Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 13 юли 2025 17:18

Честито на нашето момче! Много симпатично - дано да настигне и надмине Гришо, но имаме и един полуфиналист. И нищо по български спортен канал- че то бистришките тигри се радват на повече внимание ....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2025 19:45

blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:Веласкес бил "най-успешния треньор" след Стоилов.
Юноши - кога?
Ядро от титуляри - кога?
Приемственост - кога?
През клуба минават играчи, които я се задържат един сезон, я не. Левски се превърна в "Гара разпределителна". В транзитна зона.
Продаваме всеки, който може да ритне топката два пъти без да сбърка.
Веласкес е "отдалеч и за малко".

Ядро от титуляри... е то има. Майкон, Макун и Цунами присъстват всеки мач заедно, както Марин, Бала и Алдаир.

Говоря за ядро от 3-4 сезона.

Ми да се надяваме да видим. Има сякаш опит да се изгради отбор, в смисъл колектив. Аз се надявам и Трдин и словака да се окажат това, за което ги мислех като дойдоха. Особено вторият е инвестиция в бъдещето. Определено сякаш от два сезона се опитват да направят отбор. Това обяснява и прравомощията на испанеца за трансфери.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 13 юли 2025 21:18

Странджата написа:Честито на нашето момче! Много симпатично - дано да настигне и надмине Гришо, но имаме и един полуфиналист. И нищо по български спортен канал- че то бистришките тигри се радват на повече внимание ....

Какъв прекрасен ден за родния спорт. След изключителният успех на Иван Иванов в тениса имаме и световни шампионки във волейбола при 19г.
И всичко това при една напълно абдикирала държава към спорта.
Поклон!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юли 2025 10:39

metodito написа:
blue avalanche написа:Говоря за ядро от 3-4 сезона.

Определено сякаш от два сезона се опитват да направят отбор. Това обяснява и прравомощията на испанеца за трансфери.

В сравнение със сезона 2023/24 ги няма едно 18-20 човека.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2025 14:54

blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:Говоря за ядро от 3-4 сезона.

Определено сякаш от два сезона се опитват да направят отбор. Това обяснява и прравомощията на испанеца за трансфери.

В сравнение със сезона 2023/24 ги няма едно 18-20 човека.

Така се случи. За разлика от други години поне, повечето бяха продадени, а не освободени.

kabaka
Контакти:

Мнениеот kabaka » 14 юли 2025 15:05

Странджата написа:И нищо по български спортен канал

Тв правата на Уимбълдън не могат да се договарят мач за мач, а трябва да се купят целите (поне последно като гледах беше така преди няколко години). В България се излъчва от Евроспорт/НВО Мах. Няма как някой друг да се намеси. Така че не е просто ей така Диема (примерно) да реши да излъчва мачовете на нашето момче и да си купи правата за финала/полуфинала два дена преди мача. Не стават така нещата.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 юли 2025 18:28

Виждам тук някои корифеи , коментират създаване на ядно на отбора ,,което да е постоянно за 3-4 сезона. Супер , сигурен съм че няма някой в настоящия форум ,който да не е съгласен с тази теза ,само дето реалността е доста по-различна.
Стандартния договор на един професионален футболист е 3 години и опита показва ,че футболистите у нас рядко се съгласяват да удължават договорите си. Това значи ,че 1,5 година преди края на договора въпросния футболист трябва да бъде сложен на тезгяха за продан за да може клуба да получи пари за играча. След това продажбата става много трудна и срещу символична сума.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2025 18:46

honda написа:Виждам тук някои корифеи , коментират създаване на ядно на отбора ,,което да е постоянно за 3-4 сезона. Супер , сигурен съм че няма някой в настоящия форум ,който да не е съгласен с тази теза ,само дето реалността е доста по-различна.
Стандартния договор на един професионален футболист е 3 години и опита показва ,че футболистите у нас рядко се съгласяват да удължават договорите си. Това значи ,че 1,5 година преди края на договора въпросния футболист трябва да бъде сложен на тезгяха за продан за да може клуба да получи пари за играча. След това продажбата става много трудна и срещу символична сума.

