Левски - Монтана | 14.02 | 17:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски - Монтана | 14.02 | 17:00 часа

Мнениеот ikar » 15 фев 2021 16:10

tatusindo написа:Важни три точки и дотам. Даске и Насиру са си същите дървета , Найденов отдавна съм спрял да го коментрирам, надявам се от следващия мач Драган да е на линия от първата минута .... Най-добро впечатление от вчера Робърта, Патрик, Здравко и Сулака.

Напълно споделям казаното с едно условие - става въпрос за КПД от играта на Здравко. Освен гола в още две ситуации когато тръгваме на контра и имаме игрово надмощие при 5-3 той вместо да подаде на свободен съотборник тръгва да лъже и да бие. Абсолютна глупост.Това се потвърждава и от думите на Славиша - "Здравко има прекрасни качества, но в определени компоненти от играта с него е нужно МНОГО ДА СЕ РАБОТИ !"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2021 17:00

Има играчи надарени с бързина, техника и добър контрол на топката, обаче закъсняват при пасове и удари, и вземат грешни решения кое-какво и кога да направят.
За тези неща има един лаф - футболен интелект.
За това играчите, които го имат, са най-ценни, пък макар и да не разполагат с брилятна техника и демараж.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 фев 2021 22:45

На мен вчера ми каресаха головете. Хубави атаки и пасове имаше и при двата, както и майсторски завършеци, особено атаката за 2 гол и отиграванията с по едно докосване на Дъската и Стивънчо.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 фев 2021 00:14

Малко извън темата ви за мача....
Модорееееее,отваряй "без цензура",че много матриал се събра...особенно от днеска. :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Върни се в “Левски”