Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот icemanbg33 » 19 юли 2025 11:44

Марин под 1.5 милиона евро за мен ще е кощунство.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2025 11:46

icemanbg33 написа:Марин под 1.5 милиона евро за мен ще е кощунство.

Безродникът е готов и да го подари

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 19 юли 2025 12:05

futbolqga написа:
jusi написа:
Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.

Наема за такъв мач ще е около 50 000 лева. Да кажем средната цена на билетите на Герена е 30 лв, а на националния би била около 25, то разликата ще да е в порядъка на 300 000 лева. Г/д седмица и половина заплати, което е нищо. Въпроса е телевизионите права!

Ясно е, че всяка такава сметка е без кръчмар, но забравяме нещо важно. Когато играем на Герена, всички дошли имат достъп до магазина, което е сериозен приход. Разликата между бусчето и официалния магазин е огромна. Отделно са съпътстващите неща, като посещения в музея, кетъринг в "А" и т.н.

И за мен е по- добре да се играе на Георги Аспарухов. Просто едни 15 хиляди няма да могат да гледат Левски в Европа на стадиона. Много от тези са хора от чужбина или провинцията, които така или иначе могат да гледат Левски на живо веднъж или два пъти на година.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юли 2025 12:14

Трансфер в полски клуб е краят на кариерата. Преди още да е започнала. Оттам посоката е една - по надолнището. Който не вярва, да пита Мартин Минчев, Алекс Колев и някои други, които са джиткали или джиткат в Полша.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2025 12:21

Марин запецна в последно време. Дано това да не му е максимума, ама на този етап няма развитие. От време на време прави добри мачове, но няма постоянство. Срещу силни отбори не може да направи разликата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2025 15:58

rhaegar написа:Е те го казаха от самото начало това.

Технически това би трябвало да е "наказание", не глоба. Лишават те от нещо, което нямаш, но евентуално ще имаш. Трябваше да е милион лева, но глоба. Но вероятно юридически... неевропейско е.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vlong

Мнениеот Странджата » 19 юли 2025 17:06

Вземи си едно столче. проготви си камерката на телефончето и им седни под сянката да ги чакаш :) Или пък забий едно надписче - не паркирай, ще косим :) :)
Ама и ти си един наивник - решил да вземе дебелата сянка от дюмбелите с фуражки. Той Каравелов за тях е писал онази носталгична "Хубава си моя, горо", защото тяхна е скръбта, че не могат под тези сенки да излеят ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юли 2025 17:46

Колко процента имаме от Сонко?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2025 18:01

metodito написа:
rhaegar написа:Е те го казаха от самото начало това.

Технически това би трябвало да е "наказание", не глоба. Лишават те от нещо, което нямаш, но евентуално ще имаш. Трябваше да е милион лева, но глоба. Но вероятно юридически... неевропейско е.

Технически не можеш да наложиш наказание на някой, който не спазва етническо ограничение. Не и в Европа през 2025-та година. Те неслучайно промениха и текста на правилото и никъде не се споменават "българи".
И най-вече, това трябваше да е бонус, а не наказание. Морков, а не тояга. Играеш с местни играчи-взимаш премия от федерацията, толкова е просто.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2025 20:17

koisa написа:Аз за разлика от хора като Сираков и Боримиров си знам възможностите и не бих се натискал да бъда "пазител на акции" а.к.а мажоритар или директор, ако знам, че повече ще вредя на любимият ми отбор, отколкото ще помагам.
Генералният спонсор си ги е избрал тях.
И ако те са... "Слаби управници", къде е логиката, че други щяха да са "успешни" ?
По нЕква извратена логика от на част от "левскарите", спонсорите не искат успешен Левски и за т'ва са избрали некадърници ! :roll: :lol:

Въобще, всичките им ходове и решения, са анти-Левски, и остава въпроса, що, аджебЪ, въобще са се навили да хвърлят нЕкви кинти, като можеше просто да ни оставят да фалираме ... ?
В смисъл, въобще можеха да не се захващат, щото то-други, немаше ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”