efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Мнениеот realno » 11 авг 2025 11:00

Kris_men2000 написа:Този форум трябва да го прекръстят. ЦАРСТВОТО НА ПРОДАЖНИТЕ ЖАЛКИ АНТИЛЕВСКАРИ С ОРАНЖЕВИ ГЕЙ НАКЛОННОСТИ.

Сигурен ли си, че си добре? :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Мнениеот darkblue67 » 11 авг 2025 12:59

tco4i написа:Абе, по принцип не пиша а само чета, но днес ме изкарахте извън нерви. Аз не разбирам как отбора ви, на който сте фенове (уж) бие 4 мача подред, в Европата също е на косъм от плей-оф, а вие все недоволни. Чел съм ви на всичките мненията през годините, как един път не казахте евала (съжалявам за турцизма), а само кусури се търсят? Значи отивате на стадиона, пеете, викате и накрая се прибирате пред устройствата и кво?: дай сега ще ги нахраня, щото ми мина еуфорията и трябва малко жлъч. Не сте хора ей. Радвайте се когато има за какво, ако не намирате такова няма смисъл.Едните били Раевисти, другите сдруженци, третите наркоси, четвъртите.......ама ние не сме ли просто Левскари, които подкрепят отбора си до край?!?!?

Не се хаби, и аз се опитах на няколко пъти да им успокоя страстите, а ме изкараха какъв ли не....а аз съм просто левскар и то от 50 години.

Върни се в “Левски”