1. Петков
15. Бензукан
55. Милиев
11. Топузаков
14. Миев
45. Гаджев
7. Александров
32. Телкийски
10. Йовов
22. Тасевски/Бардон
9. Христов
Това разбира се е състав с доста въпросителни. И сега пояснявам. Първо десния бек Бензукан се надявам че няма да бъде толкова чуплив , иначе ми харесва за тази позиция. Според мен е мн важно Гаджев да се завърне и това ще разклати мястото на Сърмов. Аз лично бих поставил Кривия или Бардон до Гаджев, а Сърмов на пейката. Това обаче е само предложение. Тасевски също има доста контузии пък и неможе да изкара няколко поредни мача на високо ниво, имам в предвид умората и може да се менка с Кривия. Или пък да играем с двама нападатели. Надяваме се Жорката да почне да бележи поне малко от малко. Иначе Еньо и Миро Антонов съм сигурен че са готови за титуляри, но ще се види кой е в най-добра форма. За Йовов има силна конкуренция в лицето на Жо и Хичо и се надявам да се стегне. Разбира се Хичо може да бъде преместен и отдясно ако Мечо се контузи. Балтанов и Огнянов също чакат от сума време. Най-обчо съм доволен от селекцията за пръв път от доста време. Имаме много опиции и вярвам че Гонзо ще избере най-доброто.
Състава на Левски през пролетта.11-те според вас?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Състава на Левски през пролетта.11-те според вас?
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !
- south_division
- Контакти:
---------------петков--------------
бензукан---милиев--топчо--минев
-------сърмов------бардон--------
мечо------тасевски------жоазиньо
------------кръстовчев-------------
бензукан---милиев--топчо--минев
-------сърмов------бардон--------
мечо------тасевски------жоазиньо
------------кръстовчев-------------
- alexveselinov
- Контакти:
........................петков........................ нов играч..топчо...милиев.........минев....... ..мечо....сармов.....бардон....йовов.... .................кривия....................... ................крастовчев................... 

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
...................................................Петков...................................................
.................Станчев........Топузаков................Милиев....................Минев..........
.......................................Балтанов..........Гаджев.........................................
..................................................Тасевски.................................................
...............Александров....................Бардон.......................Йовов....................
Според мен Бардон е идеален за поста централен нападател-играе и с двата крака,добре играе с глава,има техника,чувство за пласиране...все качества които са чужди на т.н. ни централни нападатели...
.................Станчев........Топузаков................Милиев....................Минев..........
.......................................Балтанов..........Гаджев.........................................
..................................................Тасевски.................................................
...............Александров....................Бардон.......................Йовов....................
Според мен Бардон е идеален за поста централен нападател-играе и с двата крака,добре играе с глава,има техника,чувство за пласиране...все качества които са чужди на т.н. ни централни нападатели...