Браво, колега, показа част от истината. Каквото горе, тако и доле. Тей твърди Хермес Трисмегист. НА СКАПАНА ДЪРЖАВА - СКАПАН ФУТБОЛ. Странно е, че частният бизнес у нас е по-корупиран от държавните чиновници. Не ми се пише дълго, ама ако вкараш мисъл, ще се съгласиш.
тОВА ПОСЛЕДНОТО ГО КАЗВАМ С ВРЪЗКА КЪМ "лЕВСКИ" СЪЩО. п.с. Сори за титулите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 юли 2025 19:33

ananas написа:
Serafim написа:Серкан има ли гаранции, че щеше да е успешен в Левски? Кариерата му върви надолу и не изглежда да надгражда

Гаранции няма за нищо. Кариерата му върви от Крумовград към Арда/Левски, това нагоре или надолу е?
Много обичам такива заучени фрази като "върви надолу/нагоре" и "надгражда". Аз знам кой е добър и кой не е, а не накъде вървели. Кажи ми, моля те, накъде вървеше кариерата на К.Димитров? А на Краев в Хебър? На Миланов, който беше без отбор? На Кордоба в Етър, на Вуцов на пейката в Славия? На Стаси след Америка?
Накъде вървяха кариерите на Рикардиньо и Рилдо след не особено успешни трансфери в Португалия и връщане в Бразилия? Нагоре ли, надолу ли, настрани ли? Аз не съм експерт по кариерните посоки.
Ние така платихме за Колев щото "вървеше нагоре" и стана голмайстор, а не го взехме безплатно предната година, когато беше 1г. по-млад.
И какво е митичното "надграждане"? Надгради Кристиано в Манчестър, научи се да не прави тъпи финтове, да играе със слабия крак, с глава, напомпа мускули, това е.
Какво са надградили Цунами, Каап, Лима, Бала, Роналдо, Охене, Маркович, Алдаир?
То Петков се е подобрил повече от тях, ама постоянно е оплюван и се пишат глупости как "не надгражда", "тъпче на едно място" и такива тъпотии.

Колко мача на Серкан Юсеин си гледал ? И в колко от тях ти е харесал ? Въобще имаш ли представа на каква позиция играе и номинално колко играча имаме на тази позиция?
На няколко пъти го поставяш като заместител на Бала , според мен те са съвсем различни типове играчи .
Кр. Димитров - играе футбол на доста сериозно ниво от вече 6-7 години , беше желан от нас още по времето на Черепа.
Краев си е наш юноша, бивш юношески национал , взехме го на 21 години . Аз съм първия в настоящия форум ,който написа коя е позицията на която е най-полезен за отбор ( на същата позиция играеше при юношите) .
Миланов дойде при нас в тежък за нас и за него момент, беше много полезен за отбора в онзи наистина много тежък момент . По-късно се разделихме с него но приятелски начин. Когато се завърна в България постави нереалистични условия за да подпише с нас. По нататъшното развитие на кариерата му в Румъния показа ,че условията му и претенциите му са били абсолютно необосновани.
Кордоба го взехме на 20 години, младежки и юношески национал на Панама
Кога точно Светльо Вуцов е бил резерва в Славия ,че нещо см го пропуснал? Ние го взехме на 22 години като национален вратар.
Стаси след като се завърна от Америка поиска много висока заплата - по-висока от тавана в нашия отбор. Не е тайна ,че в Арда ( и в Ботев) заплатите са по-високи от тези ,които ние можем да си позволим . Опитвали ли сме освен него да привлечем и други футболисти от Арда ( Л.Котев, Ив.Тилев, Сисоко, Офор, Т.Йорданов) , но там те получавах повече отколкото можем да им предложим.
Рикардиньо дойде от Гремио - един от топ отборите на Бразилия , бивш световен клубен шампион
Рилдо - на 25 години минал през 3 отбора от най-висшето ниво на футбола в Бразилия . В България единствено Лудорец може да си позволи да пазарува оттам.
Колкото и да не харесваш Бала - за изминалия сезон е участвал в около 50%(47%) от всички голове вкарани от нашия отбор. Ами нямаме друг играч ,който дори да се доближава до неговия принос.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 юли 2025 19:49

kabaka написа:
Странджата написа:И нищо по български спортен канал

Тв правата на Уимбълдън не могат да се договарят мач за мач, а трябва да се купят целите (поне последно като гледах беше така преди няколко години). В България се излъчва от Евроспорт/НВО Мах. Няма как някой друг да се намеси. Така че не е просто ей така Диема (примерно) да реши да излъчва мачовете на нашето момче и да си купи правата за финала/полуфинала два дена преди мача. Не стават така нещата.

Великият финал Борг - Макенроу го даваха директно по единствената ни телевизия.

Върни се в “Левски”