ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: ЛЕ: Спортинг (Брага) - Левски (София), Четвъртък от 22:00 часа

Мнениеот Kotooshu » 02 авг 2025 17:33

Всъщност му се удря топката и в двете ръце, за мен е напълно умишлено посягане към топката с лявата и от там и му чупи китата на дясната... за мен повече няма дискусии за тази чиста дузпичка!

https://www.facebook.com/watch?v=1336153901271178
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 02 авг 2025 18:59

Игра с ръка имаше. По мое скромно мнение дузпа трябваше да се даде за нас в тази ситуация. Обаче! Всичко явно си е зависело от трактовката на реферите във ВАР-а.
Спомнете си каква дузпа не дадоха на Германия в полуфинала срещу Испания при резултат 1:1 в продълженията. Неестествено положение на ръката на Кукуриго Петльо, топка летяща по посока и в очертанията на вратата, а ВАР-а...мъжки полов орган дузпа.
Та и онзи ден така ще да е било. Съдията още в реално време я видЕ играта с ръка и ясно посочи, че няма дузпа. Явно е, че ВАР са го подкрепили.
Било каквото било. Да си пожелаем успех и късмет срещу следващия съперник и дай Боже да стигнем поне плейоф за ЛК.

САМО ЛЕВСКИ.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2025 20:37

Kotooshu написа:...
Абстрахирай се от Ромето Тусев, гербераската малка свиня, синчето на Батков и други, който си правят жалък ПР в днешно време...
Първия не го слушам от години, защото е мазен припознавач, от най-ранните мръсници-подлоги на измамата с тирето, и нагаждач по принцип, а втория пък съвсем не го бръсна за слива. Напоследък Боримиров много ме дразни пред микрофона. Разбира се, че е добре директорът в Левски да коментрира горещите теми около отбора, но тоя мишок го прави само когато има много, много силна вълна на радост и еуфория сред левскарите. Когато не е така го няма никакъв по няколко месеца, а това за мен е много путкинско поведение и не прилича на служител на клуба на този пост.
Лично аз от собственото ми суеверие , не смея да си хваля много "сините", но е видно, поне за мен, че почваме или се опитваме да вдигнем високо летвата и да заприличаме на доста добър отбор.
Дано да си прав, бих бил искрено щастлив да си прав, но аз също не бързам да политам из облаците. Най-много се тревожа, че сеньоро ще започне да се радва на прекалено много народна любов или ще види, че зеленият дявол не е толкова черен, та ще поиска това-онова, с което изведнъж ще се окаже, че има "разминавания във вижданията за развитието на отбора".
И да ти кажа честно, бях изключително доволен от играта и след мача нямаше за мен драми и онова гадно чувство, че отбора не е дал всичко от себе си ...
Аз също, като най-мъчно ми беше за момчетата, за техния къртовски труд в двата мача.
*До колкото си спомням и ти навремето търсеше читаво четиво в бг пространството, не намерих четиво но канала, на наша юношка, ми направи добро впечатление и за мен компетентни анализи .
Благодаря. Ще се постарая да намеря повече време и да го чуя.
https://www.youtube.com/@andyTALKtv/videos
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 02 авг 2025 21:46

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:...
Абстрахирай се от Ромето Тусев, гербераската малка свиня, синчето на Батков и други, който си правят жалък ПР в днешно време...
Първия не го слушам от години, защото е мазен припознавач, от най-ранните мръсници-подлоги на измамата с тирето, и нагаждач по принцип, а втория пък съвсем не го бръсна за слива. Напоследък Боримиров много ме дразни пред микрофона. Разбира се, че е добре директорът в Левски да коментрира горещите теми около отбора, но тоя мишок го прави само когато има много, много силна вълна на радост и еуфория сред левскарите. Когато не е така го няма никакъв по няколко месеца, а това за мен е много путкинско поведение и не прилича на служител на клуба на този пост.
Лично аз от собственото ми суеверие , не смея да си хваля много "сините", но е видно, поне за мен, че почваме или се опитваме да вдигнем високо летвата и да заприличаме на доста добър отбор.
Дано да си прав, бих бил искрено щастлив да си прав, но аз също не бързам да политам из облаците. Най-много се тревожа, че сеньоро ще започне да се радва на прекалено много народна любов или ще види, че зеленият дявол не е толкова черен, та ще поиска това-онова, с което изведнъж ще се окаже, че има "разминавания във вижданията за развитието на отбора".
И да ти кажа честно, бях изключително доволен от играта и след мача нямаше за мен драми и онова гадно чувство, че отбора не е дал всичко от себе си ...
Аз също, като най-мъчно ми беше за момчетата, за техния къртовски труд в двата мача.
*До колкото си спомням и ти навремето търсеше читаво четиво в бг пространството, не намерих четиво но канала, на наша юношка, ми направи добро впечатление и за мен компетентни анализи .
Благодаря. Ще се постарая да намеря повече време и да го чуя.
https://www.youtube.com/@andyTALKtv/videos

Мммм да, ако на някой му трябва ПР, е при Ромео или Стефчо... толкова за тях, а малкия Борат го , четох, опитваше се в стилистиката на баща си да се прави на интересен.
За Боримитов знаеш през годините много съм говорил, нямам нищо хубаво да кажа за този човек, даже мнението ми е, че той е най-силният човек от тройката-фантомаси, "управляващи" клуба!
Дано да не си прав, че ще го "сготвят" треньора , за мен лично , човека е доста интелигентен, всъщност от години си говорими с приятели, че трябва да пробваме испанец или португалец.. имам наблюдения за някой страни до нас, се ориентират към подобен профил треньори.

Но всичко не е розово , лично за мен, най силното оръжие на Генчев, статичните положения ги преебахме, с това центриране на втора греда.. , а с това изнасяне на точето от Вуцов към фланговите футболисти в Португалия, .... ако има статистика ще е потресаващо зле!

Желая успех на треньора и момчетата!
Хахаха, сетих се след 60-70 минута като почнаха смените и камерите им даваха скамейката с невярващите физиономии и клатещи глави, сигурен бях че ще ги бием... реално не знаеха как да се справят с много добрата и компактна игра на сините... за и това ме е много яд, че подаднахме на поредното корумпе.. но това е положението, нито имаме класа напред, нито имахме и късмет!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”