Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Марин под 1.5 милиона евро за мен ще е кощунство.
icemanbg33 написа:Марин под 1.5 милиона евро за мен ще е кощунство.
Безродникът е готов и да го подари
futbolqga написа:jusi написа:Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.
Наема за такъв мач ще е около 50 000 лева. Да кажем средната цена на билетите на Герена е 30 лв, а на националния би била около 25, то разликата ще да е в порядъка на 300 000 лева. Г/д седмица и половина заплати, което е нищо. Въпроса е телевизионите права!
Ясно е, че всяка такава сметка е без кръчмар, но забравяме нещо важно. Когато играем на Герена, всички дошли имат достъп до магазина, което е сериозен приход. Разликата между бусчето и официалния магазин е огромна. Отделно са съпътстващите неща, като посещения в музея, кетъринг в "А" и т.н.
И за мен е по- добре да се играе на Георги Аспарухов. Просто едни 15 хиляди няма да могат да гледат Левски в Европа на стадиона. Много от тези са хора от чужбина или провинцията, които така или иначе могат да гледат Левски на живо веднъж или два пъти на година.
- blue avalanche
- Контакти:
Трансфер в полски клуб е краят на кариерата. Преди още да е започнала. Оттам посоката е една - по надолнището. Който не вярва, да пита Мартин Минчев, Алекс Колев и някои други, които са джиткали или джиткат в Полша.
Марин запецна в последно време. Дано това да не му е максимума, ама на този етап няма развитие. От време на време прави добри мачове, но няма постоянство. Срещу силни отбори не може да направи разликата.
- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:Е те го казаха от самото начало това.
Технически това би трябвало да е "наказание", не глоба. Лишават те от нещо, което нямаш, но евентуално ще имаш. Трябваше да е милион лева, но глоба. Но вероятно юридически... неевропейско е.
- Странджата
- Контакти:
Re: vlong
Вземи си едно столче. проготви си камерката на телефончето и им седни под сянката да ги чакаш :) Или пък забий едно надписче - не паркирай, ще косим :) :)
Ама и ти си един наивник - решил да вземе дебелата сянка от дюмбелите с фуражки. Той Каравелов за тях е писал онази носталгична "Хубава си моя, горо", защото тяхна е скръбта, че не могат под тези сенки да излеят ...
Ама и ти си един наивник - решил да вземе дебелата сянка от дюмбелите с фуражки. Той Каравелов за тях е писал онази носталгична "Хубава си моя, горо", защото тяхна е скръбта, че не могат под тези сенки да излеят ...
metodito написа:rhaegar написа:Е те го казаха от самото начало това.
Технически това би трябвало да е "наказание", не глоба. Лишават те от нещо, което нямаш, но евентуално ще имаш. Трябваше да е милион лева, но глоба. Но вероятно юридически... неевропейско е.
Технически не можеш да наложиш наказание на някой, който не спазва етническо ограничение. Не и в Европа през 2025-та година. Те неслучайно промениха и текста на правилото и никъде не се споменават "българи".
И най-вече, това трябваше да е бонус, а не наказание. Морков, а не тояга. Играеш с местни играчи-взимаш премия от федерацията, толкова е просто.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Генералният спонсор си ги е избрал тях.koisa написа:Аз за разлика от хора като Сираков и Боримиров си знам възможностите и не бих се натискал да бъда "пазител на акции" а.к.а мажоритар или директор, ако знам, че повече ще вредя на любимият ми отбор, отколкото ще помагам.
И ако те са... "Слаби управници", къде е логиката, че други щяха да са "успешни" ?
По нЕква извратена логика от на част от "левскарите", спонсорите не искат успешен Левски и за т'ва са избрали некадърници ! :roll: :lol:
Въобще, всичките им ходове и решения, са анти-Левски, и остава въпроса, що, аджебЪ, въобще са се навили да хвърлят нЕкви кинти, като можеше просто да ни оставят да фалираме ... ?
В смисъл, въобще можеха да не се захващат, щото то-други, немаше ... :?