

Няма никакво значение кой харесва, не харесва или мрази Русия, това са исторически факти. Колкото и да им е болно на някои. Ето, tmanolov поне е откровен и не отрича реалностите въпреки че не харесва Русия. Но други ....

България е платила част от парите и това е доказано. Русия е помогнала, защото това е било изцяло и само в неин интерес, а не защото руснаците много ТЕ обичат.

П.П
Манолов е от най-лютите комплексирани купейки, от онези, които умират да живеят и обикалят Запада.

Тоа па, припок, у Евродисни бях цял ден :) утре ше катеря Айфеловата - букнал съм обяд на върха

Реборна е ит малкото, които мислят в този форум, той затова и не припозна…

Манолов, още през 2007 съм обиколил това, което теб те впечатлява в момента, както и 60% от Франция. Но мен ме кефят културата, държавата и начинът им на живот, а не съм лицемерка, която обяснява колко е пропаднал либералният Запад.
Do Something Different!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 23 сеп 2025 01:42

tmanolov написа:
ReBorn1982 написа:Хайде да уточним, че България никога не изплаща тези пари на Русия и никога не й правен проблем за това. .... не е истина колко са жалки някои хора в нелепите си опити да отрекат очевидния факт, че Русия има огромна заслуга за признаването на независимостта ни от страна на Отоманската империя.

Няма никакво значение кой харесва, не харесва или мрази Русия, това са исторически факти. Колкото и да им е болно на някои. Ето, tmanolov поне е откровен и не отрича реалностите въпреки че не харесва Русия. Но други ....

България е платила част от парите и това е доказано. Русия е помогнала, защото това е било изцяло и само в неин интерес, а не защото руснаците много ТЕ обичат.

П.П
Манолов е от най-лютите комплексирани купейки, от онези, които умират да живеят и обикалят Запада.

Тоа па, припок, у Евродисни бях цял ден :) утре ше катеря Айфеловата - букнал съм обяд на върха

Манолов, още през 2007 съм обиколил това, което теб те впечатлява в момента, както и 60% от Франция. Но мен ме кефят културата, държавата и начинът им на живот, а не съм лицемерка, която обяснява колко е пропаднал либералният Запад.

Мъж или жена си?
Разкажи ми твоето впечатление от Франция?
Какво ти хареса най-вече и съответно какво не чак толкова?

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 сеп 2025 01:59

Bet_Expert написа:
tmanolov написа:

П.П

Мъж или жена си?
Разкажи ми твоето впечатление от Франция?
Какво ти хареса най-вече и съответно какво не чак толкова?

Ех, свикнахте когато някой има интелект, да е жена. Не, мъж съм. Колкото до Франция, това е лично мнение. За мен е най-красивата страна в Европа откъм провинция, планини, морета и океани. Пожелавам на всеки да я обиколи, невероятна красота. Живях там между 2003 и 2007 г. Сега е по-trash, така е, но прованса си е ок.
П.П
Използвах женски род, защото жените все още ми изглеждат по-лицемерни от мъжете. А вишиста е баш от тези, лицемерен с позиция.
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 сеп 2025 07:44

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 сеп 2025 10:24

Берлинският договор е недействителен още от Съединението, Обявяването на независимостта става в дълго чакан и избиран момент - когато никоя от Великите сили няма да попречи. Тъй че да се говори за помощ е антибългарскио, Въобще до трагичната Балканска война не сме нямали спиране, нямаме неполезен ход на международната сцена, а у нас е царяло вдъхновение и обединение около националния идеал. Бъдете българи преди всичко!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 сеп 2025 10:44

Снощи в История БГ казаха, че Турция е предложила на България, щом няма пари да им даде част от територията си, но Александър Малинов е вдигнал армията и им казал, че България няма да им отстъпи и педя земя.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 сеп 2025 11:46

Странджата написа:Берлинският договор е недействителен още от Съединението, Обявяването на независимостта става в дълго чакан и избиран момент - когато никоя от Великите сили няма да попречи. Тъй че да се говори за помощ е антибългарскио, Въобще до трагичната Балканска война не сме нямали спиране, нямаме неполезен ход на международната сцена, а у нас е царяло вдъхновение и обединение около националния идеал. Бъдете българи преди всичко!

Естествено, че малка държавица като България не може да извърши подобен акт без помощ от някоя от големите сили. В случая това са Австро-Унгария и Русия. Не знам защо е толкова трудно да признаете очевадното.

Неслучайно Фердинанд прави сума совалки преди формалния акт на обявяването. Щото знае, че без одобрение от някой от големите, няма как да стане.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 сеп 2025 13:16

Тия "некадърни" "берачи на памуци" спечелиха Златната топка. Може ли такова падение.
Вместо да са по - строежите да носят вар и цимент, печелят наградите по футбол. УЕФА Мафия! УЕФА расистка! Имаше ли въобще допуснати бели футболисти в залата или само "печки" и "кюмюри". Закривай! :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 23 сеп 2025 14:15

slash1912 написа:
miro_rz написа:
slash1912 написа:
Dust написа:Интересен трансфер https://dsport.bg/botev-plovdiv-predsta ... 10580.html
Да, доста време е бил без отбор, но пък е на 28г.

17 ново попълнение :lol:
Тук ключовото е ,че е безплатен.Както и всички останали.

Ходи ли на Гънс?
Едно птиче ми каза, че Металика ще са на Мидалидаре. Аз още не му вярвам.

Ходих и в Букурещ и в София.Бях отпред на оградата.
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Металика няма да дойдат там със сигурност.Ходил ли си в това село някога?

Доста се е развило спрямо предните години, добра организация. А за Гънс така и не успях да се организирам.
Изображение

Върни се в “Левски”