Мнения относно потенциала на Майкъл Тевия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Мнения относно потенциала на Майкъл Тевия

Мнениеот svence » 29 яну 2010 18:55

Аз съм го гледал Тевия 2 пъти през първия полусезон, останах с добри впечатления, борбен е, не се пази от влизания, играе опорен халф, но най силно впечатление ми направи, че не се забива точно в централната зона, а снове на всякде и отляво и отдясно. Можеби е леко избухлив, но може и да провокира противника си и да му изкарва картони. Мислех си миналия полусезон, че ще е добре да го вземеме, дано се окаже сполучлив трансфер. Мислех и за вратаря на Монтана, че ще е добре да го вземеме(ако още никой не го е взел).
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 31 яну 2010 22:45

Даже не ми е направило и впечатление, че има такъв играч в Локо Мз... да вземат и Кофе Бабоне да му превежда...

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 01 фев 2010 02:39

svence написа:Мислех и за вратаря на Монтана, че ще е добре да го вземеме(ако още никой не го е взел).

Вратари не ни трябват. Имаме си един опитен и още един млад, талантлив вратар. Отделно на това имаме и трети, който му трябва повече психика и ще е чук. 8-)

Иначе дано негрото се докаже. Големият му плюс, е че е на 19 и че е опорен халф, човек от който Левски определено се нуждае. :oops: Дано му потръгне и бъде новият Ричард. :P

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 01 фев 2010 14:03

В мача срещу нас ми направиха впечатление изключително тънките му и дълги крака, защото изглеждаше, че все едно ходи на кокили :) Ама иначе се представи добре, така че има потенциал в него.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2010 09:41

Лично на мен ми направи много добро впечатление. Освен ,че е много атлетичен ,както всички чернокожи футболисти, притежава и много добра техника и може да играе и офанзивна роля,което го отличава от Ричард. За мен има много голям потенциал от него зависи дали ще го развие или ще го разбие. А и това ,че е в младежката формация на своята страна ,а там определено не играят случайни футболисти, показва че има качества. Досега когато са идвали национали на своите страни винаги са показвали качества- Магди Толба, Темиле, Йофу, Ричард, Рабех(при всичките му недостатъци той имаше качества, но както се казва "сам си изяде хляба"), Г. Лавал.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 фев 2010 00:19

Не е лош,но му трябва повече мачове и най-важното-трябва Гонзо да го налага,за да стане добър :)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 фев 2010 15:28

_RoKi_ написа:Не е лош,но му трябва повече мачове и най-важното-трябва Гонзо да го налага,за да стане добър :)

а Бардон къде ще играе ако дава повече шанс на Тевия
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Левски”