Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 22 сеп 2025 18:44

Много трудна борба ни очаква. Дават червени картони на поразия срещу Черно Море и Лудогорец, а срещу тях не дават.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 сеп 2025 18:49

Dust написа:Кой е този нашия собственик, в този форум определено има някаква мания да се приписва фенство.
В мача на Левски, Димитров прави шпагат, чисти топката и играча на Лудогорец му стъпи върху крака, дали умишлено или неволно да бяха викали рефера на ВАР да си преценява.

В мача в момента между Арда и Морето, играча на Арда влезе отзад с бутони високо в коляното без да е имаше някакво владение над топката.
Решението на терен беше жълт картон, решението на терен на мача на Левски отново беше жълт картон.

Искаш да ми кажеш, че не си фен на Лудогорец, така ли? Във всяка възможна дискусия лееш домусчиевата пропаганда, ще е странно да не си фен (но пък, ако го правиш за пари - няма лошо).

Прочитът ти на ситуацията е комичен, особено последното изречение. Дай да изясним, Лудогорец изигра ли мача с 11 души? Арда направи ли същото?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 сеп 2025 18:51

futbolqga написа:Интересно боклуците от БФС как ще обяснят дадения току-що червен картон на играч на Арда в ситуация, която подозрително прилича на тази с Кристиян Димитров.

Изобщо не прилича, това е 3 пъти по-безобидно.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 сеп 2025 18:52

W84me написа:
futbolqga написа:Интересно боклуците от БФС как ще обяснят дадения току-що червен картон на играч на Арда в ситуация, която подозрително прилича на тази с Кристиян Димитров.

Изобщо не прилича, това е 3 пъти по-безобидно.

Със сигурност последиците ще са по-леки. Нефенът на Лудогорец може да погледне тези снимчици, ако господарите му позволяват такава свобода: https://dsport.bg/kak-izglezda-kraka-na-kristian-dimitrov-sled-nastapvaneto-ot-kaio-vidal-snimki~210329.html

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 сеп 2025 18:55

futbolqga написа:Искаш да ми кажеш, че не си фен на Лудогорец, така ли? Във всяка възможна дискусия лееш домусчиевата пропаганда, ще е странно да не си фен (но пък, ако го правиш за пари - няма лошо).

Прочитът ти на ситуацията е комичен, особено последното изречение. Дай да изясним, Лудогорец изигра ли мача с 11 души? Арда направи ли същото?

Кажи, че ти се разтягат локуми, щото друго градивно не виждам.
Разбери се с другите които ми пишат, че съм фен на Левски. Последно от Левски ли съм, от Лудогорец ли съм.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 сеп 2025 19:42

Слушам коментарното студио на Дарик, за какъв недаден червен картон на Търдин говорят
https://www.youtube.com/watch?v=qoal7dOWqYI
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 сеп 2025 20:09

Не знам защо се пропуска, че защитника на Лудогорец вече имаше ЖК и при оная ситуация трябваше да получи втори такъв. Никой не го споменава.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 сеп 2025 08:27

Поне до зимната пауза ще е много интересно. Вероятно ще сме много близко с Лудогорец, но имаме 3 много трудни срещи, които трябва да спечелим (две в Пловдив и една във Варна). Лудогорец са по-зле и от миналата година, там си сменят треньорите почти толкова често, колкото и в ЦСКА-София. Отделно имат и срещи в ЕКТ.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 23 сеп 2025 10:37

W84me написа:Не знам защо се пропуска, че защитника на Лудогорец вече имаше ЖК и при оная ситуация трябваше да получи втори такъв. Никой не го споменава.

В края на първото трябваше да са с човек по-малко, ако не и с два, въпреки че ситуациите бяха свързани и показването на червен картон за нарушението срещу Кристиян вероятно нямаше да доведе до следващото.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 сеп 2025 11:17

Числото и морето набират скорост, трябва да се внимава с тях.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”