Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.
Според мен трябва да оставим Гонзо да си ги нареди и да не говорим за схеми,но съм сигурен,че няма да има такъв тандем,макар,че не е лош,като идея,защото Кривия ще им раздава перфектни пасове,но това е лично мое мнение,важното е да вървим напред и да побеждаваме.Само ЛЕВСКИ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
"Младият Иван Цачев ще бъде реалният заместник на Георги Христов в Левски, това съобщи старши треньорът на шампионите Тони Здравков. Специалистът отбеляза, че на родения във Варна нападател ще се разчита, след като се възстанови от травма.
Цачев счупи костица на ръката си и това му пречи да тренира пълноценно. Юношата на шампионите се завърна, след като игра под наем в Пирин Благоевград.
Миналата година Цачев изригна на няколко пъти, като блесна най-вече в мача срещу Спартак Варна, когато наниза три попадения, след като бившият треньор на Левски Емил Велев му гласува доверие.
Георги Христов бе преотстъпен на полския Висла Краков и „сините” останаха с двама чисти централни нападатели - Еньо Кръстовчев и Мирослав Антонов. „Христо Йовов игра като централен нападател в Рим срещу Лацио. Вкара гол и беше силен”, така наставникът на Левски Тони Здравков отговори на въпроса, възможно ли е Ицо Йовов да играе на върха на атаката."
Цачев счупи костица на ръката си и това му пречи да тренира пълноценно. Юношата на шампионите се завърна, след като игра под наем в Пирин Благоевград.
Миналата година Цачев изригна на няколко пъти, като блесна най-вече в мача срещу Спартак Варна, когато наниза три попадения, след като бившият треньор на Левски Емил Велев му гласува доверие.
Георги Христов бе преотстъпен на полския Висла Краков и „сините” останаха с двама чисти централни нападатели - Еньо Кръстовчев и Мирослав Антонов. „Христо Йовов игра като централен нападател в Рим срещу Лацио. Вкара гол и беше силен”, така наставникът на Левски Тони Здравков отговори на въпроса, възможно ли е Ицо Йовов да играе на върха на атаката."
- Borislove
- Контакти:
мм Цачев според мен миналата година направи впечатляващи изяви не трябваше да го преостъпват даже добре си играеше
Левски София(TM)
За съм, да се повери нападението на тандема Антонов - Цачев.
Вече имаме една победа, остават още 13 и един х. Успех, левскари по-млади и по-стари.

Вече имаме една победа, остават още 13 и един х. Успех, левскари по-млади и по-стари.

засега схемата ще бъде с трима нападатели - най- вероятно М.Антонов- Жо- Телкийски. Ако се наложи като нападатели могат да играят и Бардон и Йовов и двамата изиграха най- добрите си мачове точно като нападатели. Нека да си спомним,че при Мъри титулярен нападател беше Домовчийски а до него играеше Бардон. А в "Литекс" Йовов заедно с Янкович изиграха не-малко добри мачове.
Според мен Цачев може да направи много добър тандем с един тежък централен нападател билтой М.Антонов или Еньо, но при схема 4-4-2.
Според мен Цачев може да направи много добър тандем с един тежък централен нападател билтой М.Антонов или Еньо, но при схема 4-4-2.